Färga garn med smaksatt Instant Drink på pulverHej, efter många misslyckade försök att färg naturlig ull med olika pulver och flytande färger jag fick reda på att de smaksatta instant dryckerna på pulver göra bra jobb för att färga garn och jag ska visa dig hur man färga garn med pulver drycker i 4 enkla steg.

Låt oss börja!

Se Steg
Relaterade Ämnen

Hur man färga garn med karamellfärg (Plus andra tips!)

Verkar det som överallt du titt (ok, kanske inte överallt, kanske bara på pinterest), det finns en tutorial på hur man färga garn med Kool Aid. När jag först såg att du kunde göra att, jag ska erkänna, blev jag ganska upphetsad. Jag omedelbart gick t...

Anvisningar färga garn med påskägg färger

En FiberArtsy handledningLadda ner denna Tutorial gratis!Så många färgämnen, så lite tid! Visste du att du kan färga garn med vanliga ole påskägg färgämnen? Japp! Inte den fancy-schmancy nya färgämnen ute men bara vanlig Paas som är gjord med karamel...

Färga garn med Kool Aid: Oh ja

Är det garn som du hittar i butiken bara inte tillräckligt ljust för dig? Har du velat prova färgning, men du inte vill att det ska vara för komplicerat? Vill du ha ditt hem luktar blå hallon saft? Så är projektet för dig! Jag kommer att visa dig 4 o...

Hur man färga garn med Kool Aid

drog ut ye olde Kool-Aid igen. Vad kul!! Kool-Aid gör en stor färg eftersom det är färg snabb och säker mat så du kan använda oavsett kastruller och stekpannor du har i köket. Ingen specialutrustning som behövs. Plus, det är kul för barnen att göra!L...

Snow färgning! Färga Tshirt, Fiber eller garn med snö

hur man färga en Tshirt, Fiber eller garn med snö En Fiberartsy.com handledningJag har velat prova snö färgning ett tag men glömde helt om det tills en vän skrivit något på Facebook. Tja, eftersom vi fortfarande har båten full av snö ute, varför inte...

Färga ullgarn med galnare rot

steg för steg-anvisningar om hur man färga ull garn med galnare rot pulver.Jag är en 18th century reenactor. Jag färga ullgarn med hjälp av ingredienser och metoder från 1700-talet. Detta Instructable ger dig anvisningar på hur man färga ullgarn med...

Hur man färga garn: Handpainting

jag har varit döende att färga mitt eget garn i månader nu. Jag har varit en sticka i många år och de vackra Garner som finns nu inspirerar mig att skapa mina egna. Jag slutligen gjorde det och dokumenterat processen här.Alla artiklar som använts här...

Hur man färga ullgarn med kaffe, te, gurkmeja

jag nyligen kom i besittning av en vit boll av ullgarn, och jag tänkte för mig själv, "Va, hur tråkigt!" Så jag bestämde att jag skulle prova mitt egna försök till döende garn. Jag har aldrig färgat garn förut så jag började göra en hel del inte...

Hur ' Väva ' garn med en borrmaskin

Denna tutorial ska show dig hur du kan göra sladd som kan användas för allt från armband och halsband till nyckelringar och wraping "båge". Det ser vävda till alla men mest skarpsinniga observatören och du kan göra miles av det i minuter.Vad du...

Hur man kan färga trä med hjälp av naturliga ingredienser i 5 steg

visste du att du kan färga trä?! Detta inte färgning. Fläckar ligger på toppen av trä, medan färgämnen absorbera i trä. Färgämnen kan naturligtvis göras med de flesta vattenlösliga material. Te, kaffe, mutter skal (valnöt ser bra ut), tobak och örter...

Färgning räddade garn med karamellfärg.

jag har nyligen lärt mig hur man virka. Jag har också nyligen åter insett hur dyrt ull är i butikerna. Jag har letat efter alternativ och hittade denna tutorial för att återanvända ull från välgörenhet butik byglar. http://www.craftstylish.com/item/9...

Spinna garn med Maya blad

En Maya blade är ett spinning verktyg som är mycket snabbare och enklare att använda än en droppe spindel men bara så bärbar. Vill lära sig att snurra men kan inte motivera kostnaden för ett hjul till du veta huruvida du kommer att uppskatta det? Trö...

Mörk choklad fudge med Via instant kaffe

detta är min första Tutorial Ja! Okej så jag använder för att arbeta för starbucks och jag hade en vanlig som använder att göra via fuskverk för oss anställda när jag spenderade min semester med min syster bestämde vi oss för vi ville baka en massa s...

Hur man gör Arepas "Corn Cakes" med choklad. Drink

my Fellow Instructables.Detta är den väg som jag göra Arepas. Med hjälp av Maiz blomma. Och chokladdryck.Två koppar vatten. Två koppar Maiz måltidSalt... 1/4 kopp smör.Mix alla tills du får en fin rulle att doest inte sticka till dina händer.Skär rul...

Hur man färga tyg med läskpapper (jag gjorde det på TechShop!)

Först och främst vill jag säga att du behöver "blöder" mjukpapper. Den är utformad så att färgerna blöder ur papperet. Du kan göra en online-sökning och hitta flera ställen som säljer den.Du behöver också ett tyg som tar färgen. Jag har gjort de...

En Man, en Dremel och en DREAMel - hur man gör fantastiska POI LED leksaker med återvunnen plast Drink flaskor / behållare

Hej där!,Detta instructable är avsedd att visa den genomsnittliga hushållsnära amerikanska hur att förbereda, montera och använda dina egna anpassade Poi LED leksaker - 75% som alla de material som krävs görs från din genomsnittliga dagliga husgeråd!...

Kreativt färga fiskar med stor konst terapi märkpennor i ett vatten bakgrund del 2

här är en steg för steg guide till att få färgglada fiskar!Steg 1: utrustning Equipment:Penna färgerPennvässareFina linersStora konstterapi markörerDubbla borste penselspetsarVatten bakgrund med ofärgat fiskTekniska tips blad!Steg 2: Stora konstterap...

Garn med ledande tråd kärna

en metod för att fästa ledande tråd till tyg.Vill du ha mer eTextile hur-till DIY eTextile videor, tutorials och projekt?Besök sedan eTextile Lounge!Steg 1: Tovad ull Roving rullade in stora fattys!Steg 2: Tråd en STOPPNÅL med ledande tråd.Steg 3: Fo...

Skuggade garn nystan - färgade med Kool-Aid

detta är ett enkelt sätt att hand-färga garn i färger som gradvis ändra nyanser över hela skärmen. Som en bonus är det billigt och säkert - eftersom du färgning med Kool-Aid. Du kan plocka upp din Öresundstullen på någon affär, och allt är mat-säker,...