K'nex transformator Mini DevastatorWaaaaaaaay sötare än två sista. Och stativ!

Dinobots är nästa.

Se Steg
Relaterade Ämnen

K'nex riktade min prototyp Senast uppdaterad 09/10/2013

fortfarande i designen arrangera gradvis min directional min är kan skjuta till 150 Micro Orange X-Rod låser, 75 K'nex blå distanser eller 25 Standard gröna stavar 50 ft +. Hur du ladda upp det eller vad du skjuter är helt upp till dig. Jag kommer at...

K'nex bil (mini) instruktioner!

This is my knex mini! dessa är instruktionerna för det! (innan du Betygsätt, Läs everthing skriven och gör bilen eftersom jag inte har ett sätt att visa dig ordentligt hur systemet fungerar) det är en stor liten derby bil eftersom det är verkligen st...

Officiella K'nex transformator Instructable

detta är en verklig transformator Knex kom ut med 8 år sedan och instruktionerna är fortfarande i takt. Detta är enda transformator instruktionerna jag äger och eftersom jag hade det för så länge jag tänkte det skulle vara häftigt att få tillbaka en...

LEGO 8957, 8188 och 8189 Combo transformator: Min Master

denna transformator är gjord helt av bitar från Power Miners mine mech, magma-mekaniker och lilla lava bilen sak vars namn undgår mig. Njut!Steg 1: Kropp och ryggsäck Steg 2: vapen Steg 3: Ben Steg 4: vapen Steg 5: Transformation Hope u njoyed! (Obs:...

K'Nex Ipod Mini och Nano(1st and 2nd gen) Dock

detta är ett enkelt men awesome K'nex doc för den ipod mini och nano 1st och 2nd gen.Steg 1: Skapa bas och stöd Titta på bilden för en allmän uppfattning.Steg 2: Skapa övre delen Se bild en gång.Steg 3: Anslut båda delar och klappa dig själv på baksi...

K'NEX Rugar Mini 14

Hello old chaps. Här är jag med min nyaste gevär, Rugar Mini 14. Det var anpassad från M14, som i sin tur var anpassad från M1 Garand. Det skapades 1973, och har blivit ganska populärt med civila och militära företag lika. Gruvan har en 12-ish runda...

K'nex car (mini)

Detta är min knex mini! Jag kommer snart att göra instruktioner för det, det är en stor liten derby bil eftersom det är verkligen stark, några av de organ kit är gjord så att den obsorbs effekten. och samt att det ser ganska mycket ut som en mini. Oc...

K'nex bil (mini) MODS!

Dessa är de nya "cooper" mods vissa är att det ser bättre, några för säkerhet, några för prestanda och nu finns här!Detta visar också du hur min gummiband makt fungerar! dessa är nyheterna...Nyheter: 7 nya nackdelar: 1-spoiler gummiband är bra,...

K'nex transformator humla

Hej igen killar. Jag beslutade att ta en paus från knex vapen för en liten stund. Men detta är min faktiskt omvandla humla. Tyvärr har förvandla det inte till camaro som det är tänkt för. Men omvandlar i en buggy som sak. Jag hoppas ni gillar det vän...

Enkel K´nex Ipad Mini stativ

Steg 1: Bas Steg 2: Stöd Steg 3: avsluta!...

LEGO transformator Insecticons

dessa små buggar är lätt att bygga- och lättare fortfarande att omvandla. Kolla in min Devastator. Välsigne ditt ansikte!Steg 1: gräshoppa Steg 2: Andra bugg grejen... Steg 3: Transformation This is another combiner. Vara på jakt efter nya transforme...

K'NEX Galil ARM

Favorit gevär i alla tider? Som definitivt måste vara Galil.Som min första inträde i den leksak stavar och kopplingar tävling är denna K'NEX Galil min bästa replika ännu! Med en stor övergripande setup, grepp och lager, detta K'NEX replika är inte ba...

WAVE-den ultimata hjälpande händer Vise

WAVE är nog den konstigaste Helping Hands enheten du någonsin sett. Varför kallas det "Våg"? Eftersom det är en hjälpande händer enhet som byggdes av mikrovågsugn delar!Men det faktum att våg ser konstigt, betyder inte att det kan inte vara den...

Jakobs stege

en galen vetenskapsman laboratorium är inte komplett utan en Jakobs stege. Om du har alltid velat ha en som rekvisita för Halloween eller bara att visa, då detta instructable kommer att visa dig hur man bygger en. Det är mycket enkelt att göra och du...

LEGO inriktad buss med styrning.

Hej, detta är min Lego buss som har styrning samt sittplatser i hela fordonet. Den inre sittplatser kan hålla 12 män totalt (2 en sätesrad). Med 3 plats, får du plats 15 i. Det var min egen design och den använder cirka 350 stycken. Det är en bakre h...

Competitor V

Competitor V! Tack vare konkurrent forumet ämne jag lärt mig att folk letade mer intressant vapen, mekanism och form klokt. Sedan dess har jag typ av utvecklat denna futuristiska stil till mer av en smidig vision som verkar bosätta sig bra med en mas...

Knex sågade Off Shotgun

några dagar sedan hittade jag några K'NEX i min garderob. Uttråkad av mig bestämde jag mig för att bygga något med dem, jag tittade upp idéer på Google och det första att visa upp var en pistol. Efter att ha misslyckats hjälplöst på avtryckaren gjord...

Knex desert eagle V2

Hej alla. Så detta är min D. Eagle V2. Det är också en modell, och den har en glidande utlösare. Jag kunde inte riktigt bygga andra funktioner i det, för det är lite liten för en anständig arbetande bild etc. och fortfarande ser bra ut.Enda jag inte...

Noll kostnad Laptop kylare / Stand (ingen lim, ingen borrning, inga nötter & bultar, inga skruvar)

UPPDATERING: VÄNLIGEN VÄNLIGEN RÖSTA PÅ MIN INSTRUCTABLE, TACK ^_^DU KAN OCKSÅ VILJA RÖSTA FÖR MIN ANDRA TÄVLINGSFORMULÄR PÅELLER KANSKE RÖSTA PÅ MIN BÄSTA VÄNS TÄVLING POST OCKSÅ, PÅOBS: DENNA PUNKT KAN ANVÄNDAS SOM EN MYCKET UTILITARISTISK GÅVA FÖR...