Batman: Arkham asyl fågelskrämma Halloween kostymdetta är halloween kostym jag gjort i år. Det är Fågelskrämman från utmärkta TV-spelet Batman: Arkham Asylum. Han har en spruta hand som han använder för att injicera sina offer med rädsla toxin.
Relaterade Ämnen

Batman: Arkham asyl fågelskrämma rädsla Toxin spruta Hand

detta är den spruta hand stötta jag gjort för min Fågelskrämman klädedräkt från Batman: Arkham Asylum. Den är gjord av en vanlig läderhandske, 8 sprutor, vissa längd på fisk tank slang, ett LEGO bionicle rör, Gem, cellofan, skum och massor av tejp!...

Batman: Arkham Asylym fågelskrämma

Jag ville göra en fågelskrämma kostym från Batman: Arkham Asylum serien.Steg 1: Utrustning som krävsVerktyg:LimpistolKontakta Cement12x1.5 "maskin bultar12 x Hex nötterTvå eller fler penslarBorrmaskinDremmel verktygMask: Crayola modell Magic - 1lbBom...

Batman Arkham Asylum fågelskrämma rädsla handske injektor

vad du behöver är enkel, ett par plaströr från Home Depot, en handske, 4 metall penslar, 4 vatten slang adaptrar, skruvar och pipe ringar. Använda vad som passar din arm och hand bäst. Min handske kostar cirka 20 dollar att göraSteg 1: Sätta ihop Anv...

Arkham Knight fågelskrämma

Så, jag arbetar för närvarande på två fågelskrämmor. Och jag har redan gjort en. Ja jag kommer att ha tre olika versioner, och planerar mer. Min första var Arkham Asylum en, mer kommer om detta. Men för nu, Arkham riddarens Fågelskrämman.Bakgrunden ä...

Batman börjar fågelskrämma mask hur man

bara titta vid. Om du behöver mer information bara fråga. :)http://www.Dailymotion.com/video/xqz4nj_my-Batman-Begins-Scarecrow-mask-and-How-to-make-it_videogames...

Rolig fågelskrämma Halloween dekoration

saker som behövsCrafting halm (för hår) hatt, Flanellskjorta, gamla jeans, gamla stövlar, bälte, handskar, stoppning för ben armar och kropp (eller gamla kläder, kuddar, papper) 2 små pumpor (för bytet) 1 pumpa trick or Treat hink 2 stark metall stak...

Halloween orange fågelskrämma ENG CZ

Mycket lätt trevlig halloween orange :DSteg 1: Verktyg som behövs: / Potřebné nástroje:Kniv, tesked, orange, skålNůž, čajová lžíce, pomeranč, mísuSteg 2: Skär ett hål: / vyříznou díru:Skär ett hål för te ljus.Vyříznem díru pro čajovou svíčku.Steg 3:...

Cinderella fågelskrämma! Glad halloween!

en blandning av Askungen och en fågelskrämma! Jag hade mycket roligt med detta! Jag hoppas du njuta av det också!Steg 1: disposition Ta en vit eyeliner disposition där knappen och munnen kommer att vara.Steg 2: Base Med en hel vit kroppsfärg och lite...

Viktorianska fågelskrämma handske

Tack för att Visa mitt arbete! Detta visar min viktorianska fågelskrämma handske som jag hade gjort för Halloween/Comikaze 2015Steg 1: Här är närbilder av detaljer. Helheten har skaffat utrustning mönster i hela. Underarmen har mässing installerad sa...

Man i en låda Halloween kostym

Jag vet vad du tänker, han måste ha ryggmärgsskador efter bär som.I år hade jag en Halloween-fest och jag trodde jag skulle hänga med tradition och göra min egen kostym. Jag har också lagt till några bilder av mitt parti inklusive min flammande kyrko...

Domo-kun Halloween kostym

jag var ont om tid och pengar för en Halloween-kostym, så jag beslöt att gå gamla skolan och bli kreativ med ett par lådor, konstruktion papper och sharpie. Om du har möjlighet, sy rutorna tillsammans gjort kostym mycket tåligare.Steg 1: material Vad...

Batman Arkham Knight Utility Belt

Jag är ett stort fan av kostym från Batman Arkham videospel serien. Och när jag såg den fantastiska nytta bälte Batman bär i det senaste spelet Batman Arkham Knight, jag ställer om att göra min egen. Det är en ovanlig design med oversize påsar med lä...

Russell från upp Halloween kostym för småbarn

jag älskar Pixars upp. Det är en bra film och i år jag ut för att skapa en halloween-kostym för mitt barn som är Russell tema. Jag älskar idén att skapa en "verkliga livet" Russell. Jag ville verkligen att skapa texturer av verkliga livet märken...

Fågelskrämma - rankor, tentakler och mer

Väktare av din trick-or-treat skål eller olycksbådande gatekeeper från andra sidan, ditt val!Eftersom jag inte hade några vinrankor som växer i min trädgård, och de som jag hittade på butiker var dyrt, jag bestämde mig att göra min egen, som öppnar e...

"Giftigt avfall" Halloween kostym!

Detta är min son Nick "Giftigt avfall" Halloween kostym. Vi fick idén från en burk med "Giftigt avfall" godis, beskrivs som "hazardously sour." Kostym är egentligen gul filt som omfattar en hoop på toppen och en hoop på botte...

Död blir hennes Halloween kostym

skapa en illusion av att se genom ett gapande sår i kroppen. Detta är min Halloween kostym för 2008, baserat på 1992 filmen Döden klär henne. Jag porträttera Goldie Hawn karaktär, som var sprängd med ett hagelgevär Meryl Streep karaktär i ett anfall...

Pumpa fågelskrämma

detta Instructable kommer att visa hur jag gjorde en pumpa fågelskrämma. Pumpa var gjord av papper machie, och kroppen av Fågelskrämman gjordes från PVC pipe, palmblad och spansk mossa.På Halloween, det är den första sak som trick eller treaters se s...

Några Halloween kostym idéer

I denna instrucable kommer vi att undersöka några hembakade Halloween kostym idéer för alla åldrar. Varje idé kommer att komma med en kort hur till beskrivning men om du vill ha mer information om någon av kostymer snälla budskap mig eller kommentera...

Gör en fågelskrämma orm

Gör en fågelskrämma orm att avskräcka skadedjur i trädgården. Denna enkla DIY sy projekt tar lite tid, och kan betraktas som en dekorativ samt funktionella tillägg till trädgården. Att placera några av dessa runt frukt eller grönsaksland och flytta d...