Knex M47 magazine, syn, GEVÄRSSTÖD MODheres hur till tillägga en tidning till din M47.

  • Detta innebär att omarbeta fat och pump
Se Steg
Relaterade Ämnen

Airsoft M4-A1 K'nex GEVÄRSSTÖD Mod

Jag har läst att det finns ett behov av en stark fällbara GEVÄRSSTÖD för knex kanoner så jag beslöt att prova på att bygga en själv och så, här är det!...

SR-V1 GEVÄRSSTÖD Mod

Killerks SR-V1 GEVÄRSSTÖD förvirrade mig så jag gjorde min egen Bipod att passa det. Jag hoppas du gillar min Design!Steg 1: Benet eller GEVÄRSSTÖD Göra två ben för GEVÄRSSTÖD.Steg 2: GEVÄRSSTÖD mekanik Detta är vad som gör den GEVÄRSSTÖD Skjut öppna...

Knex M47 Mod

efter byggnad här pistolen, det passade mina behov.men sedan började jag tänka på saker, först, hur mycket ammunition som det kan ha på en gång (3)så jag uppgraderade som tillsammans med många andra saker, hur som helst, här är vad kommer för att hän...

Knex GEVÄRSSTÖD... för alla kanoner som geväret siparani

följa pics dude.Steg 1: Gångjärnet detta ansluter sig geväret att benen på GEVÄRSSTÖDSteg 2: ben och fötter det är det geväret står på Följ eventuella anteckningarOBSERVERAI vissa av THE PICS THE kvinnliga BOLLEN och uttaget JIONT är fel vägen > det...

KNEX GEVÄRSSTÖD (för de människor utan lekare)

det slog mig en dag att jag inte kan bygga den populära GEVÄRSSTÖD gjorts av brammeke 11 eftersom jag bara har en svart och blå vridbar och GEVÄRSSTÖD behöver tvåDe brutna vita snöflingorna kan ersättas av helaKredit till brammeke11 för ursprungligaR...

Knex gevär GEVÄRSSTÖD

Hej Istructibles användare! Här är en lätt gevär GEVÄRSSTÖD med ett tips som ska passa alla gevär på något sätt. Den har 360 graders justerbart och 180 graders upp och ner.DELAR:Stavar-grön-5vit-2blå-6gul-4röd-12grå-12Kontakter-Orange double sided-5g...

Knex FlipTek Magazine - Preloadable

här är en ny tidskrift som jag har skapat. Jag fick idén från Nerf knäppa klippet, så jag gjorde en Knex version. Så laddas du i sekunder med denna tidning. Denna längd rymmer sex på varje sida, så du får sex skott, vänder sedan mag, sedan ytterligar...

Lightning lie, A Knex bult åtgärd gevär

jag har precis avslutat denna sak nyligen, så jag ville dela den med I'bles.Detta är min Knex bult åtgärd gevär, som också har ett löstagbart magasin.Fördelar:-Ett trevligt utbud, 60-75 fot (med banden jag använder) om du vill ha längre, du måste sät...

Airsoft GEVÄRSSTÖD

denna instrucatable är ganska lätt att göra eftersom det kräver mycket få material och verktyg och lite sunt förnuft, inte att denna GEVÄRSSTÖD kan lätt ändras efter andra vapen som en pellet eller BB pistol så njut och ha roligt.Verktyg-Limpistol-Sp...

AIRSOFT PVC GEVÄRSSTÖD med LASER

lägga till din airsoft överfall gevär eller gevär! Det ger stöd till din pistol vilket ger bättre noggrannhet! Detta kommer bara kosta en dollar eller två om du inte har en laserpekare sedan dess om 5 dollar! "Steg 1: Vad du behöver! Vad du behöver:V...

Knex M47 Full lager Shotgun/gevär (med faktiska pump action!)

Detta är en stor knex pistol som har en faktisk pump!!!Det är också nu auto återuppladdningsbart!!!Denna pistol har det stor hagelgevär. Det är också en block utlösare bifogas en riktig utlösare med en sträng. Jag gjorde det eftersom block utlösare k...

Knex GEVÄRSSTÖD 2.0

detta projekt startade strax efter jag började min Goliath knex pistol. Jag behövde en större bipod som kan stödja vikten av min Goliath (pistolen är över 2 1/2 fot lång och förmodligen väger 3-5 lb). En annan sak som jag behövde var större fötter at...

Knex Gun: The Kinetic gevär

Hej K'nex gemenskapen!Kinetic geväret är äntligen här! Till er som har väntat sedan jul för mig att skriva detta vill jag säga att jag är ledsen kunde inte det ha postats förr... Jag helt enkelt har för mycket som händer på i mitt första år på gymnas...

Sanna spolhandtaget knex w / magazine

detta är min andra instructable. : DStatistik-Bränder gula spön-6-7 rod jamproof mag-Sant trigger-Ram lås-Genomsnittliga utbud (beror på gummiband)Jag ger kredit till Hu är du för att hjälpa mig bygga denna pistol.Njut!Steg 1: Fat Gevärspipa. Denna d...

Knex pump action assualt gevär

Knex pump action gevär enkelt och fungerar väl. vänligen kommentera och hastighet.proffsensanna triggermycket bra utbud med några gummiband.kraftfullsnabb att ladda ommag som inte har en skjutbogserare stack ut bottentio skott magkan läsas framifrån...

Knex Double Shot Assualt gevär

Hey guys jag har precis avslutat ett nytt projekt som jag har jobbat på ett tag nu. Det är Knex Double Shot geväret! Det använder en laddning handtag som på skott-bågar att kuk två bränning stift på en gång. Den enda stora skillnaden mellan en shot-b...

Knex XM8 10 skott gevär 1,7, av bannana uppfinnare.

Detta är en sann trigger 10 runda knex gevär. Det ser ut som en XM8 mest bland andra vapen så det är vad jag kallade den. Denna pistol har mycket god effekt och hög noggrannhet. Det är lätt att kuk och aldrig sylt. Jag hoppas du njuter och glöm inte...

Knex bult åtgärd gevär

The gevär utformades ursprungligen Barrett 50 cal. prickskyttegevär utan fat allvarligt minskad noggrannhet och power så jag tänkte att det skulle vara bättre som en automatkarbin. Om jag får ett genomsnitt av över 4 stjärnor i de närmaste 7 dagarna...

Knex Helical Magazine

Hey guys! Sommaren är äntligen här! vet du vad detta betyder? FLER VAPEN! Jag förlorade slutligen min inaktivitet, och jag kommer att lägga fler vapen under sommaren nu. Men när jag utforskade knex gemenskapen, jag ser alltid folk som säger: "hur gör...