Söta och kyndel Cupcakes (göra en cupcake med en ingrediens som vanligtvis inte används i tårtan)jag älskar bakning men tröttnar på traditionella smaker. Låt oss göra några ovanliga smaker med en ovanligt ingrediens. I den här bilden har jag gjort mango och chili. Mango massa med cayennepeppar svamp, fylld med en kryddig chili mango sylt. Toppad med vanilj frosting och en chili mango sirap fuktad ovanpå. Låt oss ha lite kul men måste vara ätliga
Relaterade Ämnen

Vit choklad och macadamia cupcakes med berry glasyr

detta är en elegant, söt behandla av en cupcake med vackert kontrasterande färger mellan baka och glasyr. Jag tycker att tartness av berry frosting hjälper till att skära igenom sötma av kakan.Cupcake smeten är återigen baserat på vanilj cupcake rece...

Burgare och skaka Cupcakes på BBQ Grill!

Sägs om en hamburgare och en skaka... cupcake? Dessa gör bra sommar trakteringen! Jag bestämde mig att lägga till en nivå av svårigheter genom att lägga till instruktioner om hur man faktiskt baka i din bbq grill.Steg 1: Samla dina ingredienser Efter...

Mörkt dekadenta Flourless Cupcakes (med Cream Cheese Frosting!)

Dessa rika, lyxiga små saker är ett fantastiskt alternativ till traditionella cupcakes till alla med glutenallergi, eller någon som bara älskar syndigt, mörkt läckra choklad. Cream cheese frosting ger dem en struktur som även sitarer. Jag skulle äta...

"Söta kinder" - Baby face mini cupcakes med Marshmallow Fondant.

jag nyligen inspirerades av årets cake decorating contest och beslutade att undersöka konsten att dekorera med Fondant och Gumpaste. Om det är något som kommer att inspirera dig, vänligen uppmuntras genom det faktum att jag har aldrig gjort detta inn...

Root Beer Float Cupcakes med Fluffy Soda glasyr!

Root Beer Float Cupcakes med Fluffy Soda glasyr!Dessa är awesome!Jag har en son som är allergiska mot choklad.Jag har svårt att göra en dessert som inte är choklad... Varför bry sig rätt?Detta är den!Steg 1: Ingredienser för cupcakes... Här är recept...

Sockerkulör fyllda kladdiga choklad cupcakes med choklad glasyr och bacon bitar

jag fick en idé i mitt sinne ett tag. Jag älskar dessa choklad täckt karameller med havssalt, bacon går bra med choklad (jag menar, vad går inte med bacon?) och jag älskar att göra cupcakes så jag kom med idén att kombinera allt detta i en awesome re...

Katt och hund Cupcakes

mitt 1-åriga dotter älskar katter och hundar (i själva verket kan hon säga både "cat" och "hund" mycket väl men fortfarande inte sagt "mama") så jag bestämde mig att göra katt och hund cupcakes till hennes första födelsedag p...

Choklad Guinness Cupcakes med Whiskey och Baileys

det enda sättet en god stout öl, whisky och irländska grädde sprit kunde vara bättre är om de var blandade ihop - a la en irländsk bilbomb. Bättre fortfarande dock skulle blanda det hela med lite choklad i form av rika Guinness choklad cupcakes, fyll...

Fängelsehålor och drakar Cupcakes

så du tror du är en awesome bakning nörd? Har du någonsin gjort cupcakes med choklad D & D miniatures på dem? Nej? Det är på väg att ändra.Min mans födelsedag i år föll på samma dag som våra veckovisa D & D spelet, och det kallas för något speciel...

Giant Cupcake familj (jätte, Normal och Mini Cupcakes)

Har du någonsin sett en giant cupcake? Jo har du nu. Detta är en riktigt kreativ kaka och jag verkligen älskar kontrasten av giant tårtan med den lilla regelbunden och mini cupcake. Det är en riktigt cool sak att få för en fest eller att göra för din...

Pannkaka Bacon och ägg Cupcakes!

Dessa cupcakes är läckra och en så rolig och överraskande twist på den typiska dessert (eller frukost!)Steg 1: Maple pannkaka Cupcakes Lönn pannkaka Cupcakes (anpassad från Country Living Magazine)INGREDIENSER:2 1/2 koppar mjöl2 tsk bakpulver1 tsk ba...

Päron och karamell cupcakes (32) - Harry Potter (GF)

Om du gillar denna video och detta recept, det skulle vara grymt kul om du kunde prenumerera min YouTube-kanal: https://www.youtube.com/c/DarnyouglutenfoodSteg 1: Hur man (kaka)1. gör päron kompott med päronen: skala dem, hacka upp dem, Lägg i en kas...

Ananas upp och ner cupcakes

jag absolut älskar ananas upp och ner kaka, men det är en lite skrämmande för mig. Jag är inte den bästa bagaren, och jag faktiskt äger inte en tårtform!Dessa ananas upp och ner cupcakes är den perfekta lösningen - de är super lätt att göra men smaka...

Korv och mosar Cupcakes

någonsin velat äta muffins till middag, men kände också odlas upp för så mycket socker?Dessa korv och mosar cupcakes bör lösa problemet...Steg 1: Förbered din tårtor Du kan bara köpa sausagemeat från stormarknaden, men jag hade inte någon i, så jag f...

Dölj och Peep Cupcakes

prova denna lätt, kul och kreativ efterrätt för alla dina särskilda påsk behov!Steg 1: Steg #1 Inköpslista:1 låda med Pillsbury konfetti tårta1 kartong ägg1 paket Cupcake liners (någon design du väljer!)2 paket av Marshmallow Peeps (vilken färg!)1 pa...

Virkad Cupcake med realistiska Swirly grädde och körsbär på toppen

Detta är en annan snabb-farward video tråg min teknik för att göra amigurumi cupcakes. Jag gjorde en liten cupcake med vit virvel grädde och ett körsbär på toppen. Jag göra grädde utan att vrida den som jag har sett i andra videor. Det är svårare men...

Söta och kyndel Beef Jerky

detta instructable är att göra söta och kyndel ryckig med köttfärs eller rådjur.Steg 1: Förbered dina ingredienser Ingredienser:£ 1 av upptinade marken nötkött eller rådjur burger1 tsk salt2 stänk av peppar1 skvätt worchestershire sås1 skvätt flytand...

Tusenfoting och larver cupcake

Denna tutorial ska show dig hur man gör dessa skrämmande choklad cupcakes!Steg 1: Hur man skulptera realistiska larver och fluglarver Verktyg och ingredienser:-Vita fondant eller gumpaste-Orange fondant-Röd och gul karamellfärg-Svart mat tuschpenna-T...

Quackaroons: anka macarons och dammen cupcakes

dessa anka macarons på dammen cupcakes är så gott och skulle vara perfekt för en baby shower eller ett litet barn födelsedagsfest. Du kan läsa mer om detta på min blogg här - http://www.craftstorming.com/2012/05/quackaroons-and-pond-cupcakes.För att...