King Kong & Ann Darrow kostymersex månaders tvillingar Hank och Annie göra en hård King Kong skalning Empire State Building med Ann Darrow.
Se Steg
Relaterade Ämnen

3D tryckta Jurassic Park Gates

Vad har de där, King Kong?Jag beslöt att göra detta projekt för min Jurassic Park (Ja, "Parkera"... inte "världen") besatt brorson. Han har gjort en hel del dinosaurie tema saker med sin samling av LEGO® tegelstenar nyligen så jag tänk...

AJ. CMD

Skapa nytt textdokument.Spara den som "bat" eller "cmd".Kopiera och klistra in koden nedan in i den.Kod:ECHO offläget con cols = 80läget con rader = 40färg 90SETLOCAL ENABLEDELAYEDEXPANSIONTiteln djur kampenStäll in pengar = 0ställa in...

USB-Barbie

det var bara ännu en dag på stranden för Barbie och vänner. Solen sken och Ken hade även beslutat att han mådde ganska generös att låt Barbie ur kammaren efter förra veckans fiasko.Det var då det gick fruktansvärt, fruktansvärt fel.Barbie var aldrig...

Kontor krita vägg med vit tavla & magnetiska tallrik

Förord - detta är min första instructable... ursäkta min brist på förutseende nog att foto-tidning varje aspekt.Jag är en ganska oorganiserade kille. Jag är också en stor bild kille med ett behov av att "skissa" saker på. Min kontor är inte stor...

Parkouring 101

Hahaha. Random katt.Vad är upp folk, har jag beslutat att göra en komplett nybörjare och något avancerat parkour lektion :)Så utan vidare en gör, låt oss komma igång.Det bästa stället att praxis är soffan (såvida du faktiskt super-duper bryr sig om h...

PET wars

Skapa ett nytt textdokument.Spara den som "bat" eller "cmd".Kopiera och klistra in koden nedan in i det.Kod:ECHO offtitel Pet Worldfärg 09läget con cols = 90läget con rader = 30SETLOCAL ENABLEDELAYEDEXPANSIONgå till start: startCLSECHO...

SCRIM etsning

SCRIM, gravyr, skrapa art. Kalla det vad dusom. Det är inte faktiskt gravyr, eftersom jag inteanvända typiska gravörer. De flesta anser inte att detsanna SCRIM, eftersom jag inte använder whale tänder eller elfenbenför mitt arbete. Hur som helst, des...

Toy dumper från Utility Trailer

Efter att ha en 16' var last Craft inneslutna trailer sitter i min trädgård i 7 år göra någonting utan lagra extra trä bestämde vi oss för det dags att återanvända det och använda det för vad vi ville ha-A Toy dumper för Harley. Efter letar efter vad...

Hur man PARKOUR extrem sport

I FÖRVÄG. Denna video tillhör expertvillage, men jag delar detta för instructablers som vill lära sig urban rörelser eller också kallas PARKOUR.Denna video innehåller drag som visas innan explaination!, att förstå snabbt!Det här är hur man rulla säke...

Hur man hanterar kvinnor

Ok, eftersom jag är en kvinna själv och jag vet att alla människor är olika jag försök och tenderar att den slumpmässiga, clichee-liknande typ av kvinnor. Du vet den som alla skämt handlar om. Detta är min första instructable och engelska är inte mit...

Ice King kostym

The Ice King dräkt till salu i Halloween butiker är en storlek passar alla (omöjligt!) och har en full mask men min bäraren ville bära en mask, så jag gjorde honom en kostym själv. Här är hur jag gjorde det.Material:slaktare papper eller anslagstavla...

Inga bilder kostym för Hong Kong Halloween

Hej,Jag för närvarande gör en praktik i Hong Kong och hade turen att vara en del av Halloweenfest här! Detta är helt inte min typiska instructables men jag ville bara dela vad jag lever i denna del av världen. Bara för skojs skull.För att förstå dett...

Witch King av Angmar kostym

så den Elf Fantasy Fair i Nederländerna kommer upp snart och jag tänkte på en trevlig "snabb" kostym för cosplaying. Jag slutade med den skräckinjagande häxa kungen av Angmar från Sagan om ringen trilogin som han var ganska badass ^^.Steg 1: Skr...

Hur man gör en fantastisk fyra "sak" kostym

Så bad min vän Big dave mig att bygga honom ett "Sak" färg från marvel comics för Chicago komisk och Entertainment Expo.-Särskild anmärkning att några av bilderna inte korrelerar med anvisningarna. Detta är eftersom jag arbetar på dräkten som he...

Mikey kostym

för senaste tre åren jag har byggt min egen Halloween kostymer. Det första året, jag kom över hemsida www.405th.com och byggde en ledar-högsta dräkt. Nästa år, jag kom över hemsida www.therpf.com och byggde en Iron Man kostym. Med två års costuming e...

Adventure Time kostymer

Intro till äventyrFast för en awesome kostym? Så var vi...Som studenter, att skapa bra kostymer har en hel del nackdelar, främst att vi är pank och har inga pengar. Så vi bestämde oss att göra dessa kostymer så billigt som vi kunde.Vi använde främst...

Skönheten och odjuret hatt handledning och kostym

Hoppas att ni uppskattar detta instructable precis i tid för Halloween! VARNING! Denna mössa är verkligen varmt för att vara i så föreslår jag att bära det på en kall höst dag/natt.Steg 1: Anledningen till att göra hatten Till att börja med vill vi g...

Cheshire Cat kostym

denna kostym var mycket bekväma och super roligt! Jag kunde dansa Hallo-vecka bort med min kollega Alice i Wonderland tecken (och bästa vänner).Steg 1: Material som behövsFör kostym:Rosa body suitLila bike shorts1 yard luddiga rosa tyg (jag hittade d...

Bägare Mupparna Halloween kostym

för denna Halloween, jag behövde en enkel, låg kostnad, men imponerande kostym. Kanske något med vetenskap (ungrad maskiningenjör på TCNJ just nu)... Bägaren från Mupparna tycktes vara det självklara svaret. Huvudet består av 1" tjock grön skumgummip...