24 skott knex pistoldetta är min knex pistol som skjuter 24 skott på en gång. Det är ganska mycket det. PS ledsen för den dåliga belysningen.
Se Steg
Relaterade Ämnen

Extrema Builders 12 skott knex pistol

Hej alla detta är min nya knex pistol. Det ser inte så mycket men jag har arbetat på denna pistol för ca 4 månader nu finslipa det och arbeta ut buggar. Det är en stor kraftig kanon med god effekt ca 50 fot. den använder samma järnväg design som The...

15 skott knex pistol

har en sann utlösare med ett klipp som rymmer 15 och har en sval sett stock...Steg 1: grejer behövs71 orange kopplingar48 halv cirkel kopplingar2 mörka grå eller röd anslutningar2 ljus grå anslutningar4 cirkeln kontakter1 grön kontakt21 mörka kopplin...

7 skott Knex Pistol

detta är en av mina favorit vapen eftersom det är mycket lätt att använda och skjuter hårt. Jag kom upp med denna design några månader innan jag gjorde min första MG 4 år sedan. och nyligen beslutat att göra det till en pistol.Det rymmer 7 blå stavar...

"True Trigger" tillägg till en skott Knex pistol/Pistol av bannana uppfinnaren

detta Instructable gjordes för att visa dig hur man sätter en riktig utlösare på en av de tidigare guns jag gjort. Här är en länk som du måste innan du börjar detta Instructable, men om du redan har gjort detta pistol du fortsätta.Steg 1: Bygga utlös...

8 skott KNEX HAND pistol REVOLVER

Hej alla im extrema builder och detta är min nya 8 skott hand pistol revolver. Detta är en av de första anständig revolver vapen jag har sett men im inte säker. Nu för spänna det skjuter någon gång 20 fot och andra 40 fot u vet aldrig. im kommer att...

SANN semi-auto knex pistol

detta är min nya verkligen halvautomatiska knex pistol och som innebär att inga fler behöva dra tillbaka slagstiftet eftersom när du drar i avtryckaren det drar tillbaka slagstiftet och skjuter det! Thiis är en helt ny knex pistol design aldrig använ...

Helautomatisk knex pistol (uppdaterad)

först ut: vill inte bygga denna pistol, ITS A prototyp!Denna pistol är baserade bort av bakenbitz idé och jag förbättrat den och ändrade det runt. Dess helt automatiskt. Det fungerar genom att veva. Jag gjorde denna pistol skjuten airsoft bbs men det...

Enkel stark enda åtgärd Knex pistol

detta är min första instructable, ett enda skott Knex pistol. Den har viss makt bakom i och är verkligen exakt. Jag har fått det här att gå till 70 fot med KILLERK'S Sniper spö. Jag hoppas du gillar att göra denna pistol, lycka till!Åh, ja, säga im n...

Knex Pistol: Enda skott

detta är en annan av många knex pistoler. Ganska bra utbud (mellan 20-25) och ganska exakt. Detta är min första instructable, så konstruktiv kritik är välkommet. Om du har några ändringar eller förslag, berätta för mig.Steg 1: fat Hardest step. Titta...

Enda skott mynningsladdare Knex Pistol med låg/hög inställning.

Denna Knex pistol är en bra pistol för en nybörjare Knex pistol hantverkare att anpassa bort av. Det är en enkel design och bränning avståndet är inte alltför dålig på 8-9 fot (låg inställning) och 16-17 fötter (hög inställning). Bränning ränta och r...

Full Auto Knex pistol

så jag letade på myomys full auto teori och tänkte, han gör detta sätt att komplicerade. Så jag la några ändringar och används en enkel utlösare för att göra den första fullt fungerande full auto knex pistolen. 9 skott skjuter det i mindre än en seku...

KNEX Pistol V.1.0 straffet

Hej alla. Jag har gjort en svag tunn pistol. Det skjuter bara omkring 20 fot men förhoppningsvis genom att stärka den ursprungliga designen och lägga till fler gummiband, skulle jag kunna göra det skjuta ytterligare och mer exakt. Detta är min andra...

Pocket gevär (Knex Pistol)

Beskrivning: detta är en hög effekt knex pistol som passar in i din genomsnittliga frontficka. Den har mycket god noggrannhet över en lång rad men skjuter högt så du måste sikta lågt. Det är ungefär samma storlek som KILLERK's pistol men är (debatebl...

Bartboys awsome knex pistol

jag gillar verkligen denna pistol, och det är en av mina favoriter, jag kommer att publicera en kompatibel, förutsatt att ni gillar. Detta är en stor knex pistol, det kan tränger rakt igenom en låda, även om kulan är en L formade en. Jag behöver ocks...

Knetix semi auto knex pistol

detta knex pistol skiljer sig från andra semi auto vapen eftersom i stället för handkraft för att dra tillbaka stiftet, spänningen av såret gummiband används, att utlösa lättare att dra och mycket osannolikt att bryta när du dra.Jag ger kredit till e...

Knex pistol prototyp

prototyp av ett gummiband drivs knex pistol. Jag letar efter ändringar, förbättringar och idéer. I dess nuvarande skick avfyras pistolen ett enda skott. Jag försöker inkludera: en trigger, ammunition lagring, automatisk lastat och bättre kula design/...

Knex Pistol, med en ny! bränning mekanism, en hammare

detta är min nya knex pistol det använder en ny, ganska effektiv bränning. Jag antar att du kallar det en hammare som du dra hammaren tillbaka som roterar tillbaka, det låses på plats i fyra olika avstånd och när du är redo att skjuta, dra avtryckare...

Knex pistol (luftgevär)

här är min nya knex pistol!Det är en replika luftgevär och det skott som 25 ft med vita stavar.Du ser hur det fungerar på detta foto.Njut!...

Nya knex pistol av TBM NKG-BM-3.1

här är min nyaste knex pistol som har kraften i en "inte en rektangel" och komfort i en automatkarbin.Det är också stor och djuriska.fördelar:lätt att hanterabränder som ingen annan, kan tränga igenom en hård cover bok och 20 sidor.kort re-lode...