Komplett Collabororative knex kriget guideen realistisk kriget guide, av knexers som vet vad de gör, för knexers som suger på knex och misslyckas i livet.
Se Steg
Relaterade Ämnen

Knex kriget Bomb

detta är min Knex kriget bomb/explosiva/granat. Som namnet antyder, görs detta för knex krig. Det blåser inte i ditt ansikte medan du gör det, exploderar våldsamt och skickar en massa knex flyger i många riktningar. Var noga med att kolla in videon n...

Knex kriget Blade

K.S.E har kommit med kwb (knex kriget blad) perfekt för assasinations under ett krig. Detta vapen kom när jag gjort alla mina vänner knex knivar att bekämpa varandra med så jag gjorde något mer hemliga de tyckte det var en knex armband. Den glider öp...

Knex kriget Pistol (Build)

detta är min knex kriget pistol. Jag har gjort det bättre från en begäran från Dr. R. Jag gjort handtaget mer bekväm och flyttade utlösaren tillbaka för mer finger rum.Om du vill ha mer information om pistolen, titta på mitt ursprungliga inlägg.Ändå...

Ninja A Knex kriget Pistol

byggd helt för kriget ninja har fått sitt namn eftersom den är liten men kraftfull och är märkligt tyst när den skjuter.Ninja har en 6 runda gula rod mag och skjuter runt 35-40 ft. Ninja kan också vara tysta ned lastat med något annat än Oodammo :(Tä...

Den kompletta skrivbord jobb Fitness Guide

som tekniken har gjort våra liv lättare, vi hittar fler och fler av våra jobb bakom skrivborden på datorer, telefoner och göra pappersarbete. Tyvärr haft sitter under längre tid negativa effekter på anställdas hälsa. Studier har visat att minskningen...

Barrax "Knex kriget Shotgun

Hej killar, detta är min shotgun - min första icke replika pistol, och dess 7 connector bredder brett (dess på gula stavar).Ledsen för musiken, jag glömde att stänga av det för video.Detta vapen är avsedd för kriget, och skjuta bra, men dess nackdele...

Radioaktivt en (skrämmande stora) Knex kriget Pistol

namnet på denna pistol har ingenting att göra med dess utseende eller makt eftersom det faktiskt var icke namngiven tills jag gjorde min instructable. Låten "radioaktivt" av föreställa sig drakar lekte när jag gjorde vapnet och typ av inspirerad...

Raptor A Knex kriget Pistol + instruktioner!

jag jobbade på en pistol en dag när det slog mig ingen har gjort ett bra inomhus krig pistolEn inomhus kriget pistol måste:Skjuta runt 30-40 ftSkjuta blå eller gul ammoBra mag storlekStora, bekväma och stadigaTålig korrekt knäppa upp sevärdheterSer b...

Knex kriget mods för Knexfreek's desperado

detta för mig är den ultimata krig pistol alla krediter går till kNexFreekJag har ändrat detta för en kommande knex krigberätta för mig om du gillar mods...

Knex kriget Pistol

detta är min nya krig pistol, tillräckligt talk här är några fördelar och nackdelarProffsen20 runda mag60 fot utbudSkjut triggerRobust5 lagerSkott blå stavarInre mag pusherJag har skjutit det över 200 gånger och inte en har det fastnatNackdelarVissa...

T.U.K.W.C-den ultimata Knex kriget armborst.

Vänligen Välkommen... T.U.K.W.C!Det är otroligt stark och kan få ett mycket bra utbud. Den kan enkelt skjuta igenom 2 sidor av en skokartong. Den kan också gå helt igenom 3,5 CocaCola burkar uppradade i rad.Länken till videon är under:Proffs-Kan skju...

Knex kriget Pistol (jag bara glömde namnet Lol)

denna pistol började som ett gevär projekt därav den stora mag och lång fat men jag bestämde mig för att förvandla det till ett krig pistol eftersom jag kan.STATISTIKSträcker sig 40-50 ftMag: gula spön 10-15Längd runt en och en halv fotJag har en idé...

Komplett svamp plockning upp guide

Hej allaJag har chansen att leva i kampanjen, nära stora skogar. På sommaren, när vädret är bra, är det alltid ett nöje att pick-up svamp. De är goda, och billigare än de som du kan köpa i butikerna. (och de är mindre välsmakande...).I detta Instruct...

FPV Racing Drone Build - komplett Guide

Detta är min komplett FPV racing byggnad guide. Jag gjorde dessa filmer att göra det lättare för nybörjare att enkelt hitta all information. Min högsta prioritet är att göra det överkomligt.Steg 1: Montera ramen (Velocity F-ONE)Montera den flygning c...

2015 Knex Weapon of War-serien

Det finns alltid ett sätt att förbättra de vapen vi använder i ett Knex krig. De två mest populära guns i dagens Knex krig vore TR-serien och ZKAR serien. Det sägs av mest gemenskapen att dessa två kanoner skulle aldrig bli slagna, men det var bara e...

Protein och Protein Guide för Vegan, Vegetarian och allätare

Läs mer om protein, dess funktioner i vår kropp än muskeluppbyggnad, och komplett protein källa guide för allätare, vegetarisk och vegan. Läs mer om proteintillskott för muskeluppbyggnad....

Bästa knex bepansrade gatlopp

detta är min första instructable och jag hoppas att du som det vara så trevligt. ingen spaming eller jag kommer att skicka min bild till dig 5 miljoner gånger. Jag är absolut inte en knexpert. Detta är bara min andra månad arbetar med knex. Jag hoppa...

Knex R.C.P. Mk4 (omvänd armborst Pistol)

detta är den bästa R.C.P. i min line-up. Det rymmer en LETHAL slag och bekväma handtag. Kan se för- och nackdelar ska vi?Fördelar:Extremt kraftfullMycket hög räckvidd 55-75 ftKorrektBEKVÄMA handtagTålig TriggerACOG räckviddSnyggÅterförda armborstKomp...

Min nya knex granat

knex granat som är mycket kraftfull som använder ingen gummiband och är mycket lätt att göraSteg 1: bitar du behöver 15 white rods2 däck2 orange anslutningar5 blå distanseroch 1 grå spacer1 gula staven och2 tan kontakterna med de små bar på detoch 1...