Kali händer och kropp TweaksKali behöver många händer. Traditionellt, hon har 4 par egna (åtminstone) och en full bälte av 'em. Dags att komma igång!
Jag gör åter en gammal aluminium walker i Kali, flera beväpnade, tre ögon hinduiska gudinnan tid och empowerment. Kali är den feminina formen av "Kala", den Sanskrit termen för tiden. Hennes "hud" är gjord av läder resterna och bitar av gamla jackor, kjolar, och byxor. I den här delen byggde jag händerna prover. Händer är svårt, så jag planerade på att använda de första några proverna för hennes bälte. Jag gjorde också några ändringar till hennes byst och bålen.

När har jag mönstret kan jag göra hennes händer med tillförsikt.

Här är de verktyg jag använde:

En strykbräda

Skrot tunt för ett mönster

Quiltning pins

Bindemedel klipp

Skarpa tyg sax

Kök saxen (kallas även verktyget sax)

Glasfiber skyltdocka torso, arm och hand

Läder överkropp och arm täcka från den sista läraren

Läder från gamla jackor, kjolar och byxor

Sharpie och kulspetspennor

Klar plast linjaler

Symaskin och en storlek 14 läder nål

Svart polyester tråd

En träslev

En matkassen papper

Skrot vadd från gamla projekt

En trä chopstick

Och en hel del vilja att göra misstag.

Kolla in min andra Instructables om du skulle vilja göra några rörlighet konst av dina egna. Eller ta en titt på Överdådiga rörlighet om du vill veta varför jag gör sådana fina skotrar, vandrare och rullstolar. Det kräver inlagor för överdådiga rörlighet 2016 är nu öppen, så behaga sända i din konst och uppfinningar behandlar rörlighet, funktionshinder och tillgänglighet. Jag skulle älska att se dina idéer!

Se Steg
Relaterade Ämnen

En annan Kali Arm och kropp Alts

Nu när jag har fyllts på min läder bin, har jag massor av läder för en annan Kali arm.Jag gör åter en gammal aluminium walker i Kali, flera beväpnade, tre ögon hinduiska gudinnan tid och empowerment. Kali är den feminina formen av "Kala", den Sa...

Bygga en buller Maker med kala färg och en 555 timer

I den här guiden kommer vi att bygga en enkel krets som använder en 555 timer och en Bare Paint potentiometer för att göra en interaktiv buller. Innan du dyker in i denna handledning är det värt att kolla in en av Matts tutorials på att bygga en pote...

Att göra en Touch känsliga på / krets med kala färg och en 555 Timer IC

i den här guiden kommer vi att göra en enkel touch känsliga krets med några kala färg, en 555 timer krets, ett par motstånd, en lysdiod och en kondensator. 555 timer är ett roligt och mångsidig integrerade kretsar (IC) som kan användas på flera olika...

Hur man använder och optimera en 3D-skrivare

Det finns många sätt att använda en 3d-skrivare. Det kan vara optimerad för att skriva ut mer än bara smycken och prydnadsföremål.Medan några av följande gäller specifikt för en Makerbot Replicator 2, kommer att det mesta vara till nytta med andra gl...

Händer och fötter för Etsy-Helen Keller projektet

detta är min kamp plan för Etsy Labs - Helen Keller skolprojekt att göra händer och fötter för barnen till oss som verktyg för lärande.Information om projektet hittar du härSteg 1: Material och verktyg MaterialGamla Denim JeansTyger med texturerPappe...

Hur man använder och lägga till den inofficiella instructables add-on(for FireFox)

du kanske har märkt mitt inlägg på gemenskapens form, men om du inte som är ok. Jag skapade en tillägga-på instructables, gjorde jag det att göra mitt liv lättare och jag tänkte om det kunde göra mig lättare varför inte din. Så im kommer för att visa...

Hur man använder och Arduino shield med Raspberry Pi

Att lägga till Arduino kan sköldar till Raspberry Pi vara en mycket stor smärta. Du sluta med en röra av sladdar och sätta upp programvaran är en utmaning i egen rätt.Här är en enkel lösning att börja använda ditt eget Arduino sköldar med Raspberry P...

