InstaMorph och Power Wheels!Omaha Maker grupp har ivrigt förberett en av två poster för PPPRS race på Kansas City Maker Faire. Eftersom vi fick 3: e plats totalt förra året, vill vi göra allt vi kan för att bli bättre i år. Så vi bestämde vi skulle kunna ta några InstaMorph och, som en del av April bygga natten, göra en trevlig, sluttande nivå fäste för race transponder på en annars huven.

Se Steg
Relaterade Ämnen

Remote Control Power Wheels ATV säker för barnen Under $150!

Detta instructable visar dig hur man gör en säker fjärrkontroll Power Wheels för barn UNDER $150.Delar: lista:Power Wheels ATV $99Avlägsen kontroll $25styrning servo $5Varvtalsreglering $12styrning koppling $3Batteriet Anslut $4Saker du behöver:Skruv...

Power Wheels Mods - Master Kill Switch och laddning

Problemet:Santa förde en Power Wheels Jeep till mina barn i jul. Jag blev ganska förvånad att det inte var en mästare på/av switch på sak. Och naturligtvis, juldagsmorgonen, det första min dotter gjorde var hop i och försöka springa till sin bror.För...

Soldriven POWER WHEELS

Här är ett projekt som kan låta mamma, pappa, & Jr eller prinsessa alla spela tillsammans i trädgården genom att förbättra en Power Wheels elbil och uppgradera den grön teknik och förnybar energi.Ett tag sedan, jag hade fått en PowerWheels Jeep, men...

BARC Jeep - en XBOX kontrollerad Power Wheels

göra en power wheels jeep som kontrolleras av en XBOX-handkontrollen. Denna särskilda bygga använder Power Wheels® Jeep® orkan med Monster Traction™ men bör kunna användas i många olika typer av makt hjul med små justeringar.Jag ville göra detta proj...

RC Power Wheels: Del 1

Uppdatera 12/6/13:Tyvärr slutade jag arbeta på detta projekt när vi flyttade förra året och detta lämnades med en släkting. Jag har fortfarande inte fått det flyttade till vårt nya hus, och jag arbetar på ett annat projekt som tar all tid och pengar...

DIY Power Wheels styrning knogarna

efter plocka upp en gammal Power Wheels Jeep hittade jag på plast manöverorganet fingrarna var skev och gjorde jeepen oanvändbar. Vid första jag försökte använda värme att fix form på plastdetaljer, sätta misslyckades de snabbt igen. Jag beslutade då...

Star Wars Speeder från Power Wheels

Hej alla,Detta är min första instructable. Jag hade en idé när min son (ålder 5) och jag var vaktande ROTJ och han bad för en speeder bike. Jag informerade dem om att de inte är riktiga. En liten rynka pannan fast i baksidan av mitt sinne för en lite...

Instamorph och Oogoo, tillsammans äntligen.

I oktober 2010 publicerade Instructables medlem mikey77 hur att göra din egen Sugru substitut. Hans skapelse gav oss vad han kallade "Oogoo", en silikon / majsstärkelse blandning som är billiga, lätta att göra och handily rivaliserade det markna...

12 volt Travelmate - en kylare som tillhandahåller lagring och Power

Som kan ses från min profil info till höger, leverera jag e-post för en levande längs småvägar i en liten stad i Massachusetts. Dess ett bra jobb, ro, och för det mesta jag ensam med mina tankar - vilket är där de flesta av mina idéer kommer från.Hur...

Hur man gör platt ark av Instamorph och andra tips

Arbeta med Instamorph är mycket intressant och kan producera några väldigt cool objekt men det svåraste har börjat blir instamorph till din ursprungliga form. Om du gör en skulptur eller en figur kan du fri form materialet för hand men om din skapels...

Återanvändning och kombinera. Återvinn gamla Instamorph och re-syfte en telefon

Detta Instructable skrevs av Make: Bromyard medlem _soapy_---------------------------------------Ca 8 år sedan använde jag några Polymorph (även om samma saker som Instamorph - Polycaprolactone) att göra i "ben telefon". Det är delvis känd i den...

Fickformat Stereo med inbyggd MP3 spelare och Power Supply

jag försöker alltid att göra en bättre, mindre mini stereo som passar i din ficka, men sätter också ut minst en halv anständig nivå av ljud. Detta är min senaste skapelse...Det är en liten burk som har inte bara en inbyggd förstärkare och högtalare,...

Sbase/Smoothieware - en gratis PWM stift och Power Expander eller SSR till kontroll Fans.

Ont om tillgängliga ställen att fästa en uppvärmd säng, hotend eller en fläkt som vi tack och lov har möjlighet att använda en av De allmänna ändamål Input/Output (GPIO) stift på MKS Sbase och kombinera den med en Solid State-relä (SSR) att driva en...

INNAN Power Wheels Barbie Jeep efter Batman Batmobile

detta är en omvandling av en liten tikes elektriska jeep till ett barns dåliga på benet Halloween Batmobile. Cruising och knep eller behandling i stil! Det fanns olika konstruktion meathods används. Ark skum, bra grejer skum, papper maché, gips gemen...

IR-detektor och power generator

jag köpte en 6v 100 ma solpanel av radio shack för 2$ och gjorde detta projekt. Den upptäcker ir och genererar 2 volt av ir och 5.5 av sol.Steg 1: delar: du behöver - delar:1 6v 100 ma mini solpanel3V vit LEDVissa tråden switch (viktigt)verktyglödkol...

Power Wheels Glider

Detta var ett hobbyprojekt av min känsla jag var 8. sedan förra året fick jag äntligen till den. steg 1 få driva hjulen. göra Shure du plats med benen i den. Jag hade problem med det så jag var tvungen att flytta sätena tillbaka. steg 2 ta motorn ut....

Sky nav SR102 trådlöst och Power Supply Fix

Sky nav SR102I denna video tar vi en titt på den nya routern från himlen, den nya Sky nav SR102 (den svarta en). De hävdar att den har 30% bättre räckvidd och citat "Våra bästa någonsin trådlös router" med Sky Smart Signal teknik. Inuti men inte...

Glödande ädelsten med en LED och Instamorph

Vi fick några Instamorph Så gör det, våra makerspace i Southampton, UK. Här, se hur vi gjorde en glödande ädelsten prop.Vi använde ett coin cellsbatteri och LED; men beroende på spänningar och lysdioder du använder, kan du behöva inkludera ett motstå...

Origami blomma med InstaMorph Sepal och LED ståndare

En dekorativ origami blomma, med en LED center och InstaMorph sepal. De LED tonas in och ut med hjälp av en liten krets och 555 timer. Denna krets driver bort av ett 9V batteri. Detta är min första Instructable och jag är 12 år gammal.Steg 1: Samla m...