IPhone / iPod Touch styrplattamånga människor som använder styrplattor istället för möss. Bärbara datorer levereras med styrplattor, men vad händer om du vill ha en styrplatta på din stationära dator?

Apples Magic TrackPad är tillgänglig, men många människor vill inte spendera $70 på den.

Detta instructable visar dig hur du sätter din iPhone eller iPod Touch till en styrplatta för din dator.

Se Steg
Relaterade Ämnen

Den enklaste och bästa iPhone / iPod Touch stå

i detta instructable, skapar du den enklaste och bästa iPhone/iPod Touch stå. Du kan göra det på mindre än en minut!Låt oss komma igång!Steg 1: Samla material Material:1 kassett låda1 iPhone, iPod Touch, etc.Steg 2: Ställa upp! Öppna rutan kassett he...

Hur man SSH och lägga till anpassade teman i A Jailbroken iPhone/iPod Touch

som anges i titeln, jag ska visa dig hur SSH och lägga till ett anpassat tema i en jailbroken iPhone/iPod touch. Du kommer att behöva ladda ner WinSCP: http://www.megaupload.com/?d=0G93HH2U (det finns inga virus jag lovar.)Steg 1: Jailbreaking din iP...

Billig pocket sized iPhone/iPod Touch penna

den första dagen jag fick min iPod Touch, märkte jag att det bara skulle svara på bar hud. Jag tyckte det var ganska cool, men snart efter att jag ville kunna använda en penna. Jag fick reda på att det tar något som genererar energi för att använda i...

Installera apps på Iphone/Ipod touch utan wifi!

Detta instructable berättar u installera appar på din Iphone/Ipod Touch utan wifi..!Steg 1: krav! Så du stirrar på en nyligen jailbroken iPhone eller iPod touch, och du är redo att installera några av de bästa program där ute... men du saknar stark W...

Enklaste iPhone / iPod Touch stå någonsin

den andra dagen jag letade efter ett sätt att stötta min iPhone för att titta på några videopodcaster, och kom över en hel drös intressanta Instructables för att göra några enkla stativ och efter att ha provat några av dem, kom över denna hilariously...

Skapa en modell för 3D-utskrift på en iPhone/iPod Touch

det har varit många verkligen kreativ apps iPhone/iPod touch som gör det enkelt för artist eller designer att snabbt skissa på idéer och koncept. iTracer är en av dessa apps. Det låter dig skapa 3D-modeller med grundläggande primitiver, revolutioner...

Styra datorn med dig Iphone / Ipod touch V2

tidigare några månader folk har frågat mig om de problem de har stött på med den programvara som tillhandahålls i min senaste Apple Windows baserade Instructable. Jag har hittat några nya program som kallas Jaadu VNC, detta kan du göra samma sak men...

Att få NES ROM på en jailbroken iPhone/iPod Touch utan dator (Wi-Fi krävs).

Denna guide ger dig ett sätt att hämta 69 Rom på din iPhone/iPod touch! Version 2.0 + behövs.Steg 1: Steg ett: Hämta NES Först, du kommer att behöva gå in i Cydia installer-programmet. Efter att den laddas upp, gå till Sök och skriv in detta: NES. My...

Hur till Jailbreak 3.0 firmware på iPhone/iPod Touch på Windows/Mac

hur lätt jailbreak den nya firmware på iphone/ipod touchSteg 1: Komma igång Först och främst, gör detta på egen risk (jag har jailbroken min ipod på minst 10 gånger och det är ganska säkert) och jag är inte ansvarig för eventuella igenmurat eller tra...

Bästa iPhone / iPod Touch tillämpning av 2009

bästa iPhone / iPod Touch tillämpning av 20092009 är nu över och det är dags för mig att dela med mig av min favorit ansökan för 2009. Titta på videon för att ta reda på programmet.Video av det:http://www.youtube.com/watch?v=cDvVd2_BuHc...

Hur att ladda ner Torrent-filer från din iPhone, iPod Touch, iPad utan att fängelse bryta

detta är vad du väntar på från många dagar. Nu är det möjligt att ladda ner torrent-filer på din ipad iPhone iPod touch utan att JAILBREAKING. Ja hörde du det rätt utan JAILBREAKING.Steg 1: Öppna denna webbplats Innan du ladda ner torrent-filer måste...

IPhone / iPod Touch bindemedel klipp stå med kabel etablera uppdaterad

inspirerade av andra (Tack killar du vet vem du är) jag bestämde mig att ta ställning för min iPod Touch 3G (som inte kommer med ett stativ) med den stationära stapelvara... bindemedel klipp. Även om vissa smarta konstruktioner har visat innan, jag v...

Omforma en läsk kan i en multi touch penna (iPhone/iPod Touch/någon smartphone)

jag sökte på Google "multi touch penna" och klickade på det första resultatet som kom upp. Det var en länk till Amazon; produkten hette "iClooly Multi Touch penna för iPod Touch, iPhone, iPad och andra mobila enheter (2nd Version)", oc...

Hur Jailbrake din iPhone/iPod Touch - Mac-användare

*** vara säker på att Besök isoplanet.com för mer fantastiska tutorials och downloades för alla konsoler ***Vänligen prenumerera och Betygsätt om du hittat hans instructable nyttigtI denna tutorial kommer jag att visa dig hur man jailbreaka din iPhon...

Enkla iPhone/iPod Touch stå från 2 bindemedel klipp

sammanlagt av ca 5 sekunder kan du göra en snygg, robust stativ för din favorit elektronisk gadget.Detta är en mycket förenklad version av petrov's instructable som jag tyckte var duktig men för fancy.Steg 1: delar Allt du behöver är två bindemedel k...

Reparera en Iphone/Ipod touch laddningskabel (4th gen. och ned)

ett par dagar sedan min bror stoppas av. Han sa att han köpte en 3 meter laddningskabel för sin Iphone 4S, men det fungerade inte. Han sa att han beställt den på en webbplats utan garanti, så han frågade mig om jag kunde reparera den. Jag sa att jag...

Stativfäste för iPhone/iPod touch!

Den 14 oktober, 2011, jag plockade upp min iPhone 4S på 8. Det var de bästa 3 timmar att jag slösat bort väntar i linje. Ända sedan jag har varit skytte videor och bilder med den! Även med en DSLR till hands föredrar jag att använda min iPhone. Med d...

Göra en iPhone/iPod touch stå från dokumentet klipp

min iPhone inte kom med ett stativ, så jag gjorde en av dokumentet klipp.Steg 1: Montera stativet som visas. Se bild...

Ta skärmdumpar på din iPhone/iPod Touch

detta är en 30 andra guide om hur du tar skärmdumpar på vad du använder på din iPod mycket snabbt och enkelt!...