Knex M1 Garand (Build)Även i dag, jag får förfrågningar vill ha instruktioner för min #1 mest populära Knex gevär: M1 Garand. Och så jag bestämde mig att slänga ihop en instruktions video, visar du hur dess gjort. Det har skett förändringar till den ursprungliga vilket gör det ännu bättre än tidigare, till exempel snabb koppla från utlösaren eller säkerhetsnål. Båda är nya och finns med inte på den ursprungliga, vilket gör det en ännu coolare replik! Om du är en världskriget fan kommer du trotsigt inte vill gå miste om denna M1 Garand.

Funktioner och specifations av vapnet:

 • 30FT intervall.
 • Magazine: flyttbara.
 • Ammunition typ: blå rod.
 • Kapacitet: 3.
 • Sanna trigger.
 • Trigger säkerhetsnål.
 • Sju lager tjock.
 • Främre och bakre sevärdheter.
 • Ram-rod drivna.
 • Kräver superlim för trigger sear.
 • Bekväm hantering.

Kom ihåg att hålla kontakt med min Knex YouTube channel på blå mulle. Det kommer att handla om endast tre mer Instructables postat innan jag går helt! Så håll i kontakt!

Se Steg
Relaterade Ämnen

Knex m1 garand (modell)

detta är min knex m1 garand modell som jag gjort lite sedan. Jag postat detta eftersom jag älskade m1 garand då och det finns endast som 1 andra. Tja... här är det....

2013 Knex M1 Garand

Credits: None.Full längd M1 Garand.Skjuter 30 FT med två gummiband.Sanna trigger stil.Övre bakre & främre sevärdheter.Tidningen release.Magasinet rymmer 5 blå stavar.Långa stift pull.En bit tunn i området handtag.5 runda klipp system (Mobile).Ingen s...

Knex m1 garand

han han han... Jo, här ur noware har jag gjort min m1 garand. Det finns vissa historiska behid detta pistol, och med den här jag fick omkring 90ft intervall med 1 #64 gummiband med en sniper runda. (krediter till killerk för mecanisum)v1: jag lyfte m...

Knex kriget Pistol (Build)

detta är min knex kriget pistol. Jag har gjort det bättre från en begäran från Dr. R. Jag gjort handtaget mer bekväm och flyttade utlösaren tillbaka för mer finger rum.Om du vill ha mer information om pistolen, titta på mitt ursprungliga inlägg.Ändå...

Knex Empire State Building!

Hi! Jag är en ny instructables medlem. Detta är min första instructable och om du väntar en ball maskin jag inte har något som koppar eller Metropolis. Inom en vecka har jag del 1 av en berg och dalbana som kallas Fury. Detta är bara en enkel bygga,...

Min Knex M1 Garand

detta är min andra instructable och jag hoppas du gillar den. Om du vill ha be instruktionerna bara mig....

Min nya knex m1 garand

detta är min 6: e bildspel så jag hoppas du gillar det...

Knex sportcar and musclecar

here are 2 knex cars i buildfunktioner:sportbilstyrbara hjuldörrar som kan öppna och stängafällbara takV12-motormusclecardörrar som kan öppna och stängaöppningsbar huvV14 överladdade motor...

Formel bil

olika styrmekanismer kontroll och hjul.Steg 1: Styrning kontrollmekanismer och hjul. Millennium-ledar-byggnad-Set-35149http://www.Knex.com/info/Building-instructions/---> 35149 Sök undervisning och sida 176 Formel bil.Saker som att jag har ändrat min...

Knex MP7 (Build)

Den Heckler och Koch MP7 är en av de mest populära SMG någonsin byggts. Dess liten kropp och höga eldhastighet gjorde det till en favorit bland polisiära och militära styrkor. Mp7 bränder en 4,6 mm X 30 kula, över 950 skott per minut. Det effektiva s...

Knex ABR (Build)

tid att komma igång. : DSteg 1: Internals del 1 Build!Steg 2: Internals del två Keep building!Steg 3: RAM-minne, syn och Mag Ram Almost done. : DSteg 4: Scope (valfritt) Ifall du vill göra dem. :)...

Knex COGR (Build)

detta är hur man bygger COGR. Njuta av.Steg 1: Front Build!!!!Steg 2: mellersta Build!!!!Steg 3: tillbaka Build!!!!Steg 4: 2: a plattan, mag och band Build!!!!...

Knex Mag Release Mechanism (build)

Detta visar dig hur man bygger Knex Mag Release mekanism. När sätta mag i mekanismen, kontrollera att du har delen av den gröna kontakten som sticker ut ansikte spaken. Här kan se lite annorlunda än den ursprungliga, som är eftersom jag här är V2 av...

Knex.Gun.Builder's knex gevär!

En knex gevär jag byggt. Det är det bästa vapnet jag någonsin gjort, och min första instructable.Jag har fått det att skjuta över 100 ft enkelt men ni kanske har olika mått eftersom det är bara hur det är. Du kan också göra längre om du jag kommer at...

Knex TCAW Build

This is how to build the TCAW. Dags att komma igång. :)...

Knex Mp5k (build)

det är en modell... lätt att bygga... 3 lager = D..lease kommentarSteg 1: grepp Steg 2: kroppen Steg 3: grepp Steg 4: Mag Steg 5: Andra grepp...

Knex P264 (Build)

Hej instructibles och jag här ger dig instruktioner till P264 handtag matas pistolen.Gå till det ursprungliga inlägget att se statistikVarning denna pistol kräver många trasiga bitar, om du inte har trasiga bitar eller tänker inte bryta mot bitar den...

Knex Pump Action Shotgun (Build)

bygga om du gillar det, inte om du väl inte.Steg 1: Utlösa, Pump Mech, Ram Rod, Mag Pusher Steg 2: kroppen Steg 3: Kroppen Internals och stöd Steg 4: montering Steg 5: klar Sidoanteckningar1. se till att mag band är hårt för att säkerställa att skale...

8 skott KNEX HAND pistol REVOLVER

Hej alla im extrema builder och detta är min nya 8 skott hand pistol revolver. Detta är en av de första anständig revolver vapen jag har sett men im inte säker. Nu för spänna det skjuter någon gång 20 fot och andra 40 fot u vet aldrig. im kommer att...