IPad fall och boka monterDigitala tabletter och iPads har skapat en helt ny genre för att inspirera hem laga mat – matbloggar med underbara bilder, gemenskapens recept platser, You Tube matlagning videoklipp och mycket mer. Men arbeta med iPad försöker stötta upp på bänken kök samtidigt efter ett recept. Jag har hittat många av cook bok står inte alltid passar smal storleken på en digital tablet.

Samtidigt som man försöker för att behärska den digitala matlagning sessionen en dag Lynn Pavey (vår gäst presentatör) beslutat att göra en monter från halkfritt gummi mattor. Hon hade använt det göra broderat facket mattor och inspirerades av sin mångsidighet och hållbarhet. Här har hon skapat ett skyddsfodral för en iPad, Kindle eller tablett som rullar upp för att stötta upp enheten samtidigt som du följer ett recept. Halkfri materialet stannar enheten från att hamna på bänken och glider lätt ur fallet när packade upp. Kom bara ihåg att justera inställningarna så att det inte vissna till svart precis när båda händerna är goo och du är på ett avgörande steg i receptet!

Se Steg
Relaterade Ämnen

D.I.Y. FIFA'14 i Tyskland fotboll inspirerade mobila fall och penna

Hej stötarna! ... Jag vet fotboll mani är nu överallt. Alla stöder sitt favoritlag. Jag är ett stort fan av tyska team.so jag gjort två enkla silvertejp D.I.Y...hope kan du njuta av detta!Steg 1: 1. samla ditt material Du behöver 3 olika färger (som...

GÖRA en "Monitor" LAPTOP fall och en MESSENGER BAG från en gammal dator

helo. Detta instructable är en guide för att göra ett datorfodral och en messenger bag från en gammal dator med hjälp av endast en ryggsäck, sax, skruvmejsel och duck tape (valfritt varmt lim och skum) det kan fyllas i under en timme (det tog ungefär...

Hur man gör en stötsäker kartong 7" tablett 2-i-1 fall och dock

Hi människor.BerättelsenJag vet inte om du vet, men kartong har två "sidor", en starkare "sida" och en svagare sida. Jag menar om du på något sätt böja kartong täcka det är starkare än böjning samma kartong blad på annat sätt.Om du hål...

Rama in en CD, fall och alla! Minnessaker CD ram

bara såg en stor show? Cool! Fick gå bakom kulisserna? Toppen! Fick en signerad CD? Fantastiskt! Komma hem och bara lägga den på en hylla? Lol..Dessa saker är samlarobjekt, behandla dem som sådan! Visa det stolt! Lägg den på väggen så att alla kan se...

Penna fall (och mer) från livsmedelsbutiker väska Plarn

Varje hushåll har dem. Överblivna matkassar fyllda i varandra, gömd i ett skåp. Säckar stowed i en automat med en hemsk mönster som kycklingar (eller i mitt fall, paprika) och några rouge som fastnat i slumpmässiga lådor. Men vad du ska göra med dem...

Falla och från kärlek

kärlek är ett svårt ämne för många människor. Du kan falla i kärlek med en mängd saker, en annan person, en bil, en TV-show, teknik, mat och mycket annat.För mig är att vara singel ofta en frustrerande irritation. Många gånger ska jag iväg och falla...

IPAD mini och remote tracker

Min dotter är 6 och son är 9. De båda har en tendens att lösa fjärrkontroller i huset någonstans. Förutom den lärande som de fortfarande har att göra, bestämde jag mig att spåra fjärrkontrollerna inom huset. Det finns flera produkter där ute kan du a...

Boka monter

bara en ganska enkel bok stå. Det håller dina böcker upp i 45° vinkel. Det finns ett justerbart bokmärke som är det som du kan se på toppen och bakom de flesta av stativet. Du kan justera det vertikalt och horisontellt till flytta den bara där du vil...

PVC-kamera och ljus montera

jag har velat göra tid-förfaller av mina konstverk för en lång tid, men aldrig hade kapacitet att spela in någon konst som jag gjorde icke-digitalt. När jag köpte en webbkamera trodde jag jag hade hittat svaret men jag insåg att jag aldrig haft rätt...

Magnetiska Gem gratulationskort och bok Marker

här är ett kort kan du göra som kommer att användas senare för en magnetisk bok-marker! Om du vill göra en lärarens uppskattning gåva, skulle detta vara awesome! Detta är bra för människor som inte går att rita för att göra. Följa upp och se hur lätt...

Amatörradio och SIRIUS montera i 2006 Mustang

jag ville montera min 2 meters amatörradio i min 2006 Mustang men det finns bara inte mycket utrymme. Efter att ha tittat över den ' net fanns det bara inte en kommersiellt tillgänglig fäste som jag gillade. Så jag byggde en. Med hjälp av en yardstic...

Bygga en ugn, skapa egna formar, kasta en bit av smycken och sedan montera en anpassad skuren sten

i detta instructable jag visa hur jag byggde en ugn - mycket lik en annan design, bara skalas ner lite. Om du vill visa projektet och några andra ganska cool har inte jag haft tid att transkribera över till instructablJag designade en bit av smycken,...

NASBOX314: gör en NAS med xbox360's fall och raspberry pi.

Hej från Frankrike,Jag vill dela med dig min NAS projekt pi baserat.Jag använder några Raspberry Pi för olika projekt hemma, en av tema är en NAS med RAID1 diskar, att lagra mina viktiga personliga data. (Raid 1 gett upp sedan 12.2014 uppdatering) **...

Göra en iPad eller Kindle fall från en gammal bok och sugru

Mattia från Italien först gjorde detta projekt och skickade oss bilderna nedan för sugru Galleri. Vi tyckte det var fantastiskt. Så vad är det bästa man kan göra med fantastiska projekt? Göra en steg för steg instructable att hjälpa alla göra sina eg...

Hemliga bok kamera: Kombinera en Ipad och en bok för att göra en gömd spionera kamera.

Är du en amatör spy letar du efter ett enkelt sätt att göra en dold kamera i en vanliga, vardagliga objekt? Istället för att köpa en fancy kamera gadget, prova att göra denna hemliga bok kamera. För att göra boken kameran, du ihåliga ut en stor bok o...

DIY boka-gillar iPad Case (Dodo / mollskinn stil)

Jag snubblade över följande instructable för ett mollskinn iPad fodral (HP här för tillverkare av fallet som inspirerade mig att göra mitt eget fall):http://www.themoderndaypirates.com/Pirates/2010/06/How-to-make-a-Moleskine-IPAD-Case/Också, jag hitt...

Göra en iPad Mini bok med förvaringsfack

jag antar att jag är gammal nog att helt enkelt gillar känslan av en bra bok i min hand. Men jag älskar att läsa på min iPad mini och beslutat att göra en ihålig bok att hålla den. Detta projekt gäller vissa gemensamma bandsåg box tekniker till urhol...

Läderfodral för iphone och ipad

det finns olika stilar av läderväska för iphone och ipad, i följande text, fem av dem kommer att delas med dig.Först: TS-fallet Croco läderfodral ipadTS-fallet Croco läder ipad case funktionen:100% äkta läder, första lagret av naturliga Croco läder,...

Antec 300 PC fall fönstret och handtag Mod (lätt och billigt [full guide])

efter att ha köpt en Antec 300 fall jag bara behövde göra något med den. Så jag bestämde mig att installera ett fönster och vissa handtag för att lägga till lite awesomeness i mitt torn. (Detta är min första PC bygga BTW)----------------Reservdelslis...