Knex Magazine Fed CrossbowOK ja... här är det. Det är underbart!
Jag gillar det ännu mer än rebellen!

Lika tillförlitliga som alla KSC vapen. GARANTERAS.
80 fot eller mer utbud. Beror på antalet och kvaliteten på band.


PRENUMERERA! PRENUMERERA! PRENUMERERA! PRENUMERERA!


Relaterade Ämnen

Knex Magazine

detta är min Knex magazine, det är är fjäderbelastad rymmer 7 gröna stavar och är inte mer än 5 eller 10 cm lång.Steg 1: att göra basen detta är basen av tidningen. bara kopiera vad som finns på pictures.i ber om ursäkt om den andra bilden men allt d...

Knex Mag Fed hagelgevär egentligen upp av Oblivitus

Detta är min första INSTRUCTABLE så vara trevligt!Denna pistol är en trippel mag utfodras hagelgevär pistol. Det bränder sina rundor samtidigt i Blaster av tre. Oblivitus kom upp med idén till denna pistol. :Fördelar:Tidningen matas bränder 3 i taget...

Knex Tube fed Rifle

Om du behöver mer information eller inte förstår något, tveka inte att fråga. Jag ska försöka svara i minst 24 timmar, även om jag gör inga löften eller garantier för att jag kommer, för som vi alla vet att sånt händer.Om du ser gärna något fel i min...

Knex Mag Fed hagelgevär 2

bränder 3 grå anslutningar i taget från 3 tidningar.Använder inga trasiga delar.VIDEO1-3: MFS24: Knexfreek's MFS5-7: min ursprungliga ritningar.Steg 1: hantera 1: bygga tre av dessa.2: bygga detta.3: samla dessa.4: bifoga som visas.Steg 2: Shell 1: b...

Knex Mag-Fed Shotgun

en del effektiva k'nex shotgun med en avtagbar grå-connector mag. Det använder ett nytt system för mag. De sista 4 bilderna är v2 med en dålig varbygeln och en förkortad mag.Fördelar:HagelgevärFlyttbara magSanna triggerNackdelar:Använder tejpAnvänder...

Favorit knex vapen 2009

Hej, jag är Mr Muggle och jag skulle vilja göra ett urval av favorit knex Kanonerna på 2009Jag har gjort ett urval redan av kanoner som nådde över 4 *. Jag vet inte om jag lagt dem alla så berätta för mig om jag glömde en. jag skulle vilja be er att...

Knex Borttagbart magasin - ny mekanism

jag utvecklat en ny mekanism för en knex magazine. Detta är lite bättre än de konventionella "trycka" kulorna på plats eftersom i stället för en direkt push, en stor del av styrkan är Omdirigerad vinkel, vilket avlastar massor av trycket på kula...

K'nex begrepp

detta instructable är att Visa k'nex idéer så att andra kan försöka att bygga dem. De kommer att vara mestadels vapen idéer.SektionerSteg 1-Ammo utfodringSteg 2-utlösareSteg 3-trummorSteg 4-bränning stift & drarSteg 5-granaterSteg 6-vapenSteg 7 - div...

Knex FlipTek Magazine - Preloadable

här är en ny tidskrift som jag har skapat. Jag fick idén från Nerf knäppa klippet, så jag gjorde en Knex version. Så laddas du i sekunder med denna tidning. Denna längd rymmer sex på varje sida, så du får sex skott, vänder sedan mag, sedan ytterligar...

Knex Helical Magazine

Hey guys! Sommaren är äntligen här! vet du vad detta betyder? FLER VAPEN! Jag förlorade slutligen min inaktivitet, och jag kommer att lägga fler vapen under sommaren nu. Men när jag utforskade knex gemenskapen, jag ser alltid folk som säger: "hur gör...

My Knex Crossbow V2 :D

So, here it is. Min andra version knex crossbow.please gärna mod och inlägget men kredit mig i den instructable.Pro's: det ser bra utfören krökningar perfektdet skjuter 20-30 ftden har en tillförlitlig utlösareDet är starka och inte flexiblaCon's: de...

Automatisk lastning Knex pistol/Pistol med 9 runda Magazine, av bannana uppfinnare.

Detta är en kuk-shoot stil knex pistol wth en 9 runda magasin. Tidningen är jam gratis, och bränder grå gemensamma kontakter. NJUT AV :DSteg 1: Bygga handtaget. Bygga och Anslut handtaget som visas.Steg 2: Bygga tidningen Bygga och ansluta tidningen...

KNEX Oodammo Crossbow

Hej alla jag postat min första slangbella för någon dag sedan och detta är min nya oodammo armborst. Det använder samma handtaget med några mods och samma bestånd eftersom jag gillade de delarna så mycket att jag ville föra dem till denna pistol.Jag...

Knex Crossbow(Modified)

Jag gjort stora ändringar i Dragonego's Knex "armborst.Här är några bilder av det, ammunition och med/utan beståndet. : DTack för visning....

Knex gun Magazines (mag)

Hi guys!Jag trodde id snabbt göra detta bildspel för nybörjare på knex vapen,Det är bara grundläggande mags används på knex vapenJag gjorde inte alla stavar orsaken röda och grå ant verkligen används mycketPrenumerera!(i varje bild det är mag och mag...

Sanna spolhandtaget knex w / magazine

detta är min andra instructable. : DStatistik-Bränder gula spön-6-7 rod jamproof mag-Sant trigger-Ram lås-Genomsnittliga utbud (beror på gummiband)Jag ger kredit till Hu är du för att hjälpa mig bygga denna pistol.Njut!Steg 1: Fat Gevärspipa. Denna d...

Automatisk lastning Knex pistol/Pistol med 9 runda Magazine, nu med sann trigger.

Här pistolen gjordes ursprungligen av banan uppfinnare. Allt jag gjorde var ut på en sann utlösare. Heder åt banan uppfinnare och den som ursprungligen gjordes att utlösa design. Det ursprungliga vapnet är här:Steg 1: Handtaget och Trigger Bara bygga...

Knex Crossbow

Detta är en av mina första bra armborst. Det skjuter mycket bra utan spinning genom luften. Kommentera gärna kurs och prenumerera. Tack....

Knex Crossbow V2

Hey,Detta är en mycket kraftfull armborst jag gjorde för ett tag sedan och jag bestämde mig att skriva det eftersom det fungerar mycket bra,Njut av =)Bi-pod gjordes av MotaBoi-Lite av den trigger mech var från Skreetsha-...