Sanna Trigger sköt en kraftfull Knex Pistol!Äkta Trigger en sköt nybörjare Knex pistol. Detta är min första pistol och instructable så snälla inga hårda kommentarer.
Se Steg
Relaterade Ämnen

Min mest kraftfull Knex pistol som någonsin gjorts! 120 ft +!

Hej killar,Detta är min knex pistoldet skjuter mer än 120 fot!Jag tror att detta är den mest kraftfulla knex vapnet någonsin gjorts, om någon vet en mer kraftfull knex pistol skicka mig en bild eller instructable.det skjuter med 20 gummiband och är m...

Extremt kraftfull knex pistol lätt

extremt kraftfull knex pistol lätt att göra inte många bitar för att göraSteg 1: samla dessa bitar Stavar:6 röda stavar14 gula spön5 mörk blå stavar3 vita stavar10 små grön/svart stångAnslutningar:5 vit cirkel kopplingar12 gula kopplingar8 röda koppl...

Riktigt kraftfull Knex pistol

Tja, detta är den allra första Knex pistol som jag har någonsin byggt bort av mitt sinne, och detta är mitt första inlägg på instructables. Icall detta awesome vapen RPKG-1 eller "Verkligen Powful Knex pistol Version 1" även om det kanske ser sm...

Kraftfull knex pistol (kinda)

Hej, detta är min första instructable så jag hoppas du njuter.Detta är en knex pistol, ens tänkt det ser inte ut som det, det är mycket kraftfull och jag sköt den över min hall vägen och in i mitt rum så det går ca 10 m +.Steg 1: delar alla delar du...

Sanna Trigger, 10 runda, automatisk lastning, Knex Concept Rifle

detta är en knex gevär. Den har en 10 runda tidning som är jam gratis. Beståndet är av "The Jamalam" så full kredit går till honom om detta. NJUT AV :DDen andra bilden ser du gjordes av oblivitus, så ge honom kredit på. Känn dig fri att kommente...

Extremt kraftfull knex pistol

denna pistol är vansinnigt kraftfull är dubbel fat! skjuter 2 stavar när du vill dess mycket mycket kraftfull det ont som fan när jag träffar min hand på accedent. Detta är min första instructable så inte skratta åt det är sinnessjukt makt, det är st...

Knex pistol - M93 Raffica

Hy alla, jag är holländska så min engelska är inte riktigt bra. Jag hoppas du gillar denna pistol.Detta är min första pistol jag post.Det är en kraftfull knex pistol som ser ut som en M93 Raffica.Fördelar:-kraftfull-bra noggrannhetsklass-bekväm-sträc...

Knex pistol extremt aurate

detta Instructable visar dig hur man gör en extremt exakt och kraftfull knex pistol gevär som kan skjuta knex stavar 25-40ft.Steg 1: bygga barel Det tar 27 gula bitar 2 grå stång, 1 svart stav, 4 gula stavar, och 4 ornge stavarSteg 2: bygga den andra...

True Trigger Knex pistol/Pistol av bannana uppfinnaren

tack för att visa denna pistol. I detalj är inte detta det en knex pistol det modellerade efter någon verklig pistol, dock med rätt gummiband här pistolen är mycket kraftfull och exakt. När granska detta komma ihåg att detta är bara den andra pistole...

K'nex pistol med Mag, sanna Trigger och synen bas.

Min första instructable och denna pistol är min första sucsessful göra. Det finns en syn på framsidan så du kan lägga till egna sevärdheter bekväma det kanske ser bättre utan och dess innacurate så det är upp till dig. Powe beror på din gummiband (mu...

Knex Pistol (sant TRIGGER)

jag kommer att visa dig hur man gör en Knex pistill med en sann trigger som inte förlitar sig på en hammare/firing pin ;)Här är några snabba bilder jag tog för detta.Steg 1: Handtaget. Följ bara bilderna ;)Steg 2: Något annat du behöver. Följa bilden...

Mycket kraftfull Knex Hand pistol

Tja, detta är den allra första Knex pistol som jag har någonsin byggt bort av mitt sinne, och detta är mitt första inlägg på instructables. Icall detta awesome vapen RPKG-1 eller "Verkligen Powful Knex pistol Version 1" även om det kanske ser sm...

SANN semi-auto knex pistol

detta är min nya verkligen halvautomatiska knex pistol och som innebär att inga fler behöva dra tillbaka slagstiftet eftersom när du drar i avtryckaren det drar tillbaka slagstiftet och skjuter det! Thiis är en helt ny knex pistol design aldrig använ...

Enkla sant Trigger Knex Pistol av bannana uppfinnaren

detta är en mycket lätt knex pistol att göra. Det endast använder ca 60 delar. Den kan också skjuta 15-26 fot. Hoppas du njuter! : DSteg 1: byggnad. Bygga allt du ser på bilderna.Steg 2: Ansluta och ränder. Ansluta Händel och kroppen som visas Lägg g...

Tiny, sanna Trigger, Mag Fed K'nex pistol-El Mosquito

OK väl bestämde jag mig för jag ville se om jag kunde göra den minsta truegger, mag utfodras pistol ännu. Detta är vad jag slutade med. Jag beslutade att ge det en spanska namnet bara för fan av det och eftersom jag var trött på att ge en pistol en a...

Pocket gevär (Knex Pistol)

Beskrivning: detta är en hög effekt knex pistol som passar in i din genomsnittliga frontficka. Den har mycket god noggrannhet över en lång rad men skjuter högt så du måste sikta lågt. Det är ungefär samma storlek som KILLERK's pistol men är (debatebl...

Knex Pistol "TDS" med enkel Skjut åtgärd * uppdateras av 8/26/08 *

Hej Hej det är på tiden att jag fick en sidoarm. Detta är TDS eller Thedunkiss sida-Arm. Jag antar att det kan vara TDSA men som låter lika cool inte heller inte TDP (i själva verket som låter ganska konstigt av någon konstig anledning). Och då vill...

Knex Pistol, med en ny! bränning mekanism, en hammare

detta är min nya knex pistol det använder en ny, ganska effektiv bränning. Jag antar att du kallar det en hammare som du dra hammaren tillbaka som roterar tillbaka, det låses på plats i fyra olika avstånd och när du är redo att skjuta, dra avtryckare...

Knex Pistol: M.S.A

Hey!Ja jag har haft en lååång historia med Knex och har försökt hålla ett register över (de flesta) av de saker jag har byggt under åren, alla sparade på min dator (så förvänta mer grejer kommer snart!).Aaanyways, jag tittade på dessa minnen när jag...