Killer Croc från Batman: Arkham Citydetta är en instructable för min Killer Croc kostym. Min son plockat ut vilken kostym bör jag bygga i år och han älskar TV-spelet och tänkte att detta skulle vara den mest utmanande karaktären att väcka till liv. Han var inte fel.
För denna kostym behöver du följande:

Tålamod
Möbler skum i både 2-tums och 3 tums sorter.
Utility kniv
Sax
Limpistol och pinnar
Två "svett-fuktspridande" stretchig träna skjortor; full sleeve. En en storlek större än den andra
Plus storlek fängelse enhetliga kostym
"Troll" ansiktsbehandling protetiska *
Kardborrband
Fett gör upp kit; grön, svart, gul
32oz grön flytande latex *
PAX paint; Gul, grön, svart, brun, Flesh tone *
Borstar, skum färg rulle, brunt papper eller tidning
Nål och tråd

* - Jag kan råda en webbplats om var man kan köpa på begäran

Se Steg
Relaterade Ämnen

Batman: Arkham City gåtan sockerrör

var detta ett mycket roligt projekt, det tog mycket tid, men jag tycker det är värt det.Material (jag använde)~ 34"+ 1" kvalité pluggen staven~ 75" av 3/8" av 1,5" träbaserade skivor~ trä lim~ borr med en 1" drill bit~ hand s...

Arkham City påskägg

Jag trodde att en av de bästa delarna av Batman: Arkham staden försökte hitta alla gömda påskägg och hemligheter. Jag har listat många, inte riktigt alla, de påskägg gömda runt det ökända Super fängelset i detta instructable. Många av dessa du kan ha...

Batman: Arkham asyl fågelskrämma Halloween kostym

detta är halloween kostym jag gjort i år. Det är Fågelskrämman från utmärkta TV-spelet Batman: Arkham Asylum. Han har en spruta hand som han använder för att injicera sina offer med rädsla toxin....

Batman: Arkham Asylym fågelskrämma

Jag ville göra en fågelskrämma kostym från Batman: Arkham Asylum serien.Steg 1: Utrustning som krävsVerktyg:LimpistolKontakta Cement12x1.5 "maskin bultar12 x Hex nötterTvå eller fler penslarBorrmaskinDremmel verktygMask: Crayola modell Magic - 1lbBom...

Batman: Arkham asyl fågelskrämma rädsla Toxin spruta Hand

detta är den spruta hand stötta jag gjort för min Fågelskrämman klädedräkt från Batman: Arkham Asylum. Den är gjord av en vanlig läderhandske, 8 sprutor, vissa längd på fisk tank slang, ett LEGO bionicle rör, Gem, cellofan, skum och massor av tejp!...

Batman: Arkham Knight Robin personal

Hej stöttan är Shawn makin en robin personal från bak vilket innebär Batman arkham knightSteg 1: Täckt med grå Omfattas hela med grå silvertejpSteg 2: täckte en del med svart Så vad jag gjorde var att jag silvertejp toppen och botten sedan sätta tejp...

Batman Arkham Knight Utility Belt

Jag är ett stort fan av kostym från Batman Arkham videospel serien. Och när jag såg den fantastiska nytta bälte Batman bär i det senaste spelet Batman Arkham Knight, jag ställer om att göra min egen. Det är en ovanlig design med oversize påsar med lä...

Batman Arkham Knight Mask (papper mached) inte färdiga

ledsen för att inte lära u men jag kommer på Arkham knight mask...

Batman Arkham Asylum fågelskrämma rädsla handske injektor

vad du behöver är enkel, ett par plaströr från Home Depot, en handske, 4 metall penslar, 4 vatten slang adaptrar, skruvar och pipe ringar. Använda vad som passar din arm och hand bäst. Min handske kostar cirka 20 dollar att göraSteg 1: Sätta ihop Anv...

Arkham City / asyl draggen

Steg 1: mallar U använda dessa för att byggaSteg 2: Skär och spåra Lätt peaseSteg 3: Lim och Ta Da jag vet att jag säger ta da mycket men meh god sen jul...

Batman Arkham kåpa

Steg 1: Kåpan du behöver pepakura designer 3.0Steg 2: Klipp ut PeciesSteg 3: spårSteg 4: Skära igenSteg 5: Ta Da Lätt men emot öronen första (tror jag)...

Batman Arkham ursprung Batarang

Steg 1: material.Card styrelse•papperet fästelement•siccorsSteg 2: Skär och monteraSteg 3: Ta Da...

Gör din egen Arkham Batman kåpa

skapa din egen batman dräkt med liknande, om inte samma steg som jag själv använder.Jag har haft en hel del batman fans frågar om jag kan göra dem en "batcostume" i någon form, mitt svar är vanligtvis "gör det själv, jag ska hjälpa", m...

DIY Harley Quinn Costume

Hej alla! Välkommen till detta Instructable, där jag ska visa dig min ta på Harley Quinn från Batman: Arkham City. Detta kom om var eftersom jag nämnde, snarare avslöjar, att min bästa vän att hon ska klä som Poison Ivy för Halloween eftersom hon had...

Arkham Knight fågelskrämma

Så, jag arbetar för närvarande på två fågelskrämmor. Och jag har redan gjort en. Ja jag kommer att ha tre olika versioner, och planerar mer. Min första var Arkham Asylum en, mer kommer om detta. Men för nu, Arkham riddarens Fågelskrämman.Bakgrunden ä...

3D tryckt Batman Batarang

Hej, är detta en 3D tryckta batman batarang! Detta awesome print öppnar upp och fungerar som en riktig batarang (naturligtvis är detta en nyhet objekt), med hjälp av magneter för att hålla i öppet läge. hoppas du haft och tack för att titta på!mymini...

Batarang från "Arkham Asylum" spelet

detta är en instructable för att göra en replik av den batarang sett i spelet "Batman: Arkham Asylum." Jag ville ha en batarang att veckla upp med en liknande åtgärd som det i spelet. Inte räkna kostnaden för verktyg, som jag redan hade och färg...

Göra en röd Hoodjacka (Arkham Knight)

Runt mitten av September varje år börjar vår familj den årliga traditionen av brainstorming kostym idéer för Halloween. Det är en utvecklande process som vi väger den svalka faktor, svårighetsgrad och relevansen av varje potentiell kostym.Min sons id...

Ännu en Batman lampa

Har funderat på att göra roliga säng ljus för min son, och kom upp med den här efter att jag såg en liknande bokhylla. Men det visar sig det finns en hel del av dessa redan, jag upptäckte. Men här är min version.Du behöver:Mdf-skiva träLED stripWire1...