Knex ACOG syn/zoomdetta är en stor ACOG syn, titta på bilderna.
Relaterade Ämnen

Knex ACOG pistol sikte

detta är min ACOG räckvidd (avancerad bekämpa optiskt pistol sikte för er som inte vet), det är ganska enkelt men kan vara lite tunn.Bild 1: Vapnet i sigBild 2: Sikta ner synenBild 3: ACOG syn fäster till untd103's shotgun)Bild 4: Sight bifogas Kinet...

Grundläggande Knex ACOG räckvidd

detta är min mycket grundläggande K'nex ACOG räckvidd, inspirerad av Modern Warfare. Det är främst byggd från trasiga röda kopplingar men är ganska bra på det jobbFördelar:SnyggEnklaJusterbar M16-stil retikuläraGod siktNackdelarInte en riktig ACOG (ä...

Knex ACOG räckvidd

En grundläggande ACOG räckvidd kastade jag ihop en tråkig eftermiddag. Monterad med Y-kontakter eller något kan ändras för att passa Ironman69's järnvägssystemet.Inspirerad av tillämpningsområdet sett på nötaktig killens FN SCAR instructable....

2015 Knex Halo Reach DMR

Krediter: ingen.Skjuter upp till 20 fot.Borttagbart 5 RND grå kontakten magasin.Sanna utlösaråtgärd.Extremt robust bygga konstruktion.Bekväm.Fungerande tjur valp pistol.L85a2 ACOG syn (något uppdaterad).Realistiska dra tillbaka systemet.Bit konsumera...

Motaboi's Knex Intervention: min Version

Hej killar, detta är barrax här, ger dig min version av Motabois ingripande i en video...Det är killar och tjejer, här:Min version innehåller:en kortare fatenligt min mening den bästa Knex ACOG ännu...en crappy lager i stället för motabois stor, Sven...

Knex Ultimax U-100 MK5

Hey guys, jag fick bara nyheter på battlefield 4, och nu jag gör en av vapnen i spelet. Om någon undrar varför mitt namn är CODawesome, använde jag torsk tidigare. Men eftersom jag bygger kanoner från battlefield 4 nu, jag bytte sida, eftersom jag in...

Knex räckvidd

detta är min första av min knex pistol accetories och min första instructables. Det är en knex assault syn och är inte avsedd för prickskytte. Fortunatly, det finns mindre än 50 stycken. Så jag säger att det är för börja. Den har två fastenars för st...

K'NEX Gun bifogade filer

för ganska någon tid nu min bror (E Pluribus Unum) och jag har tänkt att det skulle vara bra att ha en kompilerad guide till K'NEX pistol bilagor, och så, vi presentera några av våra. Detta instructable kommer att ge dig bra startpunkter till: ACOG s...

Nerf räckvidd Attachment Mod

detta är en ganska enkel Nerf mod att göra en räckvidd bifogad som klickar på en järnväg. Och observera, detta är ett scope med zoom, inte en ACOG syn som den som kommer med Longshot. Också, jag gjorde detta först, sedan gjorde Instructable; på grund...

Hur du mod en Nerf Longshot CS-6

detta är en instructable om hur man gör följande till din Nerf Longshot CS-6:~ Öka utbud med 25%~ Öka effekten med 35%~ Göra ett 14 nerf dart klipp~ Minska vikt till din pistol~ Göra det svalareDenna pistol är för närvarande ett pågående arbete (V1),...

RBSMG (Red's Brute Sub-Machine Gun)

Hey guys. Tja, detta i en pistol som jag har utvecklat under de senaste dagarna. Det är verkligen inget för speciellt, men det är en förbättring jämfört med sin föregångare, RCP. Jag ville egentligen ta RCP, en fantastisk mörk grå connecter "pistol,&...

SMG förhandsgranskning (till namnges)

vad är det killar Ben byggare här igen med en annan nyskapande begreppen för dig, min första SMG, som fortfarande har namnges, jag har några snapin bilder för dig, ingen statistik som av ännu, men, förhoppningsvis bilderna kommer att vara tillräcklig...

Syn bra för användning på din bb pistol eller en Knex pistol

en mycket bra syn. Du kanske vill använda den här på din BB pistol eller en knex pistol. Det använder grundläggande material bara och tar lite mer än 5 minuter att göra. Om du gör detta noggrant kommer att supa korrekt och ser väldigt cool.Steg 1: Va...

Knex M47 magazine, syn, GEVÄRSSTÖD MOD

heres hur till tillägga en tidning till din M47.Detta innebär att omarbeta fat och pumpSteg 1: tidningen 1. göra 2 av dessa2. ovanifrån av steg 13. Anslut två styckenSteg 2: fat 1. göra detta2. för att göra detta måste du halshugga vissa nyanser av g...

Knex Type 25

After 2 months, HERE IT IS!!!! Min nya knex typ 25 som jag lovade att göra. Detta är en fiktiv pistol, freom ökända spelet kallas lag ops 2. Jag slutade äntligen spela det spela cuz det körs som skräp, innfested med viss eftersläpning. Men, nog prata...

2014 Knex L85a2

Krediter: KnexBuild.-Skjuter upp till 20 fot.-Hålla 8 vita stavar.-Tidningen är icke flyttbara.-Sant trigger design.-ACOG sight bifogas.-Kraftig konstruktion.-Ram rod drivna.-Ingen baksida eller förgrunden syn (även om man kan byggas).-Ingen säkerhet...

A Collection Of Knex Gun Reviews

Ever wanted to build a gun but want to know about it first? Titta här först! Det är en samling av så många recensioner av knex vapen som jag kunde hitta! Jag tar ingen kredit för någon av recensionerna utom kavaj.Om du inte har allsteps, det finns bi...

AVAMGERR: Anti Vechile Anti Material Gun w\ Extra rekyl minskning: en riktigt stor knex pistol

uppdatering: 16 Juli 2009 i morgon en ny bildspel kommer att släppas som innehåller ny information och bilder om både AVAMGERR och SPARCCS. Det innehåller också information om en ny kompakt shotgun sidearm av mig, och några allmänna nyheter om knex g...

Hur man gör en variabel Zoom huvud objektiv från en photocamera teleskopiska lins

För alla förstoringsglas enthousiasts, precision art arbetstagare, utredare, biologer, mikro electrotechnicians, jewel reparatörer, Borg, och många fler, förbättra liv och glädje, bygga en variabel Zoom huvud lins.Att ha båda händerna fria för din ex...