Hur man använder och gå med EL wire

De flesta Instructables du hitta är kort och erbjuder grunderna för att upprepa vad visades.Som ni kanske redan märkt jag gå ett något annorlunda sätt med min, så var inte blyg och tycker att det är lång och tråkig ;)Jag kommer att fokusera främst på...

Barr för gymnastik och kropp vikt träning

Jag har varit inblandad i styrketräning för ganska länge nu, och beslutat att införliva gymnastik i min träningsplaner att öka styrka funktionalitet. Dessa Barr är enkla att göra och är ganska billig, kostar runt $50 att göra. De är lätt nog att röra...

Hjälpande händer och skicklighet med verktyg

jag plockade bara upp den senaste Helping Hands i grunden eftersom den hade en trevlig större klart förstoringsglas. Min gamla Helping Hands hade tråkig liten värdelös förstoringsglas. Jag ville förstoringsglaset till vara på center knogen. Här är dä...

Få mjuka händer och friska Finger naglar med sköljmedel

använda denna enkla metod, kan du ha händerna så mjuk som en bebis tush och blanka, friska naglar. Blöt händerna i en blandning av lite av sköljmedel med fin lukt och varmt-hett vatten. Endast häll en liten bit av sköljmedel i vattnet, nog till molne...

Hur du använder (och välja) en Multimeter!

Kontrollera din bil batteritid, felsökning kretsar och att hitta det där irriterande kort är alla super bra funktioner som kan göras med bara ett awesome verktyg: multimeter!Första av allt, vad sjutton är en multimeter?? Utmärkt installationsprogramm...

Utvecklas - en plattform för Bionic händer och HMIs (Intel IoT)

Till alla beslutsfattare ute-Detta är ett pågående arbete. Vi kommer att uppdatera den med en fullständig beskrivning för "Hur till gör" när vi går. Om du vill bygga den med oss, Vänligen låt oss veta i kommentarerna.SkålDamir MathewUtvecklas är...

TILLVERKAD av en boll av lera, mina händer och hjärtat * BABY LILY *

jag har arbetat med lera för många år främst att göra små djur. JAG BÖRJADE SKAPA DESSA SMÅ BARN 2013 OCH HAR STUPAT FÖRÄLSKAT MED MIN NYA HOBBY. JAG BÖRJAR MED INSLAGNING EN BOLL AV ALUMINIUMFOLIE TILL SLUTET AV EN PENNA, LÄGG SEDAN ETT TUNT LAGER A...

Designa och bygga en "akustisk" synthesizer

för min praktikplats på Skapa digitalmusik/Meeblip jag har skapat ganska kul liten synthesizer. Det här är tänkt att vara mer flexibla än andra synthesizer genom att göra det helt oberoende. Det är batteridriven, har egen förstärkare/högtalare och st...

Lavendel och Rose honung Scrub

Hej momoluvers, det är momo och i dag jag kommer att visa dig hur man gör detta supercool och ganska lätt sugar scrub (honung scrub). Denna scrub exfolierar huden och lämnar den mjuk och smidig. För fötter, händer och kropp, här skrubba gör den perfe...

Designa och bygga en synthesizer med Meeblip och Arduino, adderat video!

För min praktikplats på Skapa digitalmusik/Meeblip jag har skapat ganska kul liten synthesizer. Det här är tänkt att vara mer flexibla än andra synthesizer genom att göra det helt oberoende. Det är batteridriven, har egen förstärkare/högtalare och st...

Svärd från Jake och den aldrig landa pirater

Jake och aldrig mark Pirates är ett barns TV-program baserat på Disneys Peter Pan franchise. Om du gör en Jake kostym, är en av de viktigaste delarna svärd. Medan du kan spendera tjugo dollar eller mer köpa en svärd, kan du göra många som noggrant ma...

Assassin's Creed Templar Knight hjälm

Detta är hur du skapar en Templar Knight hjälm av en plast "Till salu" tecken.Grunden för design är en Templar Knight hjälm som sett i TV-spelet Assassin's Creed. Denna hjälm var del av en full Templar Knight kostym. Eftersom jag inte kunde hitt...