Knex 1965 Shelby cobrajag har inte lagt något på instructables i en lång tid, så jag byggde detta den inte styra men det har gummi varumärke suspenion
Relaterade Ämnen

Knex 2011 Ford Mustang Shelby GT500

detta är min helt nya 2011 Mustang Shelby GT500. den har en motor (modell). Det har också sax dörrar, en huva som öppnar upp och en stam som öppnar upp. hoppas ni gillar den....

Knex Cobra anfallaren

jag kallar detta en Cobra anfallare eftersom det ser ut huggtänder på ett blad, och du slår med det så anfallare"Cobra" var ett passande namn.Steg 1: Bit Count Connecters:Yellow-18Stavar:Vit - 11Röd - 2Green - 21Steg 2: Gör dessa delar! Göra det...

Knex Cobra Swarm berg-och dalbana

detta är en berg och dalbana som jag gjorde och det bygger på en cobra rulle och två inline vändningar. Och ledsen om videon är lite skumma....

Knex 2011 mustang shelby GT500 (uppdaterad)

detta är min uppdaterade versionen med uppdaterade strålkastare och främre stötfångare. även uppdateras några andra saker. Njut av...

Full Throtle Knex berg-och dalbana

Hi! Jag är Tornado96 och detta är en annan berg-och dalbana instructable på min senaste knex coaster Full Throtle. Detta är den första knex LANSERAD berg-och dalbanan på instructables och layouten är mycket realistisk. Först är upp där Booster som st...

Hur man gör en Cobra "Storm Shadow" kostym

någon minns den här killen? Jag överraskade min bästa vän med en kostym för sin födelsedag. Så... Låt oss börja ska vi!Material:-Vit kung fu tofflor-vit karate byxor-Flera remsor av vitt tyg för förpackning av ben och midja och underarmar-vit underar...

Chuck Norris och en Cobra - Cross Stitch gratis PDF mönster

Chuck Norris och en cobra.Stödrastrets storlek: 112W x 70HDesignområdet: 6,43 "x 2.64" (90 x 37 stygn)8 färgerDu kan hitta mer av mina mönster på http://www.pixelpowerdesign.com. De är awesome :-)...

10-ft knex tower

så detta är min första gången att göra en lång knex torn, jag tror att det visade sig ganska bra.mabye sjuk göra en större senare....

13ft knex tower!

min högsta knex sak någonsin!!!...

15 skott knex pistol

har en sann utlösare med ett klipp som rymmer 15 och har en sval sett stock...Steg 1: grejer behövs71 orange kopplingar48 halv cirkel kopplingar2 mörka grå eller röd anslutningar2 ljus grå anslutningar4 cirkeln kontakter1 grön kontakt21 mörka kopplin...

1965 k'nex Ford Mustang

Om du vet grundläggande styrmekanismen, kommer detta vara en bit av kakan. Jag säljer dessa knex bilar för $45.50 varje. Tro mig, du borde prova det....

2014 Knex Sig 552

Krediter: ingen.Skjuter 30FT med hjälp av två band.Mag har 9 punkter.Främre och bakre sevärdheter.Sanna trigger design.Främre nedre järnvägssystemet.Icke fällbara lager.Borttagbart magasin.Solid konstruktion/byggkvalitet.Använder mini Knex bitar.Robu...

2015 Knex CrossPUP

Bygga en bull-pup, sanna bolt action, var bild action armborst inte en lätt uppgift. Och så efter en lång period av hårt arbete och desperation, jag presentera Instructables, min Knex pistol: CrossPUP.CrossPUP har många fungerande och rörliga delar....

2015 Knex KAR98k

Favorit pistolen används i andra världskriget skulle vara tyska Kar98k. Kar98k var en bult åtgärder klipp matas gevär, det gjordes av Mauser. Om scoped, kan pistolen enkelt förvandlas till en mycket dödliga prickskyttegevär. Det finns former av Kar98...

2015 Knex M60 VN

Det har varit många vapen som har använts av den amerikanska militären. M60, smeknamnet "gris" infördes som en ersättning för Browning M1917 derivat på tidiga 1960-talet. Pistolen såg första åtgärd i Vietnamkriget. M60 bränder en 7,62 mm NATO pa...

2015 Knex Weapon of War-serien

Det finns alltid ett sätt att förbättra de vapen vi använder i ett Knex krig. De två mest populära guns i dagens Knex krig vore TR-serien och ZKAR serien. Det sägs av mest gemenskapen att dessa två kanoner skulle aldrig bli slagna, men det var bara e...

24 skott knex pistol

detta är min knex pistol som skjuter 24 skott på en gång. Det är ganska mycket det. PS ledsen för den dåliga belysningen.Steg 1: fat detta är del av vapnet som innehåller alla 24 skott.Steg 2: Ram tis is the part of the gun that shoots out all 24 bul...

3 användningsområden för Knex

här är tre av min personliga använder för Knex, inga vapen och granater, jag behövde bara något så jag gjorde det från knex.Steg 1: Mitt rulla stå. Så jag gillar att rulla upp papper och kallar dem rullar. Jag har även några bitar av äldre papper, me...

3 av mina knex vapen

3 kraftfulla knex vapen...