Knex xbox360 handkontroll och spel hållarei detta instructable jag lär dig hur man gör min awesome knex spelenhet/innehavaren!

* Disclaimer *

Jag är inte ansvarig om du bär det av någon avsnittet och det faller och bryter något alls! Varken är jag ansvarig om det bryter och det bryter din controller, spel eller något annat.

Jag är säker det kommer inte att bryta som så länge du bära den hur jag rekommenderar det och jag rekommenderar det, så kan du följa min riktningar som en smart person skulle! Tack! ~ Hellpilot

Jag kommer att lägga till nya grejer på gång. Om du vill och du bokför en instructable eller något sånt ge mig kredit som min licens säger!

Version två publicerades bara! BYGGA UPP DETTA FÖRST!

Se Steg
Relaterade Ämnen

PlayStation Portable laddning och spela docka med mobiltelefon hållare

förord:Så här är jag. Jag har själv varit en regelbunden instructables.com användare för en tid nu har slutligen tagit tid att skapa min första instructable. Njut!Jag satt i min flickvänner house baby sitter vovven, uttråkad som alla skäl kunde tving...

Anka Tape Nintendo DS (Phat) och spel innehavaren

A Nintendo DS (Phat) innehavaren av Duck Tape. Det har också fyra spel! Jag blev inspirerad av att se många andra Duck Tape uppfinningar på internet och att vara alltför menar att punga ut för en DS hållare.För detta instructable, du behöver;En rulle...

Skapa animering och spel: kapitel 3 Lightcycles

Välkommen till tredje av ett flerdelat series:Att skapa animering och spel: kapitel 3 LightcyclesDenna serie kommer att dyka in med Propeller microcontroller baserat system för att skapa din egen grafik, animering och video spel. Jag antar att du bar...

Enkel Plug och spela LED belysning

LED-belysning: dyra valet för belysning hemma eller display, som endast gröna publiken hoppas att har råd med, eller är det?När du skapar en Halloween display i mitt kvarter, är belysning en av de viktigaste aspekterna. Om du inte kan se det, vem bry...

Hur man installerar teman, bilder, musik, videor och spel på en Playstation Portable (PSP)

jag hade svårt att räkna ut hur man gör detta själv så jag bestämde mig att hjälpa andra med denna process. Efter att gjort du räkna ut det var inte en svår sak att göra. (ledsen för bilder, min kamera är trasig och jag var tvungen att använda mina d...

Skapa animering och spel: kapitel 1 komma igång.

Välkommen till först av en multi-del serien:Att skapa animering och spel: kapitel 1 komma igångDenna serie kommer att dyka in med Propeller microcontroller baserat system för att skapa din egen grafik, animering och video spel. Jag antar att du bara...

Skapa animering och spel: kapitel 2 spelenheter

Välkommen till andra av ett flerdelat series:Att skapa animering och spel: kapitel 2 spelenheterDenna serie kommer att dyka in med Propeller microcontroller baserat system för att skapa din egen grafik, animering och video spel. Jag antar att du bara...

Bygga upp ett komplett AVR och spela Mastermind!

Spelet Mastermind har funnits länge, och jag minns att få en styrelse version med färgade pinnar när jag var liten. Jag älskar detta spel, eftersom det är lösbara genom ren logik. En spelare (eller en dator/mikrokontroller) väljer en sekvens av färge...

Hur man ladda ner, konvertera och spela Youtube-videor för N00Bs

en vacker dag du surfar youtube och du ser en riktigt cool video. Du vill spara den på datorn, eller lägga den på din iPod eller MP3/Video spelare att visa dina vänner eller titta på igen. Men, du vet inte hur man får video till din dator.Ja nu kan d...

Knex svärd och sköld! Bör jag lägga???

Detta är en knex svärd och sköld gjorde jag, svärdet är 3 lager tjock och skölden är endast 1 lager tjock.Skicka en kommentar om du vill att jag ska lägga upp instruktioner.Om du vill göra det, och kan inte brytt sig om att vänta på instruktioner, ka...

LED lampor för XBOX och spel

Här kommer jag att montera både en grön och vit LED för min xbox och spel samling. Låt oss kolla hur jag gjorde det...Steg 1: Förvandla en gitarr Tuner till en Switch! Kolla in det badassery. Kan du komma på en bättre bostäder för en switch???Fallet...

Höra och spela sång: ta din sång till nästa nivå med dessa sånglektioner (solo i slutet)

http://www.HearandPlayVocal.comUtdrag av höra och spelas nya sång lektioner instruktions-Dvd. Detta är Nena Lockhart gör vad hon gör bäst, visar hur du använder körningar, brutna ackord, dynamics, andning, uttal och många fler tekniker som kommer har...

Höra och spela trummor 103: Lär dig hur man gör A killer Crossover på trummor!

Med höra och spela trummor 103, får du lära dig...Hur man spelar extremt avancerade fyllningar, stroke för stroke! BAM upprepar sig själv många gånger och tar dessa avancerade fyllningar långsam nog för alla att hinna på!Behärska konsten att "delning...

Höra och spela Jazz 201: Kolla in denna smidig nya Jazz intonation

Upptäck:Hur att övervinna rädsla när det gäller att improvisera och lära sig vad som krävs för att spela körningar, slickar och solon med lätthet.Hur du använder samma exakta system professionella musiker användning till solo med komfort och precisio...

Höra och spela Jazz 201: lång mindre 2-5-1 slickar på Piano

www.HearandPlayJazz201.com1) höra och spela Jazz 201 CD 1: I del 1, James introducerar flera ackord voicings (nedre och övre strukturer) och mönster att du behöver veta för att vara en master jazzpianist. Dessutom han utforskar sin föredragna voicing...

Göra ett schackspel och spela styrelsen med en lagring låda

Detta är en födelsedagspresent som jag gjorde för någon i år. Det är första gången jag gör någon form av trä vrida, men med lite övning kan du få det ner ganska snabbt. Några av de viktigaste funktionerna på detta schackspel är: röd ek och poppel anv...

Hur man gör och spela papper crushgear

Ett papper krossa kugghjul är en enkel origami som du kan spela med dina vänner. Krossa redskapet är ursprungligen en typ av mini stötfångare leksaksbil spelas av barn och är också en TV-show från anime krossa redskap Turbo. Så idag ska jag lära dig...

Hur du skapar en karaktär i World of Warcraft och spela spelet.

Detta instructable kommer att leda dig på hur logga in och spela den mest ökända online spelet World of Warcraft.World of Warcraft är en massiv multiplikator online role-playing game (MMORPG) av det ökända spelföretag Blizzard Entertainment. Det har...

Hur till recicle en gammal vagga och omvandla till en kid´s soffa, Mickey Mouse pall och ljus hållare

Eftersom mina tre döttrar odlas redan, har jag beslutat att återvinna vagga de används, förvandla det till andra objekt som fortfarande kunde användas och njöt av dem och alla familjemedlemmar. Som sådan, har jag gjort en kid´s soffa, en Mickey Mouse...