Instructables Labs' vakuum F.d. (steg VERSION)hälsning Instructabrarians!

Så här på Instructables Labs har vi flera verkligt imponerande maskiner. Vi har flera Epilog laserklingor som kan skära genom mest plast och trä material och etch nästan vilken form (inklusive cylindriska objekt!). Och vi har ett par verkligen häpnadsväckande, dyra, 3D-skrivare med en extremt hög DPI upplösning och kan skapa en riktig kopia någon digital dator modell.

MEN så konstigt som det kan låta, för mig dessa två bara var inte tillräckligt. Visst är den laserskärare imponerande på raster etsning och vektor styckning men dess begränsas av planhet av dess material. Och den 3D-skrivaren, medan awesome, tenderar att rack upp i prisklass samt ta till flera timmar att slutföra. För mitt intresse i rapid prototyping jag ville ha något snabbt, korrekt och kunna skapa nära perfekt formar inom några sekunder.

Det är därför, efter nästan en månad av utveckling, jag framgångsrikt skapat Instructables Labs första vakuum tidigare, Office Edition.

Redaktörens anmärkning: Jag är remailing detta som ett steg för steg efter att få så många förfrågningar.

Se Steg
Relaterade Ämnen

Giant Honeycomb ljuskrona {steg version}

Detta instructable är vår strävan att vinna det mest fantastiska grand priset för Shopbot tävlingen. Jag är del av en mycket liten grupp av vänner, artister och kreativa ingenjörer som ständigt drömmer upp roliga idéer till projekt. Vi har turen att...

Asyl Madness - steg för steg version (photoshop cs6)

detta är min asyl Madness Design gjorda med Photoshop CS6med bara några få steg kan du skapa något liknande. Jag älskar att göra dessa för en hobby eftersom det håller mig sysselsatt jag älskar något att göra med grafik och leka med grafik för att by...

3D tryckt PI-Scope Lab verktyg

Publicerad av Element14 det är en mycket intressant Ben Heck episod, modding dessa tre enheter för att skapa ett oscilloskop. Det är min uppfattning att denna föreslagna version har vissa begränsningar, så jag har sökt på hur man kan utveckla en enhe...

Hur man gör en Instructable (nykomlingar guide)

Hej och Välkommen till min instructable . Här kommer jag visa dig hur man gör en Instructable (Full Guide). Det är väldigt lätt och jag hoppas du det.Vad Wikipedia säger om instructablesEfter examen från Media Lab vid MIT, grundade Wilhelm och Griffi...

Baby steg-- och några jätte språng--mot besparing

massor av frågor har tagits upp, inklusive min favorit dumpster dykning, spara gamla grejer för delar eller bara konsumera mindre. Här är några av de saker jag gör som jag inte har sett (och jag ber om ursäkt för upprepningarna om du redan har beskri...

AINA: Fältet Lab med Edison IoT

AINA (Automated Information om karaktär attribut) är en elektronisk sensor fält laboratorium byggt på Intel® Edison IoT plattformen. Akronym, "AINA", hänvisningarna den hawaiianska ordet för mark eller plats.Projektöversikt:Vårt projekt är ett b...

Halo stil vapen från Dyson vakuum förlängning stick

Göra en halo stil pistol från inte många saker.Det är nätt lätt och ser äkta!perfekt för Halloween kul!!!Detta instructable är en icke förstörbara och du bör kunna Skjut kroppen höljet på och av vakuum stickSteg 1: Vad du behöverbehöver du;3 gummiban...

Ansluta till den virtuella Computing Lab (VCL)

Välkommen till de virtuella Computing Lab installationsanvisningarna.Följ stegen nedan för att få anslutas till VCL och börja ditt lab uppdrag.Steg 1: Kontrollera din webbläsare Det rekommenderas att du använder den senaste versionen av Mozilla Firef...

Lätt kabel clip - sucker version

detta instructable introducerar alternativ konstruktion för en kabel klipp, baserat på en tidigare openproducts design: istället för att skruva klippet på en vägg eller en garderob, den har en sucker cup, som gör det möjligt att hålla sig på klippet...

Hur man Prank Instructables gemenskapen

vi alla vet (eller borde veta) om Instructables April Fools tävlingen. I stället för de typiska skämt idé beslöt jag att skapa en post om min nästan otroliga förmåga att skapa den hårdaste sten känd man i hur man göra syntetiska diamanter. Förhoppnin...

Hur att vara värd för en Instructables Visa och berätta

detta är en guide för att köra en Instructables Visa och berätta. Den bygger främst på ett evenemang som hölls på Instructables på fredag, mars 9, 2007, utan också på den tidigare inkarnationen av denna händelse, Squid Labs ljus salongerna.Målet med...

Hur man mal en perfekt cirkel i Corian att göra ett vakuum tätning för en trä ugn

jag bygger en vakuum ugn för att torka trä. Den är gjord av 12" PVC Pipe--se hur man peka på ett stort hål i en stor PVC-rörJag använder solid yta Counter-Top materialet Corian eftersom det inte är porös och det är relativt stark och en 1" tjock...

IoT Workshop: Lab 4 - skicka Data till molnet

I den här övningen kommer du bygga en enkel omgivande ljus upptäckt app (liknar Lab 2) och skicka data som samlas till molnet. Du kommer att använda kväve för att skicka data till en cloud gateway och du kommer att kunna kontrollera den messaging fun...

Bädda in en Fusion 360 (3D) modell i din Instructable

Här är en cool nya sätt att förbättra din Instructables med detaljerade interaktiv 3D modeller skapats med Autodesk Fusion 360. Jag tar dig steg för steg genom processen att publicera din Fusion 360 modell på Fusion 360 Galleri och bädda in det i din...

Som kan ses på Instructable - The Pocket slang hållare

den är cheezy, det är töntigt, de lovar inte bara kommer det se bra ut som ny, men det smakar bra också!Ja, jag talar om de wiz bang produkt annonser vi titta på 3, medan lödning våra senaste projekt och tycker"Hej jag kan använda en av dessa"Tj...

Bygga Instructables för familjen kul

Jag har försökt att komma med idéer för "Maker mammas tävling." Ikväll insåg jag att jag redan hade allt som jag behövde för att skriva upp de instructable att bäst lämpad min uppfattning om vad scoochmaroo säger:"Ja, vi vill se hur du har...

Instructables brännande laser titta

Jag kommer att visa dig hur man gör en instructables se som innehåller en en brännande laser,Bäst av allt, är detta ett extremt billigt projekt. Jag var imponerad av kvaliteten på min egen för det pris jag betalade för dessa material.Detta är inspire...

Attiny85 som steg/Dir Stepper Motor Controller

Någonstans i Grekland gjorde någon något aldrig gjort förut...Sett dessa saker innan?Sak: 1Sak: 2Sak: 3Åh, har du! Du köpte en av dem säger du? Åh... Oroa dig inte, jag gjorde också.De gjorde jobbet, ja. Men vi betalade för dem mycket. Verkligen myck...

Stege fäste eller Trilobite Paracord armband

detta Instructable är min variant av stege Rack eller Trilobite armbandet. Tack vare Mark_Well av paracordguild.com och Stormdrane för att få mig igång.Detta hur-till gjorde en 8-3/4" armband för en 8" till 8-1/4" handled. Jag skulle föresl...