K'nex arméknivkolla min personlig N.A.R. också!

Ta en titt på mitt försök till en K'nex armékniv som jag gjorde.

Så, säg mig vad du tycker!

Ganska lätt att göra, jag kommer inte att posta.

Greetz, H1T4TCH1

Relaterade Ämnen

K'NEX armén

det började bud upp men efter några legos kom de tillsammans ledarna för min K'nex arménJo jag började genom att slipa ut lego delar till en tät passning på ben och fötter och används små svart gummiband för att hålla legossåpost eller kommentar...

K'nex Butterfly kniv/switchblade

jag älskar vända denna sak runt, det är beroendeframkallande. XPHur som helst, ganska enkel, kanske har även gjorts tidigare.Även saker som kan snart:-K'nex pistol med ammo som går i handtaget-K'nex handled kniv (inte mycket dolda dock)Steg 1: Steg 1...

Ta awesome makrot foton med din kamera telefonerna och en schweizisk armékniv

imponera på dina vänner ta cool makro-bilder med en kameratelefon och en schweizisk armékniv med ett förstoringsglas.Steg 1: Vad du behöver Ingenting mycket-kamera telefonerna-schweizisk armékniv med förstoringsglasJag använder min SonyEricsson k750i...

DIY armékniv leksak

Hur man gör en enkel DIY leksak armékniv från popsicles.Steg 1:Använd 4 popsicles, skär dem dessa delar. göra hål på 2 täcker, knivblad och cap flasköppnare.Steg 2: Limma 4 små delar i 2 ändarna av en cover som denna.Steg 3:Fortsätta att limma 2. loc...

Ersättning tandpetare för en schweizisk armékniv

Var och en känner av den klassiska schweiziska armékniven och nästan alla har ägt en på en punkt i liv. Jag plockade här små victorinox upp på en sparsamhet butik för 25 cent, tyvärr tandpetare var borta och så jag bestämt mig att göra en ny! Och så...

Schweizisk armé kniv slida

jag skapade denna skidan för den schweiziska arméknivar (kan ändras för alla pocket knivar) att vi ge ut till jul och de arbetade så bra jag beslutat att dela med er alla! Innan vi börjar vill jag säga att jag inte lägga till ett sätt att fästa slida...

Enkel öppning och stängning Victorinox 111mm OHO Trekker eller tyska armékniv

Hej, vänner. 111mm Victorinox Trekker eller tyska armékniven är ett populärt val för säkerhetskopiering eller multiverktyget för utomhus aktiviteter. Den har en hand öppning blad med dubbla backsrping och liner lock för säkerhet, en bra woodsaw, flas...

Hacka en schweizisk armékniv för att ha ett kolstål blad

Åh vad jag älskar min Victorinox Forester SAK. Den har allt en påhittig och civiliserade gentleman bör behöver i en varje dag bära kniv, som en korkskruv. En sak som inte är ganska bra är dock kvaliteten av stål används för blad. Rostfritt stål ser b...

Göra en bruten swis armékniv till en användbar fasta blad kniv

jag aldrig vilja kasta en kniv bort, så jag inte gör det, hoppas detta hjälper :)...

Att göra en ordentlig schweizisk armé kniv med Popsicle pinnar (normal storlek.)

Detta är v1.0 som har 1 kniv. Detta är en enkel steg för steg-handledning och detta görs av väldigt billiga material. Redigera det och ladda upp bilder. Du kan även använda märket som i bild 6. Thats bäst märke men färga den mörka. Märket kommer se u...

K'NEX kasta kniv

en lätt kasta kniv :)Du kan bygga det från bilden.Stavar:2 gul2 blå2 bendy gulConnecters:14 mörkgrå (ett sätt)7 Orange2 ljusgrå (två sätt)Andra:10 tan klipp4 blå Clips2 blå distanser...

Uppgradera en äldre schweizisk armé kniv minnet till 2GB

i detta instructable jag kommer att visa de steg som behövs för att ta bort den befintliga USB Flash minne PCB från ett Victorinox Securelock "Swiss Army Knife" minne och ersätta den med en större kapacitet USB minnessticka PCB (här använder jag...

K'NEX Karambit kniv

Hej, är det jag igen! Jag har en cool vapen det är en Karambit, som gav mig en idé om att göra en K'NEX Karambit. Jag hoppas du kommer att gilla den. Om jag får 10 förfrågningar, lovar jag att göra instruktionerna för dig. :)...

K'nex butterfly kniv

Hej killar detta är min andra instructable. Där hittar du en ny butterfly kniv och instruktionerna! Vänligen kommentera och prenumerera! : DSteg 1: Dags att räkna (valfritt)Delar som behövs:5 gula spön3 vita stavar1 röd kontakt28 grå kontaktTotalt: 3...

MIN K'NEX armén

Steg 1:Steg 2:Steg 3:Steg 4:...

Att göra en ordentlig schweizisk armé kniv med Popsicle pinnar (normal storlek.) V2.0

vad är nytt i v2.0Det finns en linjal i tumDet finns en sågDetta är en enkel steg för steg-handledning och detta görs av väldigt billiga material. Redigera det och ladda upp bilder. Jag vet inte hur att stoppa den. Prenumerera.Steg 1: Material som be...

Rengöra en kniv

i detta instructable, jag visar mitt sätt att enkelt rengöra en jaktkniv, schweizisk armékniv, sönderfall kniv, osv... Kom ihåg att ge mig en + 1!Steg 1: Långvarig Blade Första sak efter med hjälp av en kniv och det blir smutsiga, inte stänga den (om...

Hur du rista en trä kniv (eller dolk)

Denna kniv är perfekt för om Zombies attackerade och du vän inte hade en kniv för att försvara sig själv. Så det är bara göra honom (henne) en. Det är också den billigaste kniven att göra. Jag hade skitkul att göra detta, och jag hoppas du gör att :)...

Kniv skärpan med ett Bryne: en lätt vinkel guide för perfekt blad.

Kniv, whetstone, och telefon. Perfekta blad.Slipa en kniv med en sten kan vara svårt om du bara har börjat och du kan faktiskt sluta med en tråkig kniv. Skärpning ett blad är lika vinklar på båda sidor. 17-17 - bra! eller 22-22 Great! 22-17 medel du...