Minimalistisk plånbok från kärlet plattorJag försökte göra en minimalistisk plånbok med andra instructables, men hade inte en laserskärare, cnc-maskin, plattan aluminium eller plåt akryl. Dessa är inte saker som vanliga människor har bara liggandes... OK, jag kan inte vara normalt, så det är saker jag kunde inte hitta lokalt.

Jag upptäckte nylon okrossbar switch och kärl plattor gör bra material för denna typ av konstruktion. De är oftast välfyllda på din lokala hårdvara eller "big box" butik i brown, elfenben, vita och ibland fler färger.

Inte för att avfärda några andra mycket trevlig instructables, är detta bara min egen stackars mannens version.

Se Steg
Relaterade Ämnen

Inledning: Minimalistisk plånbok

Efter en tidpunkt du att bli av med din fet plånbok (åtminstone i läkarundersökningavkänningen!). Jag fick dras mot plånböcker efter behandlingen upp https://www.kickstarter.com/stories/wallets webbplatsen kicken hade några lysande plånbok idéer och...

En annan minimalistisk plånbok

Min gissning är att som en del av er, jag hoppade på tåget minimal plånbok ett antal år sedan när du plockar upp en credit-card-holder-plus-money-clip.Jag älskade sak men, ack, tiden hade tagit ut sin rätt på min älskade plånbok.Visst, jag kan helt e...

Minimalistisk plånbok med Sedelklämma

För att hålla 4-6 kort och en liten mängd kontanter. Detta är en mycket liten och kompakt minimalistisk plånbok.Jag utformade en plånbok med avsikt att sälja den på kicken och gick igenom många versioner om min 3D skrivare (14 i alla) för att komma m...

Slim minimalistisk plånbok av Cindy

jag har varit ett fan av slim minimalistisk plånböcker från Sedelklämma till gummiband. Min flickvän Cindy skapade nyligen, en minimalistisk plånbok från olika strumpeband storlekar speciellt för mina behov. Tyvärr dokumenterats skapandeprocessen int...

.25 ultra slim minimalistisk plånbok, Sedelklämma, metall flasköppnare, kreditkort som kan kopplas till ditt android fall

Hi guys samtidigt som man försöker att modellera en android fall liknar min iphone fall jag kom ut med en cool liten plånbok som kan hålla dig fram tills jag får android fallet gjort... Detta ultra Slim och minimalistisk fall är vattentät, svett bevi...

Minimalistisk plånbok/kort innehavaren gjort från gamla byxor

jag har planer på att dumpa min fula tjocka läder plånbok för en tid. Som mest människor som lever i en modern tid, jag tänkte att jag behöver är bara en (hel) del kort att få igenom mitt dagliga liv.Efter lite forskande på marknaden, märkte jag att...

Minimalistisk 3D tryckt plånbok

Denna plånbok är modellerad efter ett par minimalistiska plånböcker har jag sett på kicken, och istället för att köpa en jag beslutat att göra en!Denna plånbok har tre stycken och kan rymma flera kort (jag brukar bära omkring 6 kort, men du kan bära...

Minimalistisk återvunnet plånbok

när jag först såg Omega plånboken, jag trodde det var det häftigaste och bästa idén någonsin. Att vara en ung person och ser att jag inte har pengar att köpa en sådan vacker och slitstark plånbok, bestämde jag mig att göra min egen. Jag såg en instru...

SLIM: Minimalistisk läder plånbok

Jag gillar inte tjocka plånböcker. Jag gillar inte sitter på dem. Jag gillar inte försöker hitta saker i dem. På grund av människor som mig, minimalistisk plånboken blev en sak, och jag är här att presentera dig med en annan. SLIM. Nej, står det inte...

Minimalistisk RFID-säkra metall plånbok bill vik

Ok det här är min plånbok jag är minimalistisk och hatar "Constanzi" oversize läder stil plånboken.Dess ganska enkel att göra och kostar mindre då 10 spänn totalt för att göra.Jag köpte ett rostfritt stål bill veck och en rostfri Visitkortshålla...

Ultimate vertikala hydrokultur gård på de billiga... Gift bort gröna grödor!

*** för mer info och bilder vänligen besök min blogg på http://thehydroponicexperiment.blogspot.comOk killar jag ber om ursäkt för den crappy instructable... Jag kinda rusade det för att göra det till gåva tävling... jag förlorade uppenbarligen att m...

Minimalistisk lätt elastiskt tyg plånbok

kopia av en lätt minimalistisk elastiskt tyg plånbok som en vän till mig köpte.Steg 1: leveranser Nål och tråd, elastiskt tyg 75 mm bred, sax, kreditkort för storlekSteg 2: Åtgärd tyg Storlek tyg till kanterna på kortet. Skär så rak som möjligt.Steg...

Minimalistisk iPhone plånbok

jag är en minimalistisk. Jag har en mycket tunn och snygg korthållare som jag använder för en plånbok, men ibland även det är för mycket. Det finns några ok alternativ där ute för att bara nödvändigaste (Sedelklämma, etc.), men ingenting var helt rät...

Minimalistisk akryl plånbok.

Hur man gör en minimalistisk akryl plånbok på Techshop Chandler.Material-1/8 "akryl-Storlek #33 gummibandTillval-Kyrlon Fusion sprayfärg-Målare tejp-KartongSteg 1: Designa din plånbok. Börja med att mäta ut ett kreditkort (eller vad du vill gå in din...

Minimalistisks Magic plånbok

en ändring av den magiska plånboken att hålla kreditkort. Trimmade till den kala minimien--tjockleken på en kort plus gummiband,Kredit- och ID-kort kan inte 'vändas' i magisk plånbok mönster. Denna design erbjuder en elastisk exteriör för att hålla d...

"Magni-fallet plånbok" (minimalistisk Design, Obs funktioner & RFID-skydd) - gjorde @TechShop

om:En dag efter jobbet, jag gick in i Daiso Japan på marknaden St, och såg kort hållare.Jag köpte den tänkande det skulle fungera som en plånbok ersättning.Jag fann snabbt att något behövde göras för att hålla kontanter.Snabbspola framåt:Jag gick med...

Super häftigt papper plånbok (super minimalistisk)

SUPER AWESOME papper plånbok gjort IN UNDER 2 minuter! INGET KLIPPA BEHÖVSSteg 1: vad du behöver behöver du 3 ark looseleaf anteckningsboken papper och en häftapparat.Steg 2: Vik papperet Step 1. Vik pappret på half(hotdog style)Steg 2. Vik "hotdog&q...

Anpassad iPhone plånbok Kit

Min vän matta och jag har verkligen fått till att göra läder plånbok kit. Vi började med Instructables för en tunn plånbok, sedan en tunn dubbla, och vi har precis avslutat en för en iPhone 6.Den är gjord av samma stora läder och tråd som de andra. D...

Främre ficka plånbok

använda en Altoids lock, ett par gummiband och ett gem, kan du sport en cool och behändig frontficka plånbok.Steg 1: Samla ditt material Detta bör ta dig några sekunder. Du behöver en Altoids lock, två gummiband och ett gem. Om du verkligen vill lura...