Knex MP7 (Build)Den Heckler och Koch MP7 är en av de mest populära SMG någonsin byggts. Dess liten kropp och höga eldhastighet gjorde det till en favorit bland polisiära och militära styrkor. Mp7 bränder en 4,6 mm X 30 kula, över 950 skott per minut. Det effektiva spänner av MP7 är 150-200 meter, som ges på grund av kalibern pistol bränderna. Standard MP7 distribueras med antingen en 10 eller 20 runda magazine.

Eftersom min senaste version gjorde ett framträdande, fått det erkännande i hela gemenskapen. Men det saknade en viktig faktor: instruktioner; vilket var min största motivation för detta projekt. Återuppbygga pistolen uppmuntrade mig att göra ett par ändringar, som är främst inre. En ny utlösningsmekanism sattes i, och därmed en ny inre fat skapades. Det finns trasiga / modifierade Knex bitar krävs för att bygga pistolen, men som inte skulle hindra mig från att dess release.

Här är statistik för vapnet:

  • Effektiv räckvidd på 35 fot.
  • Kapacitet 7 kulor.
  • Hopfällbar materiel och fore handtag.
  • Tre lager tjock inre fat.
  • Främre och bakre sevärdheter.
  • Sju lager tjock.
  • Beståndet är vinglig när den dras.
  • Robust kropp design.
  • Pålitlig internals.

Sammanlagt var jag nöjd med hur vapnet blev. Ge mig din åsikt i en kommentar nedan.

Kontrollera också att du besöker min YouTube-kanal för fler Knex vapen! Klicka här (ny flik)

Se Steg
Relaterade Ämnen

Knex ABR (Build)

tid att komma igång. : DSteg 1: Internals del 1 Build!Steg 2: Internals del två Keep building!Steg 3: RAM-minne, syn och Mag Ram Almost done. : DSteg 4: Scope (valfritt) Ifall du vill göra dem. :)...

Knex COGR (Build)

detta är hur man bygger COGR. Njuta av.Steg 1: Front Build!!!!Steg 2: mellersta Build!!!!Steg 3: tillbaka Build!!!!Steg 4: 2: a plattan, mag och band Build!!!!...

Knex.Gun.Builder's knex gevär!

En knex gevär jag byggt. Det är det bästa vapnet jag någonsin gjort, och min första instructable.Jag har fått det att skjuta över 100 ft enkelt men ni kanske har olika mått eftersom det är bara hur det är. Du kan också göra längre om du jag kommer at...

Knex TCAW Build

This is how to build the TCAW. Dags att komma igång. :)...

Knex Mp5k (build)

det är en modell... lätt att bygga... 3 lager = D..lease kommentarSteg 1: grepp Steg 2: kroppen Steg 3: grepp Steg 4: Mag Steg 5: Andra grepp...

Knex P264 (Build)

Hej instructibles och jag här ger dig instruktioner till P264 handtag matas pistolen.Gå till det ursprungliga inlägget att se statistikVarning denna pistol kräver många trasiga bitar, om du inte har trasiga bitar eller tänker inte bryta mot bitar den...

Knex mp7

jag helt misslyckats den här. men jag ville aHur du... Sry för dålig bilder glömde jag att visa framsidan har en 20 bullet tidningen och skjuter ganska bra tack vare knexguy732 för idén. så vad pistol kan jag bygga nästa? kan komma bort från de mpsså...

A Collection Of Knex Gun Reviews

Ever wanted to build a gun but want to know about it first? Titta här först! Det är en samling av så många recensioner av knex vapen som jag kunde hitta! Jag tar ingen kredit för någon av recensionerna utom kavaj.Om du inte har allsteps, det finns bi...

Knex AR-8 prototyp

en trattens matas gevär som har 8 skott och en P90 utlösare. Kan se för- och nackdelar = DFördelar:Mycket kraftfullBra utbud 35-50 ftBra ROFBRUTALLY starka utlösareSmygande död handtagKompaktLätt att användaNackdelar:Trattens matas, benägna att sylt...

Knex Replica Scar

Här är min knex ärr. Krediten går till Knex Gun Builder för några av beståndet. Jag har inte många bitar kvar så jag inte har några bilagor. Jag glömde att nämna staken är cementerade tillsammans. Jag kan också lägga ut det om tillräckligt många vill...

HUGE knex tuba

Detta är ett andra projekt jag berättade knex pistol builder om så jag tänkte jag skulle lägga upp den. alla steg är på en sida =) = 0...

Knex m4 sopmod

hey everybody, this is a knex sopmod that i made. Jag bestämde mig att göra det efter att jag gjort knex m4 s systemet. Jag sätt denna pistol och sedan lagt till vissa delar till det som en grendae launcher, en pin guide, en ammunition hållare i best...

Knex iron man projektet

uppmanar alla builder detta är den stora bygga av decenniet jag vill att du ska hjälpa den online comunite skapa den största online bygga i knex historia så skickade mig din design av iron man hjälmar armar ben och allt annat du kan tänka dig att ska...

Logic fören

denna pistol nådde 6: e högsta betyg för knex!!!Vare sig du vill det eller inte, är här det.Eftersom jag inte orkar är skriva ut en vägg av text här några saker från min forum tråd.Konceptet bakom den logik bågeMed hjälp av en ratchet system för att...

Knex M1 Garand (Build)

Även i dag, jag får förfrågningar vill ha instruktioner för min #1 mest populära Knex gevär: M1 Garand. Och så jag bestämde mig att slänga ihop en instruktions video, visar du hur dess gjort. Det har skett förändringar till den ursprungliga vilket gö...

Knex Mag Release Mechanism (build)

Detta visar dig hur man bygger Knex Mag Release mekanism. När sätta mag i mekanismen, kontrollera att du har delen av den gröna kontakten som sticker ut ansikte spaken. Här kan se lite annorlunda än den ursprungliga, som är eftersom jag här är V2 av...

Knex kriget Pistol (Build)

detta är min knex kriget pistol. Jag har gjort det bättre från en begäran från Dr. R. Jag gjort handtaget mer bekväm och flyttade utlösaren tillbaka för mer finger rum.Om du vill ha mer information om pistolen, titta på mitt ursprungliga inlägg.Ändå...

Knex Empire State Building!

Hi! Jag är en ny instructables medlem. Detta är min första instructable och om du väntar en ball maskin jag inte har något som koppar eller Metropolis. Inom en vecka har jag del 1 av en berg och dalbana som kallas Fury. Detta är bara en enkel bygga,...

Knex Pump Action Shotgun (Build)

bygga om du gillar det, inte om du väl inte.Steg 1: Utlösa, Pump Mech, Ram Rod, Mag Pusher Steg 2: kroppen Steg 3: Kroppen Internals och stöd Steg 4: montering Steg 5: klar Sidoanteckningar1. se till att mag band är hårt för att säkerställa att skale...