Knex 10 hjul crawlerdetta är en 10 hjul, runt fjädring, sökrobot/transport fordon som jag gjorde på min fritid. Jag kommer att lägga om frågade minst 5 gånger.
Relaterade Ämnen

Knex skifta hjul lift instruktioner

Hej!Detta är den första hiss som jag byggde för min senaste ballmachine sammansättning!Det är i princip bara flera hjul hissar som överför bollar över till varandra utan att du behöver en väg emellan!I denna tutorial jag ska till att visa dig hur man...

Knex 10 hjul sökrobot (Instructable)

Fick äntligen runt för att göra Instructable till detta. lol så kommentera gärna och betygsätta den. Även om du ändrar det skulle jag älska att se. Observera att Sökroboten i pic är knexwiz's och han har gav upp mig tillåtelse att göra det instructab...

Knex litet hjul lift

Hej, det här är min nyaste lift jag gjort, Jo, i själva verket är en ganska gammal hiss men jag ville göra instruktionerna för det ända sedan jag gjorde min Crazyball maskin, och här är det äntligen!Det är mycket bättre än att version :DKrediter till...

Knex 6 hjul bil/jeep

dess skräp...

Knex Rock Crawler

här är min Knex rock crawler. Den har fyra hjul och full gummiband leafspring fjädring. Ram, axlar, hood, fjädring och interiören är mina men de karossdelar och cab är gunner1089's. Suspensionen är en 4 länk med ett spår bar, fram och bak. Den har en...

Knex crawler crane

Min knex crawler crane är 8 fot långKranen kan bara lyfta 14 lbsDen styrs av en bas av tre små spakar en kontrollerar armen går upp och ner, en annan styr undan upp och ner, och en mer kroken in och ut.I hytten finns det en plats som viks framåt och...

HPI Crawler kung Knex Mods med Video!

Over the weekend I decided to modify my HPI Crawler King using Knex.Jag ersatte aluminium svajar barer med Knex svajar barer eftersom min fick böjd. Jag gjorde också knex övre chock fästen där chockar fäster med skruvarna inför vinkelrätt mot lastbil...

Lätt 3 hjul knex motorcykel

3 hjul motoriskt cyklaledsen för bilderSteg 1: kropp pic 1= make 2bild 2 bakhjul axiellbild 3 hjulbild 4 fäster ihopSteg 2: framhjul pic 1 = görbild 2 = fäster framsidanSteg 3: bakhjulet pic 1 = Lägg till hjulbild 2 lägga till greys att stoppa hjulen...

Knex Ball maskinelement - vita hjul lyfter

detta är en faktor för bollen maskiner, är det ganska lätt att göra. Tänk bara på att jag använder främst klassiska knex.Steg 1: ReservdelslistaStavarVit - 32KontaktdonGrå 2 slot - 8Grön - 16Vit - 2Steg 2: Låt oss bygga!...

Knex jätte rullande hjul

precis som titeln säger denna jätte rullande hjul är 40 3/4 inches hög (103.505 cm), bredd är 40 3/4 tum (103.505 cm) och det är 16 3/4 inches bred (42.545 centimeter).Det vikt 5,6 pounds (2450.117272 gram)Det rullar lätt och kan ta en inverkan.Versi...

Knex hjul lyfter

denna wheel hiss jag byggt fungerar som de flesta hjul lyfter förutom kan du välja häxa sida du vill ha bollen att avsluta helt enkelt sett i bilderna 12 och 13. Det bör kunna byggas från bilderna. Om du vill mig efter fler bilder vänligen säga så. N...

Små Knex hjul lyfter

Hej där, detta är små knex hjulet hissen jag använde i min boll maskin dystopi under det vita golvet.Var noga med att läsa bild anteckningar medan byggnad längs!Jag hoppas du gillar det!Var noga med att kommentera, betygsätta och prenumerera!Kolla in...

Knex 4 x 4 crawler

detta är sökroboten knex jag har jobbat på... uhm jag kommer inte ihåg namnen just nu men diffar och kardanknut används på drivaxeln är inte min jag bara sätta dem i arbete men de är absolut inte minaVälkommen till mod det gillar jagfronten är 2 länk...

Knex hjul-mobile (selfpowered enhjuling.)

så, en dag jag kommer att göra ett pariserhjul, men halvvägs genom, insåg jag att jag "måste nog knex bygga stöder, så jag gjorde det till ett fordon istället. Du måste ge det en push för att få det igång, men annat än att det fungerar bra.kommentar...

Sandros hjul lyfter, en knex ball maskin lift

Hej alla!Detta är andra av 2 hissar används i min boll maskin Revolution.Jag gillade det väldigt mycket och det fungerar utmärkt, så här är instruktionerna.Du kan alltid skicka mig en fråga om nödvändigt med en kommentar eller PM.Jag hoppas du gillar...

Knex rock crawler bil

detta är min första instructable så vänligen inte vara hårdSteg 1: delar du behöver dessa är de delarna du behöver oh och du behöver en annan 2 blå distanser jag märkte det inte på bildenSteg 2: axlar 1.get these2. bygga detta3.add_on detta4.add_on d...

4 wheel Steering - Knex bil

detta är officiellt min första Instructable så snälla om du har några råd om hur man gör mina projekt bättre eller om jag inte har förklarat något tillräckligt bra snälla gärna kritiserar eller fråga.Jag skulle thruogh platsen och jag såg alla de oli...

A Collection Of Knex Gun Reviews

Ever wanted to build a gun but want to know about it first? Titta här först! Det är en samling av så många recensioner av knex vapen som jag kunde hitta! Jag tar ingen kredit för någon av recensionerna utom kavaj.Om du inte har allsteps, det finns bi...

Fantastiska knex tank, mycket enkelt!

Detta är en enkel multi terräng mycket stark knex tank. Den använder endast 79 stycken. 34 av dem är kedjan länkar. Detta är min första instructable så gå lätt på mig. Kommentarer eller tips för att göra det mer effektivt är välkomna.Steg 1: Samla di...