Knex slå plats spelet
Hej stötarna,
Jag är tillbaka, bra för ett tag iallafall. Så kommer någon av du ihåg spelet Hit plats? Jag brukade spela det när jag åkte hem till min mor-och farföräldrar. Om du inte kommer ihåg det, var poängen att få bollen till toppen genom att flytta isär barer. Det är ett enkelt spel, men tar lite övning att få. Hur som helst, jag sprang över det häromdagen och gjorde det ur knex.

Så här är det. Knex Hit plats spelet. Berätta vad du tycker.
Killer ~ Safe Cracker

Relaterade Ämnen

Cool KNEX Mini Hockey spelet

här är en KNEX version av den populära spelet hockeyn och jag bestämde mig att visa dig hur man gör det! Låt oss dyka rakt in i instruktionerna!Steg 1: Vad du behöver! Här är de delar du behöver för hockeySteg 2: Hockeyn netto Here is the netSteg 3:...

Knex bollen tillbaka spelet

knex bollen tillbaka spel jag gjorde...

Knex ski boll spelet

detta spelet gjordes av mig och min bror. Jag kommer att sätta lådor runt de delar som han gjorde. se till att Prenumerera???...

Spel Smart Gear

Jag hittade dessa instructables: ochverkligen häftigt! Förresten, tack vare alpinedelta och tomatoskins.I min barndom föredragit jag alltid Sega Game Gear Game Boy. Så, jag ville göra samma sak som tomatoskins men med denna konsol. Jag delar samma no...

Knex DS lite\DSi dockningsstation med spelet kortinnehavaren

uppdatering: 2-12-10: här kompatibel nådde 4.95 stjärnor! Jag inte kan nästan tro det, det är nästan 5 full stjärnor! Jag vill tacka er alla för röstning, verkligen uppskatta den.UPPDATERING: 11-11-10: här kompatibel nådde 4.85 stjärnor! På allvar! J...

Knex pinball spelet...

Detta knex pinball spel är uppgraderar och har en boll avkastning, en plats där bollen droppar in. Och när bollen går in i bollen tillbaka spelet är över... Kom ihåg att Prenumerera???...

Knex PS3 spelet innehavaren

jag har för många ps3-spel för varje normal lagring att arbeta. Det hade att hålla alla mina spel (väl de flesta av dem hur som helst jag byggde en lego hållare för vänster overs) och det skulle vara lätt att se alla titlar så jag kunde hitta min spe...

Knex klo maskin [först på plats] som har instructans

Hej jag läste frågor och hittade en om klo maskiner så nu kör vi det blir ingen videoSteg 1: ledsen nr reservdelslistal; []Steg 2: Emma Steg 3: lägga till en nivå just the #2 levelSteg 4: nivå 3 just 1 more to goSteg 5: högsta nivån senaste spaken in...

Knex boll spelet (bör jag lägga?)

Detta är en litle bollspel jag gjorde med 10 röster jag postom det inte når röster 10 du kan fortfarande försöka bygga det från pichur det fungerar:du slår på den röda växeln och sökvägen förvandlas till vänster eller till höger.Du måste hålla bollen...

Knex spelet innehavaren

jag har många spel så en gjorde dettaSteg 1: Artikellista-bottonstavar8 gul stavar8 röda stavar4 grå stavarSändarens10 blå sändarens10 lila sändarensSteg 2: den 4 röda stavar4 gula stavar5 blå och lila sändarensSteg 3: i mitten 4 grå stavarSteg 4: to...

Knex spelet

väl jag ge min ord och im nu kommer för att visa dig min första familj eller vän spelallt som behövs är 9 stycken målet kallasreglerna är enkla: den som blir den närmaste bit till 3D pjäs.! HUR ENKELT ÄR DET!...

Knex Hidden Blade

Detta är en modifierad dolda blad av Zean på Knex Innovation, så krediter gå till honom. Vad jag gjorde med denna modifierade version dock är jag gjorde den armdelen för det ur Knex inte hantverk skum och duck tape. Jag gjorde detta för att visa den...

Knex vridmoment Bow

jag är en ivrig anhängare Gears of War, och en av mina favorit vapen från det spelet är vridmoment fören. Jag har sökt på Internet för sådan en skapelse gjord av Knex, och jag hittade ett på denna webbplats. Trots att det var en fin pistol på det är...

Morretti SR-4 knex recon kit

morrettie SR-4 knex sniper är en av de mest kraftfulla knex kanonerna.Glöm inte att betygsätta den fem stjärnor om du gillar det!den efterlängtade knex pistol... faktiskt för 18 dagar. OK kan komma till viktiga sakerDetta är en av de bästa knex kanon...

ESL spelet: Carambole

Detta spel liknar indiska spelet "Carambole". Om du inte vet carambole, Tänk på denBiljard spel 8-ball men du sveper checker bitar med fingrarna istället för att slå biljardbollar med en pinne.Att ställa upp plats och lika mycket av röda och sva...

Det spelet av Candyland kommer till liv kostymer

spelet av Candyland har kommit till liv. Gryphon är King Kandy, står framför sin speciella Candy Castle. Phoenix är prinsessan Lolly, lever lyckligt i Lollipop skogen. Paret står på Candyland spelfältet, alla redo för spelet börja!Vi beslutade att vä...

Big Mac hand klappar spelet

detta är en av de hand klappar spel som de flesta av oss växte upp med på 90-talet men att de flesta ungdomar idag inte vet så jag bestämde mig att dela den för att föra den tillbaka i :) Denna är avsedd för grupper av människor i stället för bara 2...

15 skott knex pistol

har en sann utlösare med ett klipp som rymmer 15 och har en sval sett stock...Steg 1: grejer behövs71 orange kopplingar48 halv cirkel kopplingar2 mörka grå eller röd anslutningar2 ljus grå anslutningar4 cirkeln kontakter1 grön kontakt21 mörka kopplin...

Ett DUSSIN GUN knex

Hej detta är min första instructable så vänligen inte vara hårda i kommentarerna. Denna pistol har sex tunnor och var och en bränder 2 kulor. OBS... Detta är en snabb brand pistol.Steg 1: Vad du behöver du behöver 8 röda kontakter tre gula spön två g...