Justerbar Lego stil Sedelklämmadetta är en justerbar Sedelklämma inspirerad av legos. Med dessa lappar som jag har CADed, är det möjligt att sätta olika storlek travar av kontanter i detta pengar klipp genom att ta bort delen och placera det i en annan position. Detta var CADed i SolidWorks och handledning förutsätter att du har grundläggande kunskaper i programmet.
Se Steg
Relaterade Ämnen

Justerbar Coin Holder Sedelklämma

bygger bort de råd som jag fick från poofrabbit, jag förändrat min tidigare design av den justerbara Sedelklämma med ett mynt som fungerat som en skruv. Nu förutom att justera till mängden pengar som du har, kan det också hålla mynt också! Min gamla...

Justerbar skruv Sedelklämma

denna Sedelklämma kan justeras efter hur mycket kontanter du har genom att vrida kvartalet i mitten. Denna skruv rörhållare dina pengar och håller det tätt på plats. Detta var CADed i SolidWorks och handledning förutsätter att du har grundläggande ku...

LEGO Sedelklämma

föreställer visat tidigare förklara Sedelklämma ganska bra. Räkningarna var en 20 euro och en 1000 colone....

Multi slitsad Sedelklämma

denna Sedelklämma eller innehavaren är enkelt men funktionellt. Det är också minimalistisk design och använder inte den traditionella fördubblats under klippet stil som har varit populära.Den består av en platt bit material. Du vika dina räkningar el...

PCI-kortplats täcka Sedelklämma

jag märkte en tid tillbaka att sitter på min plånbok hela dagen ont min rygg. Så tog jag några steg för att bli av med saken.Jag fick en bältesklämma stil mobiltelefon fall som har en ficka för min skuld-kort, körkort, etc.Men jag hade inte ett bra s...

Gandalf Sedelklämma

Hej alla, idag kommer jag att visa dig hur du skapar en gandalf Sedelklämma.För att skapa det, har jag använt mixer, ett open source 3d-modellering program.Instruktionerna är ganska enkelt (bilder hjälp) och jag hoppas du njuta av demHär är den .blen...

Magnetiska Sedelklämma - Video

Magnetiska Sedelklämma - kändis bloopers här göra denna lätt och cool magnetiska Sedelklämma. Original och användbart....

Dollar Bill Sedelklämma

Letar du efter den ultimata säkerheten för dina pengar? Vad sägs om försegla det i ett lager av klar harts?!Du föreslog jag ge detta ett försök och så här är vi! Det kom ut bra. I videon säger jag, "4 försök" men jag är ganska säker på att detta...

Gameboy spel Sedelklämma

Im går just nu be om ursäkt för min några av bilderna. De är svårt att se på grund av min kamera och de små saker som jag försöker Visa, som sade, att den instructable. Ganska enkelt, Gameboy spel som är en Sedelklämma. Detta är min första instructab...

Minimalistisk plånbok med Sedelklämma

För att hålla 4-6 kort och en liten mängd kontanter. Detta är en mycket liten och kompakt minimalistisk plånbok.Jag utformade en plånbok med avsikt att sälja den på kicken och gick igenom många versioner om min 3D skrivare (14 i alla) för att komma m...

Sedelklämma

det är en Sedelklämma jag gjorde jag behöver en bättre klipp...Jag använde en tyvek kort ärm Gem och bandet...

Organisera dina pengar med en K'nex Sedelklämma!

Har pengar, men gillar inte bära en plånbok runt? Har några K'nex liggande i garderoben? Tja, är det dags att ta dem ut, orsak gissa vad är trenden nu... ett K'nex Sedelklämma!För dem som inte vet, är en Sedelklämma i grunden en enhet som används för...

Att göra ett hjärta ($) formade Sedelklämma i mixer

Hej alla, du känner mig från mina animatronic skapelser som johnny 5, robot tankar och Wall-E.Idag, ska jag visa dig hur man gör en hjärtformad Sedelklämma i mixer.Här är en länk att ladda ner blandning filen https://dl.dropboxusercontent.com/u/18723...

Batman Sedelklämma

http://www.thingiverse.com/thing:146860Sedelklämma + Batman = detta. frågor? Bra....

Fällbara Spring-Gripped Sedelklämma

när du har skapat mina två första pengar klipp mönster, Sedelklämma Dollar och personligt Sedelklämma, jag insåg något; de saknade unikhet. Båda dessa pengar klipp var båda mycket vanligt mönster, men med en liten differentiering i design. Denna desi...

Sedelklämma dollar Symbol

någonsin har tillräckligt med kontanter som du behöver använda en Sedelklämma, men de vanliga, tråkiga och trista pengar klipp bara kommer inte att klippa det? Så istället, du väljer att ta tag i din 3D-skrivare som handily väntar bredvid dig och for...

Sked Sedelklämma

för dem som inte vill ha en skrymmande plånbok i bakfickan, det finns en Sedelklämma. Men varför spendera en massa pengar på ett lamt klipp som ser ut som alla andra där ute? Gör din egen ur en sked! Det bara tar tio minuter och kostar mindre än en d...

#PTRdesigns plast Sedelklämma

det är plast Sedelklämma heter "Det är pengar"! Jag konstruerade det i Solidworks, jag tillbringat lång tid finslipa öppningarna så det kan ha en enda dollar samt en hel del dollar. Jag skriver för närvarande ut dem på en Dimension rapid prototy...

Hur man gör en Sedelklämma ur pengar!

i detta instructable jag kommer att visa dig hur man gör en Sedelklämma slut på pengar.Steg 1: Du behöver... 2 dollarsedlar (samma ex: $1 och $1)Ett gemSteg 2: Klippning av papperSatt gemet på en av dollarsedlar som visas nedanSteg 3: Bill no.2 Lägga...