Mors dag snabbt och lätt cool hantverkmors dag hantverk
Snabb och enkel

Du behöver
1 diverse duct tape färger jag väljer rosa och rött ca 25-35 cm av varje färg
2 billiga plast planter krukor £1.00 för 10 från wilkinsons
3 en bit av trä eller trädet bark jag använde som bas ca 4" eller 15 cm över
4 en bit av trädgård sockerrör
5 några kartong
6 små skum block eller bit av polystyren
7 jag fick vissa falska gräs från poundshop
8 tillgång till en dator och skrivare (du kan färga ditt eget tecken)
9 skum former jag hade outnyttjad

Se Steg
Relaterade Ämnen

Regnig dag snabbt och enkelt ugn rostade Marshmallows

Är du sugen rostade marshmallows men det är ösregn? Inte leta längre!Steg 1: Samla dina leveranser.1. cookie blad2. marshmallows3. pergament papper (valfritt men gör rengöring enklare)Steg 2: Lägga bakplåtspapper och marshmallows på cookie blad.Steg...

DIY gåva idéer mors dag, hur man gör filt blommor, ros, Lilja, nejlikor och mandel blosoms

Den mors dag kommer, och här visar jag en idé för gåvor utan att spendera en massa pengar, dess mycket billiga och din mamma kommer att älska det.I kan du steg för steg se hur man gör en rosa filt, nejlikor, lily och mandel blommar med filt.Detta är...

Mors dag-kort (snabb och enkel)

med mors dag närmar sig, vad bättre sätt för att göra henne en trevlig och enkel kort med saker runt huset!Steg 1: material Detta är enkel och lätt material•1 blad 8.5X11 tum cardstock (färg preferens upp till dig).•orange, rosa anf gul 0,5 X2 inches...

Hur man kommer in i mors dag tävlingen

mors dag kommer! För att visa din mamma hur du verkligen bryr dig om henne, göra något personligt, innerlig och ursprungliga. Det ska vara väl värt mödan och efter semestern, vi har en mors dag-tävling. Sy en fantastisk mors dag present och vinna en...

Hur man gör din mamma en äkta och innerlig mors dag present på 2000-talet!

Inte säker på vad du behöver din mamma i år för mors dag? vill göra henne något, men inte kan ge det till henne personligen eller skicka den till henne i tid? Jo, kliva in i Internet ålder och följa mig som vi konstruera den perfekta mors dag-kort!St...

Hur göra ett papper blomma för mors dag (Origami Spiral blomma papper hantverk)!

Glad mors dag!Kolla in denna handledning om hur man gör en origami mors dag flower.Här är länkar till några andra relaterade innehåll som utlovat:Blomfoder tutorial: Min andra stammen och blad tutorial:1: https://www.youtube.com/watch?v=cxoQ661ml0Q2:...

DIY mors dag papper hantverk bakgrund

Ta reda på hur du kan överraska din mamma denna mors dagSteg 1: mors dag bakgrund material förberedelseFörbered följande material:Önskad färg av mjukpapper pom pomKartongLimLimpistol & lim StickPapper halmSax och/eller box cutterLäs fullständiga inst...

DIY med barn för mors dag. Te presentförpackning och te Taggar.

Ett projekt jag skulle vilja dela gjordes för våra kära tanter för mors dag. Två varianter gjordes. Den första varianten jag gjorde tillsammans med min dotter. Den andra varianten är en utskriftsvänlig version (jag gjorde mönster i ett foto redaktör...

Mors dag present – hur man gör en filt blombukett

Detta DIY projekt – filt blombukett för mors dag kan väcka din passion för crafting! Med färgglad filt papper och band, kan du också göra en.Steg 1: Leveranser att göra filt blombukett för mors dag:Rosa filt papperHot Pink kände papperGrön filt pappe...

DIY: Billigt, snabbt och lätt kläder etiketter

jag verkligen dra varje år när det är dags att märka alla mina barnkläder. Jag ogillar verkligen metoden penna och tejp, för det är en hel del arbete att skriva alla namn igen och igen, och det är bara ser inte trevligt. Dymo är trevligt, men du fakt...

Mors dag ICE näsduk

augusti förra året, min far gick bort i en ER efter svimning på gatan. Han hade blivit rånad på sin mobiltelefon och plånbok. Läkaren arbetade på honom snabbt, att föra honom tillbaka från döden på en punkt med ett hårt slag i bröstet, men han var bo...

Mors dag fjäril

min mamma älskar fjärilar så för mors dag jag gjorde henne en fjäril prydnad som du kan hänga utanför. Dess faktiskt ganska billigt att göra. Allt som allt var det ca 10 spänn eller så men det kostade mig lite under $200. Hej jäklar, jag behövde dem...

Mors dag Special: morot Gift Box

Morot Gift BoxMors dag kommer, så vad är du skänka din mamma?Om du inte har någon aning, har vi en speciell gåva ruta för dig som är trevlig och snygg som kan bli din sista stund gåva men sedan också imponera på alla.Detta är en liten morot formad pr...

Hur man syr en väska för mors dag

min mamma fick detta riktigt coolt tyg för några år sedan att göra en väska och fick aldrig den. I år bestämde jag mig att avsluta det för henne för mors dag och ange den i mödrar dag sömnad tävlingen. Min mamma gillar att bära allt och diskhon med h...

Mors dag handavtryck i en gedigen träram

Jag är säker på de flesta av er där ute har hört talas om, sett eller gjort barnens handavtryck formarna med paj tenn och gips i paris.Min fästman ville hjälpa hennes brorsdotter och brorson göra några hand-utskrifter för deras mamma för mors dag. So...

3D tryckt - mors dag gåva korthållaren

Mamma "dag är snabbt närmar sig, och om din lat som mig och till att ge gåva kort istället för att göra något crafty. 3D skriva ut en av dessa gåva korthållaren som du lämnar på bordet med presentkort för mamma eller lägga den på frukostbricka din hy...

En vacker glad mors dag meddelande i CMD

Hej killar, jag trodde det skulle vara roligt för oss att Visa stor kärlek till våra mödrar speciellt idag är Mors dag på många ställen.Du älskar så som en del om huruvida vi skulle gå för att visa vår kärlek till våra kära hustrur, mödrar, systrar,...

DIY mors dag gåvor

DIY mors dag presenter. Jag har lagt upp denna veckor video lite tidigare på grund av mors dag. Jag hoppas du gillar dessa gåvor. och jag hoppas din mödrar kommer att gilla detta. glad mors dag.material:se shell ljus: gamla ljus halvan av en krita se...

Graverade rostfritt stål mors dag gåva

Dremel bad mig att prova den nya Dremel Fortiflex och göra ett projekt för mors dag att visa hur lätt det är att använda detta verktyg - vederbörlig lanseras snart. Jag bestämde mig att gravera en rostfri bricka - en som du kan köpa på någon rabatt b...