Jamaicanska Tropical isteGår bra med Rom!

Detta är helt enkelt ett ljus, balanserad, Drink som går bra med någon rik provsmakning mat. Det hjälper verkligen att rengöra dina smaklökar medan du njuta av en måltid (som Jerk kyckling smörgåsar)

Om du den bästa valuta för du att ansträngning se till att använda en stark ingefära-Ale som Reeds. Du hittar den i den organiska delen.

Se Steg
Relaterade Ämnen

Jamaican Jerk kyckling smörgåsar + Chutney

Tänk dig det här...Kyndel Jerk kyckling, söta Chutney och krämig Coleslaw; Alla haft mellan två Butter-Toasted bullar.Ja, jag kan höra din mage muttrande från här: PPå en resa till Jamaica blev jag kär med smaker av Caribbean Jerk kyckling. Det har b...

Låt oss rädda bilindustrin med en termoelektrisk hybridbil som använder ultracapacitors istället för batterier

Hej!Efter Volkswagen skandalen har sänkt förtroendet människor har inom fordonsindustrin, tror jag det är dags att presentera den TEG tekniken för bilar.Detta koncept kommer att arbeta som en rad utökade med fyrhjulsdrift: kylsystemet kommer vara öve...

Gurka-Mint iste

En annan tjänst på Iced tea är här. Det är ganska varmt här och jag älskade bara att ha iste dagen innan. Så idag tänkte jag bara på försökande den med en annan kombination. Gurkor och Mint är en härlig kombination! Gurkorna har 95 procent vatten och...

Jamaicansk nötkött färsbiffar

Jamaicansk pastejer är en av mina favorit snacks. De är som praktiskt, bärbar lite soppa fickor av curry paj godhet. De kan vara en snabb, billig matbit på flykt eller de kan bli en måltid när inbäddat inuti en butterflap, doppade i oxsvans sås. Äsch...

Hur man gör ganache med vatten istället för grädde

Varför på jorden skulle du någonsin, någonsin, någonsin vilja att urvattna choklad? Jag inser att det kanske är vad du tänker när du läser titeln på detta inlägg. Men vistelse med mig, eftersom jag lovar, vatten ganache är värt din tid.Tydligen, gräd...

Hur man gör ganache med frukt istället för grädde

Fil under mind-blowing: du kan göra ganache med mosade frukt istället för grädde (choklad, naturligtvis, förblir konstant).Låt mig visa dig hur, med hjälp av bara två ingredienser.Detta recept var ursprungligen postat på CakeSpy.Steg 1: Montera dina...

UpCycled jamaicanska Dress

Detta är för min stora badvakt vän som är halv jamaicanska. Hon frågade om jag kunde göra henne en återvunnen klänning, och naturligtvis med en vacker musa såhär, det var lätt. Detta är gjord av återvunnet tyg, jamaicanska färger. Alla rester av mate...

Hur att göra iste!

Här är ett bra och enkelt sätt att göra regelbundna iste! :)Steg 1: Steg 1: få potten! Allt du behöver göra är att få en vanlig storlek pottenSteg 2: Steg 2: Fyll grytan med vatten! Fylla din potten om halvvägs med vattenSteg 3: Steg 3:Get den kokand...

Kalifornien stil iste, Home Brew

Detta är min metod för att göra iste, jag vet inte om det verkligen är Kalifornien stil men jag tänkte varför inte ge det en ett törsten släcka namn. Hur som helst vanligtvis när du gå till affären och få din iste Pulverblandning, behöver du inte beh...

Scrollwork veranda lister istället för galler

Detta är före och efter bilder på en veranda--utan och med de lister jag skapat. Detta instructable kommer att ge dig några mer detaljer om hur man gör.Steg 1: IdénJag byggde en liten veranda för min dotter och dotter-in-law house och behövde något s...

Var ist eine sandsturm?

Ein Sandsturm ist ein starker trockener vind, der die Sonne über der Wüste bläst, dö Wolken von Sand oder Staub ofta så dicht bezüglich Unbekannten anhebt und weiterträgt, und zu reduzieren Sichtbarkeit snabb um auf Null zu stehen; Auch gekannt als e...

Hur man använder Dr Bronners tvål istället för schampo

Folk älskar Dr Bronner's castille tvål, men om du någonsin försökt att använda den istället för schampo, du kanske har märkt att det inte lämnar ditt hår mår mycket bra. Till skillnad från vanliga schampo, kommer att tvål reagera med mineraler i vatt...

Oheliga treenigheten jamaicanska Cajun Fusion Jerk sås

medan omslagen upp under den sista dagen av mitt projekt, fick jag funderar på att utforma ett nytt sant jamaicanska Cajun ("Jamaicajun") Fusion Jerk recept från grunden upp. Jag beslutat att gå med de 3 viktigaste kryddorna från Jerk, kombinera...

Quick bryggt iste

det finns inget bättre än ett glas iste på en varm dag. Om du är som mig, kan inte pulveriserad grejer hålla ett ljus till verkliga bryggt te. Men solen te tar timmar och uppvärmning en gallon vatten på spisen att brygga nog te för att fylla en pitch...

Sommarfrukt iste

Som jag letade efter något roligt för att göra med mina jordgubbar och hallon te väskor, trodde jag jag skulle göra några fruktigt iste drinkar.Steg 1: ingredienserTe8 frukt te påsar (någon smak men jag gillar jordgubbar och hallon)kokt vatten2-3 msk...

Kall Lapin iste

Jag älskar iste, och hade hittat några "kallt bryggt" väska teer tidigare i år, som jag verkligen njöt. Jag har inte kunnat hitta dem nyligen, så jag gjorde lite bläddra online om du vill veta om kallt brewing, och lärde mig att man kan kalla br...

Kall brygga iste - lätt, perfekt, lösa blad!

Trött på bitter, intetsägande iste? Här är en perfekt lösning... Låt det brant i kylen!Det tar 4-8 timmar beroende på te, så det är bra att starta den innan sängen eller tidigt på morgonen.Jag har gjort detta i år och jag kunde inte rekommendera det...

DIY: Hur man gör iste!

Detta är förmodligen den enklaste instructable någonsin, men eftersom jag bara råkade göra lite iste, beslöt jag att publicera den på Instructables.Alla gillar deras iste på ett annat sätt; söt, sur, eller helt enkelt. Men detta instructable kommer a...

Förberett iste

Besök det ursprungliga inlägget i min bloggNuförtiden kommersiella söta teer har alla typer av konstgjorda smaker, färger och en stor mängd socker för bara ett par uns som bara fyller en kopp; Merparten av tiden konstant eller överskott konsumerar på...