Knex FlipTek Magazine - Preloadablehär är en ny tidskrift som jag har skapat. Jag fick idén från Nerf knäppa klippet, så jag gjorde en Knex version. Så laddas du i sekunder med denna tidning. Denna längd rymmer sex på varje sida, så du får sex skott, vänder sedan mag, sedan ytterligare sex. Det kan naturligtvis utökas för att hålla det belopp du. Det är bra eftersom det har inre langare, och det är lätt att lasta. Denna typ är gjorda för att passa min Knex SMG, Viper, men du får mod att passa din pistol om du gör den. Om du inte kan göra det från bilder, be om instruktioner i kommentarerna om du vill ha dem. Så det är i princip det för min FlipTek magazine, och jag hoppas du gillade min nya tidning! Cya
Relaterade Ämnen

Knex Helical Magazine

Hey guys! Sommaren är äntligen här! vet du vad detta betyder? FLER VAPEN! Jag förlorade slutligen min inaktivitet, och jag kommer att lägga fler vapen under sommaren nu. Men när jag utforskade knex gemenskapen, jag ser alltid folk som säger: "hur gör...

Knex gun Magazines (mag)

Hi guys!Jag trodde id snabbt göra detta bildspel för nybörjare på knex vapen,Det är bara grundläggande mags används på knex vapenJag gjorde inte alla stavar orsaken röda och grå ant verkligen används mycketPrenumerera!(i varje bild det är mag och mag...

Sanna spolhandtaget knex w / magazine

detta är min andra instructable. : DStatistik-Bränder gula spön-6-7 rod jamproof mag-Sant trigger-Ram lås-Genomsnittliga utbud (beror på gummiband)Jag ger kredit till Hu är du för att hjälpa mig bygga denna pistol.Njut!Steg 1: Fat Gevärspipa. Denna d...

Knex Drum Magazine

What's up? Denna trumma mag var med i min TAR-21 bildspel. Jag blev ombedd att lägga insructions, så här är de.På det sätt jag gjorde detta, kan inte det foder. Men kan den övre delen konverteras för att innehålla punkter. Detta mag kan användas för...

Knex M47 magazine, syn, GEVÄRSSTÖD MOD

heres hur till tillägga en tidning till din M47.Detta innebär att omarbeta fat och pumpSteg 1: tidningen 1. göra 2 av dessa2. ovanifrån av steg 13. Anslut två styckenSteg 2: fat 1. göra detta2. för att göra detta måste du halshugga vissa nyanser av g...

Knex Magazine

detta är min Knex magazine, det är är fjäderbelastad rymmer 7 gröna stavar och är inte mer än 5 eller 10 cm lång.Steg 1: att göra basen detta är basen av tidningen. bara kopiera vad som finns på pictures.i ber om ursäkt om den andra bilden men allt d...

Automatisk lastning Knex pistol/Pistol med 9 runda Magazine, av bannana uppfinnare.

Detta är en kuk-shoot stil knex pistol wth en 9 runda magasin. Tidningen är jam gratis, och bränder grå gemensamma kontakter. NJUT AV :DSteg 1: Bygga handtaget. Bygga och Anslut handtaget som visas.Steg 2: Bygga tidningen Bygga och ansluta tidningen...

Automatisk lastning Knex pistol/Pistol med 9 runda Magazine, nu med sann trigger.

Här pistolen gjordes ursprungligen av banan uppfinnare. Allt jag gjorde var ut på en sann utlösare. Heder åt banan uppfinnare och den som ursprungligen gjordes att utlösa design. Det ursprungliga vapnet är här:Steg 1: Handtaget och Trigger Bara bygga...

Knex Magazine Fed Crossbow

OK ja... här är det. Det är underbart!Jag gillar det ännu mer än rebellen!Lika tillförlitliga som alla KSC vapen. GARANTERAS.80 fot eller mer utbud. Beror på antalet och kvaliteten på band.PRENUMERERA! PRENUMERERA! PRENUMERERA! PRENUMERERA!...

Knex Gun: Velocity

Hej Karl Idag ge mig och Knextremely dum, eller Jaredb1, dig, hastighet.Du kan hitta många railguns på denna webbplats, men få faktiskt skjuta. Denna pistol är en 100% monster power house. Några railgun kunde stå nära denna Best.Innan vi kommer till...

2015 Knex M60 VN

Det har varit många vapen som har använts av den amerikanska militären. M60, smeknamnet "gris" infördes som en ersättning för Browning M1917 derivat på tidiga 1960-talet. Pistolen såg första åtgärd i Vietnamkriget. M60 bränder en 7,62 mm NATO pa...

2015 Knex Weapon of War-serien

Det finns alltid ett sätt att förbättra de vapen vi använder i ett Knex krig. De två mest populära guns i dagens Knex krig vore TR-serien och ZKAR serien. Det sägs av mest gemenskapen att dessa två kanoner skulle aldrig bli slagna, men det var bara e...

A Collection Of Knex Gun Reviews

Ever wanted to build a gun but want to know about it first? Titta här först! Det är en samling av så många recensioner av knex vapen som jag kunde hitta! Jag tar ingen kredit för någon av recensionerna utom kavaj.Om du inte har allsteps, det finns bi...

Mistamunsta's Knex gevär

Knex gevär. Har en räckvidd på ca 40 metres(130feet). Magasinet rymmer 7 gula spön. Är ganska exakt och designen är urstark. Beståndet är mycket bekväma. Jag medger att jag lånat ett par idéer från andra. Jag har försökt att använda minsta bitar, så...

Michiels Knex Shell utmatning pistol

också kolla in min andra Instructables:-Min Knex Wii Zapper:-Min Knex slaget Bot:-Min Knex Wii Wheel med Auto-centrering:-Min Knex gummiband med Ammo pistol:Detta är min Knex Shell utmatning pistol.Den använder "TheDunkis" mekanismen för Shell u...

Komplett Collabororative knex kriget guide

en realistisk kriget guide, av knexers som vet vad de gör, för knexers som suger på knex och misslyckas i livet.Steg 1: taktik Ok, taktik.Tja först av allt det beror på din pistol, vad som fungerar för en Tr18 förmodligen inte kommer att fungera för...

Knex M1 Garand (Build)

Även i dag, jag får förfrågningar vill ha instruktioner för min #1 mest populära Knex gevär: M1 Garand. Och så jag bestämde mig att slänga ihop en instruktions video, visar du hur dess gjort. Det har skett förändringar till den ursprungliga vilket gö...

-Update- Knex M14 EBR mod 0

En variant av den amerikanska militärens M14 vore M14 EBR, känd som den MK 14 i Call of Duty. EBR är en semi automatisk sniper rifle plattform som passar rollen av en utsedda tävlingsskyttar gevär. Med lager i Terminspositionen är EBR endast 35" lång...

Knex MP7 (Build)

Den Heckler och Koch MP7 är en av de mest populära SMG någonsin byggts. Dess liten kropp och höga eldhastighet gjorde det till en favorit bland polisiära och militära styrkor. Mp7 bränder en 4,6 mm X 30 kula, över 950 skott per minut. Det effektiva s...