Katt säng från ett Vintage resväskaen katt säng jag gjorde med lite sprayfärg, en gammal kudde och örngott, och en gammal vintage resväska... min boxer Simon gillar det mer än sköldpaddan katt tror jag haha

Gå hit för att visa den instructable jag brukade göra det

Relaterade Ämnen

Sällskapsdjur bädd från ett Vintage resväska på 5 minuter!

Hello again! Detta "vänners kompatibla har kommit till stånd eftersom jag behövde en ny doggy säng för min bff Yorkie Shih Tzu blandning vars gamla säng var på sin sista sträckan. Jag ville en annan öga öm som hennes sista sängen. Jag hatade den sitt...

Vintage resväska katt bädd

Vår katt Izzy älskar inget annat än en bra tupplur. Om det är efter en natt av stryker i grannskapet, eller bara slappa i eftermiddagssolen - hon kan logga in vissa allvarliga zzzz. Detta är, naturligtvis, om inte hon avbryts av en av många distrakti...

Gör din egen Vintage resväska soffbord

jag älskar, älskar vintage resväskor. Vad är bättre än en vintage resväska...Vintage resväska soffbord.Detta projekt är ganska billig och tar mindre än 15 minuter att göra!Kan komma till det...Steg 1: Vad du behöver Vad du behöver:BorrmaskinVintage r...

Renovera en Vintage resväska

hur jag tog en sparsamhet butik vintage resväska och förvandlat det till en cool monter för merch genom att ersätta den gamla linern och städa upp yttre.Tidsram:Ca fem timmar totalt, tar min tid.Leveranser:Tyg (en gård som mest)Trimma material (vid b...

Svängig Vintage resväska Stereo

Hmm, jag vill börja utbilda massorna i de många fysiska och mentala fördelarna med Swingin jazzmusik. Jag antar att jag behöver någon form av ljud system att göra det då.Så, måste det vara portabel. Det måste vara jolly högt så att människor kan höra...

Vintage resväska förvandlats till en smycken Organizer

jag har en massa örhängen, och jag ville göra en effektiv arrangör för dem. So... Jag beslutade att återanvända en liten vintage resväska (det var förmodligen en makeup tåg fall) för det.Steg 1: Stammen, som finns Det var en ödmjuk litlle stam... den...

Vintage resväska tabell

lära sig hur man förvandlar en vintage resväska till en funktionell tabell med förvaring!...

Upcycled Vintage resväska Boombox

Jag är för närvarande ett Artist in Residence vid San Francisco dumpa, drivs av Recology.Där, har jag bevittnat ändlösa massor av oönskade skräp flöde från konsumenten till återvinning centra och deponier. Jag märkte att nästan alla E-avfall var näst...

Vintage Hardshell resväska korg - Cadillac lyx cykelväskor!

Visst, behöver du en korg. Men kan du packa en picknick hela stranden i de andra ynklig packväskor? Tja kan du?? Gå. Du gå prova. Jag väntar här.Inte ens i närheten, rätt?Du behöver en större korg.Du behöver CADILLAC av korgar!Jag började detta proje...

Snygg & enkel resväska sällskapsdjur bädd

detta är ett enkelt projekt som din katt (eller annan liten sällskapsdjur) kommer att njuta av och uppskatta! Detta Instructable visar dig hur du skapar en elegant sällskapsdjur bädd från en hårda skal vintage resväska. Jag personligen har en liten s...

Göra en Ottomon av en gammal resväska

jag kan inte minnas vilken blogg jag första gången såg dessa stolar på (kanske Treehugger?), men jag ville direkt ett av Kanske produktens sitta väskor. Eftersom jag inte skulle åka till Turkiet någon gång snart, tänkte jag på att göra min egen. Tja,...

Resväska BoomBox

Resväska Boombox är en vintage resväska omvandlas till en boombox, komplett med två subwoofers och fyra diskanter. Hela systemet drivs av två bly-syra batterier ansluten till en laddningsregulator, så boombox kan laddas via en AC/DC power supply elle...

Vintage Beat Box resväska

Edit: Jag har sedan extra Bluetooth, batteri power w/laddningsregulator och några galler för högtalarna. Jag har nu lagt till skriva upp och foton för uppdateringar.Hej alla!Jag har velat göra en bärbar resväska stereo ganska länge nu, men aldrig fic...

Vintage stil resväska Amp

Projektet var att utforma en verktygslåda för organisationen. Vad kom omedelbart att tänka försökte hitta ett sätt att på något sätt införliva denna 1960-talet resväska amp sak i fållan. Jag hade velat bygga en inspelningsenhet som är universell; til...

Hur passar ett 6 x 4 fot trä tecken till en KABINVÄSKA resväska

Hur man transporterar en 6 x 4 fot trä skylt över hela världen i en KABINVÄSKA resväska?Som min första experiment med OMAX vattenskärning gjorde jag en 6ft träskylt för ett kontor för en tech startup, kallas Surikat. Fångsten var att skylten hade tra...

Bokhylla: Resa bokhylla i en resväska!

Detta Instructable kommer att förklara hur jag gjorde en resa bokhylla som fälls i en resväska. Konstruktion är ganska grundläggande--du passar trähyllor i en gammal trä-sidig resväska. Nedan kan du läsa lite mer om min inspiration för projektet, men...

Gatan spelning resväska tabell

Arbeta på gatorna är svårt. Ibland behöver du en plats att sätta saker eller Visa dina varor men som har utrymmet eller tillstånden dessa dagar. Väl min vänner ser inte vidare för du har landat på den högra Instructble. Här har vi en resväska tabell...

Resväska End tabell

Min fru har haft dessa två awesome vintage väskor liggandes för evigt. Hon hade tidigare anpassade i en av reupholstering insidan med lite kul "POW" material. De har bara ganska lagring ett tag för gamla video spel system, men vi har gjort vissa...

Resväska picknickbord och högtalarsystem

ta denna resväska på en rolig picknick i parken! Inte bara kan du bära all din mat och silverföremål i--det också fördubblar som en picknick bord och talaren system.Talaren system drivs av minty boost USB-laddare. Koppla in din ipod och lyssna på någ...