InstaMorph Spiral Unicorn HornI denna tutorial kommer jag visa dig hur att handcraft en nyckfull, glittrande unicorn stil horn som kan användas i en mängd olika kostymer. Denna process har InstaMorph, en lätt termoplast som fungerar som lera när varmt, men när det har svalnat, det är en stark plast.

För detta Instructable måste du:

  • 1/3 påse (eller mindre) av InstaMorph
  • Glitter
  • en metall eller plast skål
  • en tekanna, eller andra sätt att få vatten till 150 grader F

Mer detaljerade instruktioner för användning av InstaMorph finns på deras hemsida, Läs igenom innan du fortsätter!

Se Steg
Relaterade Ämnen

Unicorn Horn Cookies

Japp, jag är på det igen. Mer unicorn cookies! Den här gången de skallra med mini MnMs inuti!Denna cookie är baserad på formen av en unicorn horn, grädde horn blanketter. Jag hoppas det är vettigt. : D Kolla upp det, det är mycket nära instruktionern...

Unicorn Horn

uncorn horn på glitter pannbandSteg 1: materialkartongglitter bandPannbandVarmlimma fastSilver spraypaintGold spraypaint (valfritt)Steg 2: åtgärd mäta kartong du rullade till 16 tumSteg 3: sprayfärg sprayfärg horn silverSteg 4: Klipp ut cirkeln klipp...

Papoy! Minion Unicorn leksak från föraktliga mig

I filmen Despicable Me, underhuggare göra Agnes en enhörning leksak som de kallar "Papoy". Agnes är glada att ha sin enhörning, även om det inte är fluffig. Vilken minion kostym skulle vara komplett utan en hemlagad Papoy?Steg 1: Samla material...

Faux Unicorn uppstoppning

Hej! Detta är min första Instructable! Jag hoppas du tycker det är bra. Jag är inte riktigt klar detta arbete ännu, så det kan vara ett tag tills du ser den färdiga produkten.Vad du behöver:1 x skum uppstoppning av en Fawn. (Jag föreslår van Dykes up...

LEGO film masker: Benny spacemanen och arga Unikitty

jag gjorde några super coola masker för min pojkvän och jag sist Halloween (och sedan jag bodde sen på jobbet och missade festen... men vi låtsas att inte hända). Min pojkvän var Benny spacemanen och jag var arg Unikitty, båda tecknen från Lego filme...

Min lilla ponny kostym huvud

vad vore Halloween utan lite ponnyer galopperar runt kvarteret? Detta Instructable kommer Detaljer skapar en lätt och bekväm liten ponny huvud för ett barn. Här är prinsessan kadens, men samma teknik kan användas för någon av besättningen som ponny.S...

Hur man gör en romersk sköld

mina barn älskar reenacting sin egen version av berömda slag efter spela strategi spel på PC. Sedan ber de mig att göra dem outfits och / eller vapen att gå med dem.Så gjorde jag denna romerska sköld. Tog mig ett par nätter för att göra det men värt...

DIY Monster-ification

vad är mer skrämmande än ett Monster? Vardagsföremål blir monster! Med vissa sculpey, kan du göra just det!Vad är mer magiska än en enhörning? Vardagsföremål blir enhörningar! Med vissa sculpey, kan du göra just det!Med det tokigheter ur vägen, låt o...

Hur man gör en rimlig Ponysona / använder Ponylumen's Pony Creator

Första saker först, jag vill förklara varför jag sagt rimlig. Vissa människor gör mycket galet snygga ponysonas som skulle ta evigheter att rita på en dator eller papper. Så tror jag det är mycket klokare att göra en rimlig letar ponysona. Jag tycker...

Fantasy warrior from a cow bone hip

Hur jag gjorde en ko höftbenet till en krigare glödande maskSteg 1: Hur dess gjordMaterialBaseSprayfärg-Rusto-oleumSilverLiten penselAkryl svart smärtaLimpistolGlas Avbitartång/cutterGlas mosaik-50 rutor av svart och cirka 20 spegel bitar fjädrar-vit...

Återlämnande av potatis häst... enhörningar

Steg 1: Intro: återkomsten Efter nästan 2 år, potatis hästar är tillbaka! Denna gång är det deras kusiner! Potatisen ENHÖRNINGAR. De kommer avlägsen planet kallad Magric och har kommit att besöka sin familj ett tag. Endast 2 av sina kusiner har komme...

Göra en plysch Spiral Horn

en av de vanligaste frågorna jag får är hur jag gör min narwhals har spiral horn. Denna handledning är flyter på några av mina andra sidor, men jag beslöt att göra en instructables version. Dessa horn kan användas för unicorn och narval kostymer och...

Oenighet horn från InstaMorph

När YuKonstruct meddelade att April Instructables bygga natten skulle vara InstaMorph var jag verkligen glada!InstaMorph är en enkel att använda termoplast som har alla typer av awesome program, men jag var mest intresserad av möjligheterna som kosty...

Sista-minuten lätta horn

Inte tillräckligt med tid att slänga ihop en kostym?Lugna ner. Femton minuter är helt tillräckligt med tid.Kan också användas som en bas som att skulptera mer avancerade saker.Tid: 10-20 minuter, beroende på horn form komplexitet och totala storlek.S...

Barn bygga - Rainbowtastic Unicorn del 2!

Förra gången skrev vi om våra enhörning, var det bara ett papper mache skal med ett horn. Hon saknade vissa vitala delar - ögon, en regnbåge kalufs och en regnbåge lätta upp svans. Nu när hon har dessa, ser hon betydligt mer unicorn-liknande. Här är...

Hur man Instamorph

Någonsin undrat hur det skulle vara att få tag på några Instamorph och bara låta dina vildaste fantasier gå?Var inte rädd längre, jag är här för att guida dig genom de första stegen om gjutning grejer med Instamorph!Steg 1: Komma igång Innan vi kan b...

Kartong Conch Horn

Conch skal göra ett grand ljud som ett horn, men flera arter av den faktiska djuret hotas, skadas av att skördas för souvenir industrin.Detta är mitt försök att skapa en mer hållbar version av instrumentet.Steg 1: Material och verktyg Om du vet mitt...

Aradia horn/homestuck/använda trä wiggle orm

efter tvättning internet, och att hitta det saknas, dessa horn var född! Jag gjorde dessa för min döttrar cosplay outfit för Tokyo i Tulsa 2014. Jag försökte ta bilder på varje steg, liksom de objekt som används i skapandet. Jag vet att färgen är lit...

Unicorn Poop®

Lett till dig av Sweet vansinne grädda Shop :Magiskt läckra! Enhörningar kan hantera deras ogripbarhet men de lämnade bakom vissa fantasifulla bevis för deras existens och jag kunde återskapa deras lämningar.Denna unicorn poop, har i själva verket en...