Helautomatisk knex pistol (uppdaterad)först ut: vill inte bygga denna pistol, ITS A prototyp!

Denna pistol är baserade bort av bakenbitz idé och jag förbättrat den och ändrade det runt. Dess helt automatiskt. Det fungerar genom att veva. Jag gjorde denna pistol skjuten airsoft bbs men det är bara för att jag gillar det så kan du göra den skjuta något annat om du vill. Det skjuter nog ca 3 eller 4 per sekund. Den levereras med ett klipp som håller ca 23 bbs. Om tillräckligt många människor be om den instructable än sjuka gör det. Det återstår lite arbete men det skjuta inte till långt men det är en helt ny design och det finns inget liknande det som jag kan hitta. hoppas ni gillar den. kommentera vad du tycker om det och om du uppgraderar den snälla berätta för mig tack.

UPPDATERADE NYA VIDEO
Glöm inte att betygsätta och kommentera

RESERVDELSLISTA
kontakter-6 dubbel grå kontakt
-12 gröna kontakten
-26 lila connector
-12 blå kontakten
-77 enda grå kontakt
-1 boll gemensamma connector
-29 gul kontakt
-36 svarta Y kontakten
-8 orange-anslutning
-27 röd kontakt
-19 vit kontakt
-11 brun stav-kontakt

stavar
-87 grön stav
-32 vit stav
-26 gula rod
-5 långa grå rod
-1 blå rod
-3 röd stav

kugghjul
-2 små redskap
-2 stora redskap

spacer
-10 grå spacer
-19 blå spacer

TOTALT
451

Jag gjorde en riktig semi auto knex kolla

MIN NYA KNEX HAND PISTOL REVOLVER

MIN 12 SKOTT KNEX PISTOL

Hej alla,
Kolla in min youtube sida
http://www.youtube.com/user/KNEmovies

Se Steg
Relaterade Ämnen

Helautomatisk Knex pistol koncept

Hej varje en detta är ett nytt koncept Knex pistol som jag gjort. Det är helautomatisk och skjuter det grå Knex. Detta är inte min idé. den gjordes av Louis XIV men jag gjorde det helt automatiskt. Den använder 6 gummiband och den är kompakt.NACKDELA...

Helautomatisk knex pistol! (det fungerar verkligen)

Hey guysDetta är min helautomatisk knex bössa skjuter ca 15 fot och det är verkligen helt automatiskt! Steg 1: avtryckaren göra 2 i dettaSteg 2: på kartnålen Detta är push-pin1) göra vad du ser2) Lägg dem tillsammans med en vit stav (metallic)3) gör...

24 skott knex pistol

detta är min knex pistol som skjuter 24 skott på en gång. Det är ganska mycket det. PS ledsen för den dåliga belysningen.Steg 1: fat detta är del av vapnet som innehåller alla 24 skott.Steg 2: Ram tis is the part of the gun that shoots out all 24 bul...

5 fot dubbel fat knex pistol

denna knex pistol är 5 fot lång har två utlösare och två fat och två 40 runda tidskrifter. Det skjuter gula spön. Om tillräckligt många människor lämnar kommentarer som bör jag lägga en instructable för det. jag kommer. Detta är min första instructab...

En unik Knex Pistol!

Detta är min knex pistol, dess nya ingenting egentligen men den använder en ny 2 piece sant utlösare!...

AP-320 knex pistol

detta är min första guide där ill Visa u hot att bygga AP-320 knex baserade pistolen bilder kan vara en bit blurey men du kan fortfarande räkna ut vad pices du behöver1.) sido2.) framifrån3.) andra sidan Visa focousin på avtryckaren4.) andra sidan wi...

AVAMGERR: Anti Vechile Anti Material Gun w\ Extra rekyl minskning: en riktigt stor knex pistol

uppdatering: 16 Juli 2009 i morgon en ny bildspel kommer att släppas som innehåller ny information och bilder om både AVAMGERR och SPARCCS. Det innehåller också information om en ny kompakt shotgun sidearm av mig, och några allmänna nyheter om knex g...

Automatisk lastning Knex pistol/Pistol med 9 runda Magazine, av bannana uppfinnare.

Detta är en kuk-shoot stil knex pistol wth en 9 runda magasin. Tidningen är jam gratis, och bränder grå gemensamma kontakter. NJUT AV :DSteg 1: Bygga handtaget. Bygga och Anslut handtaget som visas.Steg 2: Bygga tidningen Bygga och ansluta tidningen...

Automatisk Knex Pistol

detta är min automatiska knex pistol. Det kan hålla upp till sju dart. Mycket kraftfull. Det skjuter rakt. Fråga mig instruktioner på kommentarer...

Min mest kraftfull Knex pistol som någonsin gjorts! 120 ft +!

Hej killar,Detta är min knex pistoldet skjuter mer än 120 fot!Jag tror att detta är den mest kraftfulla knex vapnet någonsin gjorts, om någon vet en mer kraftfull knex pistol skicka mig en bild eller instructable.det skjuter med 20 gummiband och är m...

"Brusier" Knex Pistol

detta är min första knex pistol. Detta är en liten pistol som skjuter 13' +.Proffsen: skjuter 13' +Är bra för nybörjare.Del sparare.Nackdelar: Trigger och ram kan sylt.ganska litet handtag.Steg 1: På handtaget Följa bilder läsa bild anteckningar.Steg...

Knex Overkill uppdaterad

min knex overkill uppdaterad och skytteGå här för instruktioner.....

Sanna Trigger sköt en kraftfull Knex Pistol!

Äkta Trigger en sköt nybörjare Knex pistol. Detta är min första pistol och instructable så snälla inga hårda kommentarer.Steg 1: hantera Detta är verkligen lätt allt du behöver göra är att ta några gröna connecters och 2 gula barer och sedan... göra...

SANN semi-auto knex pistol

detta är min nya verkligen halvautomatiska knex pistol och som innebär att inga fler behöva dra tillbaka slagstiftet eftersom när du drar i avtryckaren det drar tillbaka slagstiftet och skjuter det! Thiis är en helt ny knex pistol design aldrig använ...

Full Auto Knex pistol

så jag letade på myomys full auto teori och tänkte, han gör detta sätt att komplicerade. Så jag la några ändringar och används en enkel utlösare för att göra den första fullt fungerande full auto knex pistolen. 9 skott skjuter det i mindre än en seku...

KNEX Pistol V.1.0 straffet

Hej alla. Jag har gjort en svag tunn pistol. Det skjuter bara omkring 20 fot men förhoppningsvis genom att stärka den ursprungliga designen och lägga till fler gummiband, skulle jag kunna göra det skjuta ytterligare och mer exakt. Detta är min andra...

Knex pistol ingen gummiband

rubberbandless knex pistol...

Extrema Builders 12 skott knex pistol

Hej alla detta är min nya knex pistol. Det ser inte så mycket men jag har arbetat på denna pistol för ca 4 månader nu finslipa det och arbeta ut buggar. Det är en stor kraftig kanon med god effekt ca 50 fot. den använder samma järnväg design som The...

Micro knex pistol

detta är min första instructable så jag bestämde mig att starta små; En mikro knex pistol som kommer att skjuta den lilla gröna stavar eller BB pellets.Jag kan bara säga till folk att denna pistol inte är tänkt att skjuta långt eller ont - det är bar...