Hur man färga garn med karamellfärg (Plus andra tips!)Verkar det som överallt du titt (ok, kanske inte överallt, kanske bara på pinterest), det finns en tutorial på hur man färga garn med Kool Aid. När jag först såg att du kunde göra att, jag ska erkänna, blev jag ganska upphetsad. Jag omedelbart gick till affären och köpte massor med kool aid och jag färgade varje vit/naturligt nystan garn jag hade med sånt. Jag fick riktigt bra resultat också! Goda resultat bara gjort mig vill göra det mer, så jag köpte mer garn och gick tillbaka till affären köpa mer kool stöd. När jag kom till drink mix gången, inte kunde jag bestämma vilka färger som ska få dock. Det finns bara så många kool stöd smaker och många av dem är något slags röd. Jag ville göra grönt garn men min butik hade inte lime kool stöd. Jag ville också göra djupare färger eftersom jag kan bara använda så mycket neon garn i mitt liv.
Efter den första spänningen på att färga garn med en drink bar, insåg jag hur begränsad jag verkligen var med färger. Jag lämnade butiken utan någon söt drink mixar den dagen och lovade att räkna ut något annat att använda som skulle ge mig en regnbåge av färger jag ville ha. Och karamellfärg kändes som det mest självklara valet.
Se Steg
Relaterade Ämnen

Hur man färga garn med Kool Aid

drog ut ye olde Kool-Aid igen. Vad kul!! Kool-Aid gör en stor färg eftersom det är färg snabb och säker mat så du kan använda oavsett kastruller och stekpannor du har i köket. Ingen specialutrustning som behövs. Plus, det är kul för barnen att göra!L...

Hur man färga garn: Handpainting

jag har varit döende att färga mitt eget garn i månader nu. Jag har varit en sticka i många år och de vackra Garner som finns nu inspirerar mig att skapa mina egna. Jag slutligen gjorde det och dokumenterat processen här.Alla artiklar som använts här...

Hur man färga ullgarn med kaffe, te, gurkmeja

jag nyligen kom i besittning av en vit boll av ullgarn, och jag tänkte för mig själv, "Va, hur tråkigt!" Så jag bestämde att jag skulle prova mitt egna försök till döende garn. Jag har aldrig färgat garn förut så jag började göra en hel del inte...

Hur man färga tyg med läskpapper (jag gjorde det på TechShop!)

Först och främst vill jag säga att du behöver "blöder" mjukpapper. Den är utformad så att färgerna blöder ur papperet. Du kan göra en online-sökning och hitta flera ställen som säljer den.Du behöver också ett tyg som tar färgen. Jag har gjort de...

Hur man gör platt ark av Instamorph och andra tips

Arbeta med Instamorph är mycket intressant och kan producera några väldigt cool objekt men det svåraste har börjat blir instamorph till din ursprungliga form. Om du gör en skulptur eller en figur kan du fri form materialet för hand men om din skapels...

Hur man borra genom keramiska plattor - Build.com 30 andra tips

försöka borra genom keramiska plattor kan vara ett mycket frustrerande och förödande projekt. Det kan vara svårt att faktiskt borra genom kakel samtidigt inte knäcka det. Här är en snabb och enkel spets till enkelt borra genom din keramiska plattor u...

Hur man fixar en klibbig Lock - Build.com 30 andra tips

lås runt vårt hus ofta blir klibbiga och svårt att låsa upp. Här är en snabb spets på hur till lösa den här frågan. Helt enkelt använda silikonspray för att mjuka upp låset....

Hur man borra på en vinkel - Build.com 30 andra tips

borrning i trä i en vinkel kan vara ganska svårt. Följ Milan Rosan av Build.com som han visar dig ett snabbt och enkelt tips för att styra din borr i din önskad vinkel....

Hur man såg genom metall - Build.com 30 andra tips

såga genom metall kan vara svårt och frustrerande. Här är ett snabbt och enkelt tips att undvika frustrerande och skära igenom metall utan sågbladet halkar eller hoppning. Använd tejp för att linda runt metallen. Detta hjälper dig skär snabbare och u...

Hur man undviker A glider skruv - Build.com 30 andra tips

det finns inget mer frustrerande än en halka skruva när du arbetar i ditt hem. Använda krita hjälper Undvik frustrationen av att försenade skruv. Följ Milan Rosan som han ger dig snabb och enkel spets....

Färga garn med smaksatt Instant Drink på pulver

Hej, efter många misslyckade försök att färg naturlig ull med olika pulver och flytande färger jag fick reda på att de smaksatta instant dryckerna på pulver göra bra jobb för att färga garn och jag ska visa dig hur man färga garn med pulver drycker i...

Hur man färga själv Striping garn (utan specialverktyg!)

En FiberArtsy handledningHur man färga själv Striping garn (utan specialverktyg!)Har du någonsin försökt att färga själv striping garn? Någonsin märker att du behöver komplicerade (och dyra) verktyg som en tänjning ombord används med en vävstol? Tja,...

Hur man färga ful garn

En FiberArtsy.com handledningSe hela röran här :)Någonsin har en av dessa Grand idéer där du bara vet att det kommer att bli super cool? Ja, jag hade en av de denna vecka.En Super Cool och rolig garn färgning Experiment! Woohoo! STÖRSTA FAIL! Åtminst...

Hur man färga din hund eller katt (med hemgjorda färgämne)!

Det är så svårt att hitta en cool färg som fungerar för hundar med långa mörka hår (jag har en pudel). Så uppfann jag min egen färg och här är det! (min sista steget har instruktioner om hur att få ut). Snälla rösta på mig i dyeing för färg tävling!V...

Hur man färga påsk ägg med Kool-Aid

Hej stötarna!Jag ska visa dig hur man färga påskägg med Kool-Aid. Det är ganska enkelt och roligt. Kool-Aid är också mycket billiga. Det är billigare än att köpa ett ägg färgning kit.Så, låt oss komma igång!Steg 1: leveranser Vad du behöver:6 vita hå...

Hur man virka en korg med t-shirt garn

Ok så du vet hur man gör garn ur en gammal-shirt.Nu vad du ska göra? Vad sägs om en korg att lägga ditt garn i?Steg 1: material Behöver du din boll av garn jag använde två olika färger beloppet varierar beroende på storleken av de t-shirts som du anv...

Hur man färga en oavslutad trä armband och Ring med RIT Dye

här är en demonstration om hur man färga en oavslutad trä armband och ring med RIT färgämne. Processen är mycket enkel. Förnödenheter som behövs: oavslutade trä ringen, oavslutade trä ARMRING, RIT färgämne (plommon), plastburkar, handskar.Oavslutade...

Anvisningar färga garn med påskägg färger

En FiberArtsy handledningLadda ner denna Tutorial gratis!Så många färgämnen, så lite tid! Visste du att du kan färga garn med vanliga ole påskägg färgämnen? Japp! Inte den fancy-schmancy nya färgämnen ute men bara vanlig Paas som är gjord med karamel...

Hur man färga din skate hjul och bussningar

vill du ha lila hjul men din är blå? Teal bussningar? Detta instructable är för dig!Jag ska visa dig hur man färga din longboard/skateboard hjul och bussningar med husgeråd, för mindre än $10.Innan du börjar, se till att läsa den hela instructable oc...