Minimalistisk plånbok med SedelklämmaFör att hålla 4-6 kort och en liten mängd kontanter. Detta är en mycket liten och kompakt minimalistisk plånbok.

Jag utformade en plånbok med avsikt att sälja den på kicken och gick igenom många versioner om min 3D skrivare (14 i alla) för att komma med en optimal design. Filerna här är inte exakt kopia av min slutliga version, eftersom de är gjorda av metall, men dessa införliva alla lärdomar och funktioner.

Om du är ett fan av plånboken, som Facebook-sida och få information om en snart ska lanseras kicken.

https://www.Facebook.com/CardCageWallets

Se Steg
Relaterade Ämnen

En annan minimalistisk plånbok

Min gissning är att som en del av er, jag hoppade på tåget minimal plånbok ett antal år sedan när du plockar upp en credit-card-holder-plus-money-clip.Jag älskade sak men, ack, tiden hade tagit ut sin rätt på min älskade plånbok.Visst, jag kan helt e...

Minimalistisk plånbok från kärlet plattor

Jag försökte göra en minimalistisk plånbok med andra instructables, men hade inte en laserskärare, cnc-maskin, plattan aluminium eller plåt akryl. Dessa är inte saker som vanliga människor har bara liggandes... OK, jag kan inte vara normalt, så det ä...

.25 ultra slim minimalistisk plånbok, Sedelklämma, metall flasköppnare, kreditkort som kan kopplas till ditt android fall

Hi guys samtidigt som man försöker att modellera en android fall liknar min iphone fall jag kom ut med en cool liten plånbok som kan hålla dig fram tills jag får android fallet gjort... Detta ultra Slim och minimalistisk fall är vattentät, svett bevi...

Organisera dina pengar med en K'nex Sedelklämma!

Har pengar, men gillar inte bära en plånbok runt? Har några K'nex liggande i garderoben? Tja, är det dags att ta dem ut, orsak gissa vad är trenden nu... ett K'nex Sedelklämma!För dem som inte vet, är en Sedelklämma i grunden en enhet som används för...

3D utskrivbara Robot Sedelklämma med grepp

Instructables har ätit i min kväll än en gång! De gav ut denna 3D projektet utmaning i kombination med 3dcreationsystems.com. Så enkelt, allt jag behöver göra är design eller ändra en Sedelklämma i ett 3D-designverktyg!?!Så är jag här senare samma kv...

Slim minimalistisk plånbok av Cindy

jag har varit ett fan av slim minimalistisk plånböcker från Sedelklämma till gummiband. Min flickvän Cindy skapade nyligen, en minimalistisk plånbok från olika strumpeband storlekar speciellt för mina behov. Tyvärr dokumenterats skapandeprocessen int...

Hur man gör en blank tejp trebladiga plånbok med mer än bara tejp

Trött på att göra fula duct tape plånböcker, men ändå vill att duct tape väsen? Väl här är det! Min gamla plånbok var trogna, men tjock. Det bästa alternativet för en tunn plånbok var all-ett Sedelklämma, men jag ville inte spendera $30 eller vänta p...

Sked Sedelklämma

för dem som inte vill ha en skrymmande plånbok i bakfickan, det finns en Sedelklämma. Men varför spendera en massa pengar på ett lamt klipp som ser ut som alla andra där ute? Gör din egen ur en sked! Det bara tar tio minuter och kostar mindre än en d...

"Fortune groda" Sedelklämma

pengar klipp/kredit kort innehavaren (som visas i bild 3) var i min procession för ibland. Det är mycket gammal, och jag letar efter en ny.Jag vill ha pengar klipp som kunde hålla det kreditkort eller ID liknar den som jag hade, liksom vissa dekorati...

Inledning: Minimalistisk plånbok

Efter en tidpunkt du att bli av med din fet plånbok (åtminstone i läkarundersökningavkänningen!). Jag fick dras mot plånböcker efter behandlingen upp https://www.kickstarter.com/stories/wallets webbplatsen kicken hade några lysande plånbok idéer och...

Det mindre snabbare plånbok med

I detta instructable jag vill presentera dig för tanken jag har för en plånbok som fungerar mycket bra för mig. Detta är verkligen ett förslag med några idéer jag har haft från spendera min tid knorra. Jag tror inte du ska kopiera denna design exakt...

PCI-kortplats täcka Sedelklämma

jag märkte en tid tillbaka att sitter på min plånbok hela dagen ont min rygg. Så tog jag några steg för att bli av med saken.Jag fick en bältesklämma stil mobiltelefon fall som har en ficka för min skuld-kort, körkort, etc.Men jag hade inte ett bra s...

Super Nintendo patron plånbok med ljud, ljus och nyckellagring

jag älskar alla saker Nintendo, men nyligen har min styrenhet tema, läder plånbok bara fallit isär. Sedan en idé som slog mig, eftersom jag inte kunde hitta en plånbok som kunde hålla alla mina grejer för billig, jag skulle göra en själv! Och vad bät...

IPhone "Ryggsäck" 3d Sedelklämma

eftersom Apple Iphone har ökat i popularitet, så har tillbehör gjorde för det. Det finns en mängd fall, så dessa är plånböcker. De kan hålla kreditkort, kvitton, pengar, och i vissa fall mynt. Fallen plånbok kan vara mycket svårt att ta bort dock. De...

Justerbar Coin Holder Sedelklämma

bygger bort de råd som jag fick från poofrabbit, jag förändrat min tidigare design av den justerbara Sedelklämma med ett mynt som fungerat som en skruv. Nu förutom att justera till mängden pengar som du har, kan det också hålla mynt också! Min gamla...

Justerbar Lego stil Sedelklämma

detta är en justerbar Sedelklämma inspirerad av legos. Med dessa lappar som jag har CADed, är det möjligt att sätta olika storlek travar av kontanter i detta pengar klipp genom att ta bort delen och placera det i en annan position. Detta var CADed i...

Justerbar skruv Sedelklämma

denna Sedelklämma kan justeras efter hur mycket kontanter du har genom att vrida kvartalet i mitten. Denna skruv rörhållare dina pengar och håller det tätt på plats. Detta var CADed i SolidWorks och handledning förutsätter att du har grundläggande ku...

Dollar Bill Sedelklämma

Letar du efter den ultimata säkerheten för dina pengar? Vad sägs om försegla det i ett lager av klar harts?!Du föreslog jag ge detta ett försök och så här är vi! Det kom ut bra. I videon säger jag, "4 försök" men jag är ganska säker på att detta...

Anpassade läder plånbok med brända logotyp

Kommer idag jag att visa dig hur jag gjorde min läder plånbok att jag beslöt att göra eftersom min gamla plånbok är trasig och jag kunde inte hitta en ny billigt.Steg 1: 1. Verktyg och material-läder (jag använde lite tunt läder det mesta av tiden, j...