Knex Drum MagazineWhat's up? Denna trumma mag var med i min TAR-21 bildspel. Jag blev ombedd att lägga insructions, så här är de.
På det sätt jag gjorde detta, kan inte det foder. Men kan den övre delen konverteras för att innehålla punkter. Detta mag kan användas för att ge din pistol extra bulk, eller om du vill replikera tidskrifterna för AA-12's, anfallare hagelgevär etc.
---Obs---
Alla trasiga delar på varje lager inuti trumman, kan ersättas av standard, ljus grå kontakter (två slot).
Relaterade Ämnen

Knex FlipTek Magazine - Preloadable

här är en ny tidskrift som jag har skapat. Jag fick idén från Nerf knäppa klippet, så jag gjorde en Knex version. Så laddas du i sekunder med denna tidning. Denna längd rymmer sex på varje sida, så du får sex skott, vänder sedan mag, sedan ytterligar...

Knex Helical Magazine

Hey guys! Sommaren är äntligen här! vet du vad detta betyder? FLER VAPEN! Jag förlorade slutligen min inaktivitet, och jag kommer att lägga fler vapen under sommaren nu. Men när jag utforskade knex gemenskapen, jag ser alltid folk som säger: "hur gör...

Knex gun Magazines (mag)

Hi guys!Jag trodde id snabbt göra detta bildspel för nybörjare på knex vapen,Det är bara grundläggande mags används på knex vapenJag gjorde inte alla stavar orsaken röda och grå ant verkligen används mycketPrenumerera!(i varje bild det är mag och mag...

Sanna spolhandtaget knex w / magazine

detta är min andra instructable. : DStatistik-Bränder gula spön-6-7 rod jamproof mag-Sant trigger-Ram lås-Genomsnittliga utbud (beror på gummiband)Jag ger kredit till Hu är du för att hjälpa mig bygga denna pistol.Njut!Steg 1: Fat Gevärspipa. Denna d...

Nerf longshot klipp mod: Drum magazine

detta är min nerf longshot och jag hade en idé som var 5 stjärnigt. jag skränande tro någon annan hade inte av tanken på detta. En trumma magazine är ett klipp ussually för en tung kulspruta, det carrys en stor mängd kulor i cylinder formade mag.VARN...

Knex M47 magazine, syn, GEVÄRSSTÖD MOD

heres hur till tillägga en tidning till din M47.Detta innebär att omarbeta fat och pumpSteg 1: tidningen 1. göra 2 av dessa2. ovanifrån av steg 13. Anslut två styckenSteg 2: fat 1. göra detta2. för att göra detta måste du halshugga vissa nyanser av g...

2013 Knex PPSH41

Credits: None.Drum magazine rymmer 8 grå kontakter.Banana box magazine rymmer 8 grå kontakter.Sanna utlösaråtgärd.Bakre och främre sevärdheter.Skjuter 30 FT.Arbetar tidningen release.Full stil stock.Ingen säkerhet.Slät insida inre fat.Kraftig konstru...

SOPMOD AK-47

Hej,eftersom jag inte kunde hitta en bra AK-47 på internet, har jag gjort min egen.man kan säga att detta är ett bildspel, men eftersom jag tror att det inte är en riktigt hård pistol att göra jag dela den som en instructable.men om du har några prob...

K'nex SPAS-12 * begreppet *

detta är ett begrepp som jag tänkte på, det var ursprungligen enkelskott, men jag tror du kan glida en tidning i i (titta på den 4: e bilden). Har inte en fungerande pump, ledsen. :( Det är tänkt för att likna Half-Life 2 hagelgevär, som är en SPAS-1...

K'nex - 1941 PPSh-41 Review

Hey guys, och Välkommen till en annan av mina recensioner. Idag tittar vi på PPSh-41 (Pistolet-Pulemyot SHpagina) som användes av ryssarna under andra världskriget, Koreakriget och Vietnamkriget. Under andra världskriget PPSh-41 hade en mycket opålit...

Knex Magazine

detta är min Knex magazine, det är är fjäderbelastad rymmer 7 gröna stavar och är inte mer än 5 eller 10 cm lång.Steg 1: att göra basen detta är basen av tidningen. bara kopiera vad som finns på pictures.i ber om ursäkt om den andra bilden men allt d...

Automatisk lastning Knex pistol/Pistol med 9 runda Magazine, av bannana uppfinnare.

Detta är en kuk-shoot stil knex pistol wth en 9 runda magasin. Tidningen är jam gratis, och bränder grå gemensamma kontakter. NJUT AV :DSteg 1: Bygga handtaget. Bygga och Anslut handtaget som visas.Steg 2: Bygga tidningen Bygga och ansluta tidningen...

Knex Bass drum pedal

Detta är min Knex bastrumma pedal som jag har gjort.Jag gjorde detta en dag när jag bestämde mig att jag behövde en praxis pedal för mig att göra olika spelteknik på, så här är det.Jag har aldrig avsett att ladda upp det här men efter ett par månader...

Automatisk lastning Knex pistol/Pistol med 9 runda Magazine, nu med sann trigger.

Här pistolen gjordes ursprungligen av banan uppfinnare. Allt jag gjorde var ut på en sann utlösare. Heder åt banan uppfinnare och den som ursprungligen gjordes att utlösa design. Det ursprungliga vapnet är här:Steg 1: Handtaget och Trigger Bara bygga...

Knex Magazine Fed Crossbow

OK ja... här är det. Det är underbart!Jag gillar det ännu mer än rebellen!Lika tillförlitliga som alla KSC vapen. GARANTERAS.80 fot eller mer utbud. Beror på antalet och kvaliteten på band.PRENUMERERA! PRENUMERERA! PRENUMERERA! PRENUMERERA!...

2015 Knex M60 VN

Det har varit många vapen som har använts av den amerikanska militären. M60, smeknamnet "gris" infördes som en ersättning för Browning M1917 derivat på tidiga 1960-talet. Pistolen såg första åtgärd i Vietnamkriget. M60 bränder en 7,62 mm NATO pa...

2015 Knex Weapon of War-serien

Det finns alltid ett sätt att förbättra de vapen vi använder i ett Knex krig. De två mest populära guns i dagens Knex krig vore TR-serien och ZKAR serien. Det sägs av mest gemenskapen att dessa två kanoner skulle aldrig bli slagna, men det var bara e...

A Collection Of Knex Gun Reviews

Ever wanted to build a gun but want to know about it first? Titta här först! Det är en samling av så många recensioner av knex vapen som jag kunde hitta! Jag tar ingen kredit för någon av recensionerna utom kavaj.Om du inte har allsteps, det finns bi...

Mistamunsta's Knex gevär

Knex gevär. Har en räckvidd på ca 40 metres(130feet). Magasinet rymmer 7 gula spön. Är ganska exakt och designen är urstark. Beståndet är mycket bekväma. Jag medger att jag lånat ett par idéer från andra. Jag har försökt att använda minsta bitar, så...