Knex Swift gatling gundetta är en knex gatling kanon att jag byggt och är mycket lätt att bygga och tar inte mycket många bitar. Den har 8 fat och skjuter ca 10-20 fötter som är inte så stor men har en eldhastighet på ca 8 var en eller två sekunder. Det är inte hand höll så det fore inte egentligen har en sann trigger men att skjuta allt du behöver göra är push en spak ner. Det tar ca 30-40 sekunder för att ladda 8 gula stavar. Detta är min första Instructable så jag är öppen för kritik.

Hoppas du gillar det kan börja bygga!

Se Steg
Relaterade Ämnen

Knex Gatling Gun

Hej, detta är min Knex Gatling Gun gjorde jag ca 2 år sedan, det fungerar ganska bra, det gjordes inte för utseende och den har en 8 rund trumma. Det är inte mycket exakt men det är ganska mäktigt. Njuta av....

Knex gatling gun fire eye

detta instructable visar dig hur man gör en powerfule knex gatling gun som kan skjuta knex stavar 20-30 fotSteg 1: bygga barels behöver du 15 röda 2 röda stavar en grå kontakt ett gult spö en apelsin och 3 vita fore varje fatSteg 2: bygga basen Kan d...

Hur man gör en K'NEX gummiband Gatling Gun med valbar Matningslägen

I denna tutorial får du lära dig att göra ett gummiband Gatling gun (aka "minigun") ur K'NEX.Gun funktioner 8 fat som kan varje håller ca 4 gummiband för sammanlagt ca 32 omgångar av ammunition. Pistolen kan drivas av en elektrisk motor (särskil...

K'nex Gatling gun

detta är version 2.2 av mitt senaste projekt, en fyra-fat gatling gun. Du kuk och läsa FAT (i princip en förkortad version av min tidigare pistol), ta tag i handtaget och ge hjulet en spinn. Detta är en mycket förbättrad version av min första hugg på...

K'nex gatling gun förhandsgranska arbetande

Hej igen alla! Detta är min första FULL AUTO k'nex GATLING GUN! Men är det bara en förhandsvisning. Om du vill ha instruktioner, bättre berätta mig eller jag inte kommer att posta. Om en person säger att lägga än kommer jag efter. Jag hoppas ni gilla...

Gatling Gun

Hej, detta är min gatling gun.Proffsen-Stark ram-Hög ROF [eldhastighet]-Flera ammo typer kan avfyrasNackdelar-Långa reload tid-kort räckvidd-liten tidningen storlekJag hoppas du gillade detta instructable. Vänligen fråga inte instruktioner jag tog de...

Knex Bolt-Action Gun 1 (KNBAG1) instruktioner

Hej stötarna.här är instruktionerna för min Knex Bolt-Action Gun 1 (KNBAG1).funktioner:-flyttbara mag.-bra sikte.-bra utbud.-kraftfull.-bult-åtgärder.-trevlig lager.-valfria andra syn (se sista steget)Pro:-alla funktioner.CON:-kanske inte så stark.-l...

Hur man gör en PVC gummiband kulspruta Gatling Gun - PVC Pipe projekt

Hur man gör en PVC gummiband kulspruta Gatling Gun-(Titta på Video)-I den här videon kommer jag visa dig hur man gör en PVC gummiband kulspruta. Detta är inte ett svårt projekt men det tar lite tid att bygga den korrekt.Här är en lista över allt jag...

Arcus - fullt 3D tryckt gummiband Gatling Gun

Arcus är ett fullt 3D utskrivbara gummiband Gatling gun som klarar leverera 48 gummiband downrange på bara några sekunder.Till skillnad från nästan alla andra gummibandet Gatling guns ute använder The Arcus energin från gummiband som det skjuter för...

Gatling gun av KnexMaster14

denna gatling gun har 16 skott, man kan lasta dem, men också med 32 skott.Steg 1: Instructable InstructableSteg 2: laddar och skjuter! happy shooting !!!Steg 3: Ett tillbehör instructable...

Nya Knex gatling gun

Knex gatling gundetta är min nya bössa. Det är ganska coolt, och det fungerar bra.Instructable bokförs när frågat.Bra:-16 omgångar-ganska tillförlitliga-Ser ut som ett djur- Och det har även en sann TRIGGER!...

Jagare - Knex Gatling Gun

Hey, så detta är min första kompatibel och jag märkte att det inte var många bra gatling kanoner på platsen så jag tänkte jag skulle göra en med tydliga anvisningar så det skulle vara lätt att följa + det behövde vara braNågra kredit behov till gå ti...

8 skott knex hand vevas gatling gun

ska jag posta här pistolen?det skjuter 8 små vita eller grå stavar så fort du kan snurra, och det går ca 25 fot med en fördubblad gummiband på varje fat. den downsideis att det tar en stund att ladda.PS det är min sis i ryggen... hon är där eftersom...

K'nex Hand Gatling Gun

detta är en K'nex hand gatling pistol som skjuter gula spön nästan 10 fot (det är 284 cm för personer i Storbritannien)Det är lätt att göra och använda.Mina band skott stavar mycket hårt och snabbt, så inte syftar på någon!Detta är ett problem med br...

Fold up knex rubber band gun prototype

Hej alla detta är mitt senaste projekt - min nya gånger upp Knex RBG pistol. Den använder mech från denna pistol av Yttrium men resten är min egen design. Denna pistol rymmer 8 gummiband och det läggs fram till en fin kompakt storlek. Denna pistol är...

Fold up Knex rubber band gun

Detta är min nya gånger upp Knex gummiband pistol som jag gjort. Den har en plats på handtaget för att hålla extra gummiband så du kan ha dem med dig hela tiden. I V2 kommer jag försöka göra en som är mer robust och ser bättre ut. Om du kan tänka på...

KRBGD - Knex gummi Band Gun Duh!

En semi automatisk och helautomatisk knex gummiband pistol. Det huvudsakliga syftet med detta är så att jag kan göra det senare och förbättra den. Mech bygger bort av knexartillery's mp5 rbg.Detta kommer inte att publiceras...

Knex Bolt-Action Gun 1 (KNBAG1)

Hej stötarna,Detta är min bult åtgärd knex pistol.funktioner:-ur sikte.-flyttbara mag.-bekväma handtag.-bolt action.-sant trigger.-lager.-ljus vägt.instruktioner här:...

Knex- handle pump gun

k'nex- handle pump guneffekt: 8/10 (kan ha någon gång ett svagt slag)noggrannhet handtag: 7/10noggrannhet järn syn: 8.5/10...