Knex M4A1 Version 4Here is my last version of my M4A1. Min tidigare versioner hade problem i kula inte gör av pipan på grund av delar att vara i vägen. Jag också försökt att införliva en ny typ av tidningen i detta. Nu för för- och nackdelar:

Fördelar:
Ser bra ut
Bränder 45-50 ft
Lätt att använda
Bilagor
Realistiska
Flip syn

Nackdelar:
Använder vissa trasiga delar

Relaterade Ämnen

Knex M4A1 karbin

Hej kära Knex byggare detta är min första Instructable, en knex M4A1 karbin. Den förbrukar inte en hel del bitar, det är lätt att bygga och ser bra ut! Det kan vara utrustat med en Red Dot Sight, en foregrip med mera! Hoppas du njuter!PS jag ska ocks...

Knex M4A1 karbin (virsion från Fartonia's)

min virsion av Fartonia's Knex M4A1 karbin.Steg 1: Trigger gummi band drivs trigger (bara för ser ut)Steg 2: Järn syn Iron synSteg 3: Stängning Mec bara för utseendeSteg 4: Ammo Clip löstagbarSteg 5: Ovanifrån Top ViewSteg 6: fat BarrelSteg 7: Ammo C...

Knex M4A1 3.5 SOPMOD * uppdatering *

här är min nya och förbättrade M4A1. Statistik för det från den senaste versionen är fortfarande samma, det finns bara några strukturella skillnader. Denna version har också en granat launcher bifogad fil som fungerar. Den grenade launcheren kan nå o...

Knex M4A1 karbin gevär

detta är min nya knex vapnet den M4A1 karbin gevär det är en av ett slag som den har en justerbar lager, en laddning handtag som drar tillbaka ram, och tåg på fat. Jag hoppas ni gillar detta och glöm inte att betygsätta det tack! :) :)...

Knex M4a1

I hate my blue walls......... Jag använder min nya knex för detta... Jag bygger det av m4 från MW2... bör jag lägga eller inte... kommentera...

Knex M4A1 gevär

kredit ges till Raz1r Knex Bull3t för design...

Knex M4A1 V3

Hey guys, jag har varit inaktiv ett tag nu och här är vad jag har gjort. Jag tog min RSASS kropp och omvandlade det till detta. Pistolen är bra att bara ha kul med det och skjuta runt. Jag lägga inte min sista version av min M4 enbart eftersom jag pl...

Knex MOS50 (Version en)

min knex MOS50 (Multi-Optional Sniper) är en av mina nyaste vapen jag har byggt, och tog ca 3 månader att prefekten det så mycket som möjligt (jag fortfarande inte har klar ram och anläggning systemet). Denna sniper kombinerar både makt och utseende,...

2013 Knex M4a1

Credits: None.Skjuter 25FTMag har 8 kulor.Sanna utlösningsmekanism.Borttagbart magasin.Främre sevärdheter, inget bak...Anpassningsbara.Tre lager tror fat.Unjamming dörr.Crane lager är inte justerbar.Mycket robust design.Ram-rod mekanism.Lätt reload s...

Knex M4A1 / M4 Carbine Assualt gevär

Vill inte bygga här om du vill ha en pistol som skjuter bra. Bygga detta endast om du ska hålla den för ser ut. Döm inte denna pistol utifrån sitt skytte. Det gjordes enbart för ser ut. Det fastnar ofta och blir bara ca 15 ft om inte du ta av bestånd...

Knex m4a1 uppgradering

detta är inte min instructable dess zerogravity9 så credit går till honom så se uppdateringar till min en...

K'nex Colt M4A1

Speciellt tack till Fartonia och ZeroGravity9Lastic skytte knex M4A1Fungerar smidigt som silkeFördelar:Stor,Skott,Flyttbara klipp,Improved.Nackdelar:Doesnt verkligen ont,Power beror på lastic,Falska klipp,Tja... Thats om det.Steg 1: fat Titta nogaSte...

Riktigt kraftfull Knex pistol

Tja, detta är den allra första Knex pistol som jag har någonsin byggt bort av mitt sinne, och detta är mitt första inlägg på instructables. Icall detta awesome vapen RPKG-1 eller "Verkligen Powful Knex pistol Version 1" även om det kanske ser sm...

Mycket kraftfull Knex Hand pistol

Tja, detta är den allra första Knex pistol som jag har någonsin byggt bort av mitt sinne, och detta är mitt första inlägg på instructables. Icall detta awesome vapen RPKG-1 eller "Verkligen Powful Knex pistol Version 1" även om det kanske ser sm...

Hävstång åtgärd Rubberband Gun - instruktioner

G'day,Dessa är instruktionerna för åtgärden spaken RBG jag postat en stund sedan.För fler bilder av vapnet, kan du besöka det ursprungliga inlägget.Allmän information:-Att använda påtryckning / hammare mekanismen-Håller fyra till fem gummiband-Lager...

MKPV1 Instruktioner

Behöver du en kompakt knex vapen som kan passa i du ficka? Är alla andra val för stora och tunga för ditt uppdrag? Du hunger för en smal, ljus och bekväm pistol som du kan använda för att ta ut fiender på närmare avstånd? Är detta rätt pistolen för d...

Motaboi's Knex Intervention: min Version

Hej killar, detta är barrax här, ger dig min version av Motabois ingripande i en video...Det är killar och tjejer, här:Min version innehåller:en kortare fatenligt min mening den bästa Knex ACOG ännu...en crappy lager i stället för motabois stor, Sven...

Knex M4/AR15 Version 2

okej första jag skulle vilja ge kredit till Oblivitous för fat design. Men jag var trött på att titta på hemska kopior av berömda M4. Så jag bestämde mig att helt rekonstruera min tidigare design och faktiskt göra det ser ut som en M4. Som för blå mu...

MP9 (knex version) modell Fh

T-MP 9 KNEX modell Fh----------------------------------Detta är min design av en MP.Det ser ut som en MP9 eller s o-något. vapnet har enstor kraft för en knex pistol.. < 0,3 JouleDu behöver:26 i = [] D grå15 i = [o] [] = svart/grå - utan magazine -.....