Slim minimalistisk plånbok av Cindyjag har varit ett fan av slim minimalistisk plånböcker från Sedelklämma till gummiband. Min flickvän Cindy skapade nyligen, en minimalistisk plånbok från olika strumpeband storlekar speciellt för mina behov. Tyvärr dokumenterats skapandeprocessen inte så detta Instructable kommer helt enkelt att en Visa och berätta för hennes underbara gåva :)
Se Steg
Relaterade Ämnen

.25 ultra slim minimalistisk plånbok, Sedelklämma, metall flasköppnare, kreditkort som kan kopplas till ditt android fall

Hi guys samtidigt som man försöker att modellera en android fall liknar min iphone fall jag kom ut med en cool liten plånbok som kan hålla dig fram tills jag får android fallet gjort... Detta ultra Slim och minimalistisk fall är vattentät, svett bevi...

SLIM: Minimalistisk läder plånbok

Jag gillar inte tjocka plånböcker. Jag gillar inte sitter på dem. Jag gillar inte försöker hitta saker i dem. På grund av människor som mig, minimalistisk plånboken blev en sak, och jag är här att presentera dig med en annan. SLIM. Nej, står det inte...

En annan minimalistisk plånbok

Min gissning är att som en del av er, jag hoppade på tåget minimal plånbok ett antal år sedan när du plockar upp en credit-card-holder-plus-money-clip.Jag älskade sak men, ack, tiden hade tagit ut sin rätt på min älskade plånbok.Visst, jag kan helt e...

Minimalistisk plånbok från kärlet plattor

Jag försökte göra en minimalistisk plånbok med andra instructables, men hade inte en laserskärare, cnc-maskin, plattan aluminium eller plåt akryl. Dessa är inte saker som vanliga människor har bara liggandes... OK, jag kan inte vara normalt, så det ä...

Minimalistisk plånbok med Sedelklämma

För att hålla 4-6 kort och en liten mängd kontanter. Detta är en mycket liten och kompakt minimalistisk plånbok.Jag utformade en plånbok med avsikt att sälja den på kicken och gick igenom många versioner om min 3D skrivare (14 i alla) för att komma m...

Inledning: Minimalistisk plånbok

Efter en tidpunkt du att bli av med din fet plånbok (åtminstone i läkarundersökningavkänningen!). Jag fick dras mot plånböcker efter behandlingen upp https://www.kickstarter.com/stories/wallets webbplatsen kicken hade några lysande plånbok idéer och...

Super Slim Dubbelvikning plånbok (kolfiber)

Super Slim!Denna enkla Dubbelvikning plånbok design är baserad på utformningen av en läder plånbok jag älskade i år. Efter ett band-utökad liv och mycket forskande (för en ny) beslutade jag att DIM (gör det själv).Jag hade tillgång till några vävd ko...

Minimalistisk plånbok/kort innehavaren gjort från gamla byxor

jag har planer på att dumpa min fula tjocka läder plånbok för en tid. Som mest människor som lever i en modern tid, jag tänkte att jag behöver är bara en (hel) del kort att få igenom mitt dagliga liv.Efter lite forskande på marknaden, märkte jag att...

Slim Altoids plånbok

Hej alla! I dagens Instructable, kommer jag att visa dig hur man gör en riktigt smal plånbok ur en Altoids tin. Det är en mycket snabb 15 minuters process som erbjuder fantastiska resultat. Sammantaget är detta ett mycket värdefullt projekt och ett b...

Ultimate vertikala hydrokultur gård på de billiga... Gift bort gröna grödor!

*** för mer info och bilder vänligen besök min blogg på http://thehydroponicexperiment.blogspot.comOk killar jag ber om ursäkt för den crappy instructable... Jag kinda rusade det för att göra det till gåva tävling... jag förlorade uppenbarligen att m...

Minimalistisk återvunnet plånbok

när jag först såg Omega plånboken, jag trodde det var det häftigaste och bästa idén någonsin. Att vara en ung person och ser att jag inte har pengar att köpa en sådan vacker och slitstark plånbok, bestämde jag mig att göra min egen. Jag såg en instru...

Minimalistisk RFID-säkra metall plånbok bill vik

Ok det här är min plånbok jag är minimalistisk och hatar "Constanzi" oversize läder stil plånboken.Dess ganska enkel att göra och kostar mindre då 10 spänn totalt för att göra.Jag köpte ett rostfritt stål bill veck och en rostfri Visitkortshålla...

Minimalistisk 3D tryckt plånbok

Denna plånbok är modellerad efter ett par minimalistiska plånböcker har jag sett på kicken, och istället för att köpa en jag beslutat att göra en!Denna plånbok har tre stycken och kan rymma flera kort (jag brukar bära omkring 6 kort, men du kan bära...

Tetra Pak plånbok

en enkel tunn plånbok tillverkad av 1L Tetrapak kartong vanligen används för mjölkprodukter - det enda du behöver är sax eller en kniv, ett hårt vassa objekt att skrynklas kanter med och 1L Tetrapak kartong som passar din design fantasi. Denna plånbo...

Minimalistisk lätt elastiskt tyg plånbok

kopia av en lätt minimalistisk elastiskt tyg plånbok som en vän till mig köpte.Steg 1: leveranser Nål och tråd, elastiskt tyg 75 mm bred, sax, kreditkort för storlekSteg 2: Åtgärd tyg Storlek tyg till kanterna på kortet. Skär så rak som möjligt.Steg...

Minimalistisk iPhone plånbok

jag är en minimalistisk. Jag har en mycket tunn och snygg korthållare som jag använder för en plånbok, men ibland även det är för mycket. Det finns några ok alternativ där ute för att bara nödvändigaste (Sedelklämma, etc.), men ingenting var helt rät...

Minimalistisk akryl plånbok.

Hur man gör en minimalistisk akryl plånbok på Techshop Chandler.Material-1/8 "akryl-Storlek #33 gummibandTillval-Kyrlon Fusion sprayfärg-Målare tejp-KartongSteg 1: Designa din plånbok. Börja med att mäta ut ett kreditkort (eller vad du vill gå in din...

Enkel & Slim läder plånbok i 3 timmar

Kan du göra denna plånbok?... Jo tror jag på dig ändå.Denna enkla plånbok är ett enkelt projekt för någon som är första början läderföremål. Om du är ny till hantverk eller om detta är ditt första projekt, förväntar mig ta ungefär tre timmar för att...

Minimalistisks Magic plånbok

en ändring av den magiska plånboken att hålla kreditkort. Trimmade till den kala minimien--tjockleken på en kort plus gummiband,Kredit- och ID-kort kan inte 'vändas' i magisk plånbok mönster. Denna design erbjuder en elastisk exteriör för att hålla d...