Knex hjul-mobile (selfpowered enhjuling.)så, en dag jag kommer att göra ett pariserhjul, men halvvägs genom, insåg jag att jag "måste nog knex bygga stöder, så jag gjorde det till ett fordon istället. Du måste ge det en push för att få det igång, men annat än att det fungerar bra.

kommentar om du vill ha en instructable.

Relaterade Ämnen

Knex bat mobile

detta är knex bat mobil jag gjorde för länge sedan och jag älskade det. bilderna är vad du bygger och dess ganska lättSteg 1: vad du behöver allt du behöver för att bygga är härinklusive kroppenSteg 2: att sätta ihop att sätta ihop kroppen och bakhju...

Knex hjul lyfter

denna wheel hiss jag byggt fungerar som de flesta hjul lyfter förutom kan du välja häxa sida du vill ha bollen att avsluta helt enkelt sett i bilderna 12 och 13. Det bör kunna byggas från bilderna. Om du vill mig efter fler bilder vänligen säga så. N...

Små Knex hjul lyfter

Hej där, detta är små knex hjulet hissen jag använde i min boll maskin dystopi under det vita golvet.Var noga med att läsa bild anteckningar medan byggnad längs!Jag hoppas du gillar det!Var noga med att kommentera, betygsätta och prenumerera!Kolla in...

Knex snö mobil

knex...

Den rullar mobila

min idé för hjul Mobile startades upp av idén om att skapa en enhet där varje hjul påverkades av, och också påverkas, ett annat hjul. Ungefär som kuggar och redskap. Först placerade jag ett hjul på en annan, sedan en annan, sedan en annan, tills varj...

Min knex katapult

jag byggde några sådana katapult som sköt kulor men jag har gjort det att skjuta knex hjul, jag har också lagt till en mekanism för bränning på den.Jag ger kredit till den ursprungliga katapult ägareroligaste jag någonsin kastat med det var lite av k...

Stora KNEX Skid-Steer!

Detta är min första post för leksak stavar och kontakter tävling! så snälla ge mig en omröstning!Min senaste KNEX skapelse är en KNEX Skid-Steer! Den har en mycket tung hink gjord av massor av underbara metalliskt KNEX delar! Det finns också en fin l...

Knex skiva Launcher

denna pistol lanserar knex hjul 20-30 fot. Det borde vara ganska lätt att bygga. Jag hoppas du njuter! (Vänligen betygsätta och kommentera)Steg 1: Skapa bildspel/fat Bara bygga vad du ser på bilderna. Detta är vad hjulskiva glider på. Det bör inte va...

Mitt jätte Knex rulla

min knex hjul för min nya ball maskinSteg 1: ReservdelslistaSamla in följande delar:-StavarGrön 96Silver 864Svart styv 1KontaktdonRöd 96Gul 672Silver 3D 96Blå 3D 96Vit 12AndraY klipp 4Steg 2: Låt oss bygga Se bild 1.Se bild 2.Anslut alla från bild 1...

Soccer playing Robots

Detta är mitt examensarbete. Bilder och detaljer är för mycket att skriva så jag har fäst bilder och lagt upp i betänkandet. Jag hoppas det hjälper någon :)Projektets mål var att göra en programvara baserad domänkontrollant för att göra 2 robotar spe...

Utmaning: Coaster

Detta projekt bygger på Mr Noack "projekt-och dalbana" instructable, som återfinns nedan:Min instructable inte kommer berätta dig steg för steg hur man bygger berg och dalbanan, jag rekommenderar starkt att du besöker hans instructable ovan för...

DIY Fan

Detta är en enkel fläkt som kan kyla ner dig när du tränar. Detta projekt är verkligen enkelt och tar förmodligen dig 45 minuter att slutföra.Steg 1: Köp leveranserFör detta projekt behöver du:en Knex Motor10 popsicle pinnarKnex bitar (knex rullar, s...

Kritor ljus

behöver en akut ljus! Eller bara vill ha en sval sett ljuset. Kanske kan du använda dem till att börja med en brand? (Det är om du har matcher också.) Vad sägs om ett crayon ljus.Denna enkla instructable kommer att berätta hur man gör ditt alldeles e...

Råtta fälla bil

detta projekt var inspirerad av Larrysdonalds mus fälla bil. Jag ger honom full kredit för idén. Hur som helst, detta är en mycket liknande sak utom med en twist. Min bil är gjord med en råttfälla i stället för en mus fälla. Jag hade några knex ligga...

Gör din egen 3d-scanner!

Mina mål för detta projekt var följande:Gör scanner som* kunde exakt och korrekt producera datormodeller i 3D* skulle fungera för objekt under 1 "x 1' x 1' i storlek* skulle inte kosta mer än $20 för projektet (material jag har liggande inte räknas t...

Starta upp Bot Arduino Bootload sköld

The Boot Bot Shield kan du bränna den arduino boootloader på en tom Atmega 328 chip. Bootloader är det magiska program som förvandlar en vardagliga chip till öppen källkod programmerbara mirakel kallas arduino. Tomma chips kosta några kronor mindre p...

Knex mobil anti-Air Tank

detta är min första instructable. Det är en Knex mobil anti-Air tank. Det är mycket hållbara. Anti-Air torn ontop roterar en full 360 grader. Pistolen flyttar upp och ner också. Den har en plats ovanpå så kan du ställa in en knex dummy att sitta i pi...

Knex Visa bil: Gangster mobil

en om mina många rivning bilar som jag skrot och göra Visa bilar på grund av fel och bitar falla av varje träffSteg 1: Få dessa bitar 6 gula spön och kopplingar4 grå 3D kontakter4 ljus grå kontakter6 gula spön och kopplingar4 små hjul4 gröna stavar o...

Knex skifta hjul lift instruktioner

Hej!Detta är den första hiss som jag byggde för min senaste ballmachine sammansättning!Det är i princip bara flera hjul hissar som överför bollar över till varandra utan att du behöver en väg emellan!I denna tutorial jag ska till att visa dig hur man...