Koden Arduino med telefonen!har du någonsin befunnit dig vilja göra lite kodning men inte har din dator? Ja nu kan du!

Kontrollera att enheten är kompatibel med gå kablar, kan du hitta ut genom att gå in i inställningar och titta under information om enheten.

Se Steg
Relaterade Ämnen

Styra en Arduino med telefonen.

I detta Instructable jag ska visa hur du styr dina saker med telefonen och arduino styrelsen. Jag har kontrollerat allt från rökmaskiner för jul ljus är med detta program.Video:ledsen videon är ganska märkligt eftersom min kamera försöker justera lju...

Kontroll An Arduino med telefonen

Hej alla! I detta instructible jag kommer att visa dig hur man styr och läsa sensorer med arduino och blynk. Blynk är en app som ger full kontroll över arduino, rasberry pi och spark kärna. Med din smartphone! Och det är lika enkelt som att lägga upp...

Kontroll ditt RC plan med telefonens Acclerometer

Har du någonsin velat styra din RC flygplan med luta ett objekt? Jag har alltid haft tanken på baksidan av mitt huvud men jag har aldrig bedrivit det tills detta senaste veckan. Mina första tankar var att använda en trippel axel accelerometermen då h...

Prata med en Arduino med en iOS-enhet med Bluetooth lågenergi

detta är en enkel afternoon projekt att få din iOS enhet talar med röda bär Lab Bluetooth låg energi sköld.För detta projekt behöver duen Arduino (vi använder Leonardo)en iPhone 4s, 5, iPad 3, 4, mini, eller en iPod Touch 5: e generationen.Bluetooth...

Hack-A-lampan eller hur man kontrollerar Arduino med din smartphone

Jag fick en ikea-lampa i min lägenhet, det fungerar bra, vänd om, vänd bort... som allt det gör. Det är kindy tråkig, inte sant? Jag tänkte, Tänk om jag hacka den? Sedan kommer RGB-lysdioder till mitt huvud och idéer började flöda.På jobbet visste ja...

Styra Arduino med python based web API (ingen php)

I denna guide kommer jag visa dig hur att kontrollera din arduino enhet från en webbsida! Efteråt, jag ska visa dig hur man styr din arduino från din mobila enhet och även skapa en webb-baserad API för att styra din arduino från din webbsida med andr...

Arduino Universal Bluetooth Anslut - kontroll din Arduino med din Android-enhet

Jag ville alltid enkelt styra min Arduino med min Smartphone, men jag hittat aldrig den perfekta lösningen för att göra. Jag vill inte säga att detta är perfekt, men det gör vad jag vill att det ska do...well inte helt men jag är nära... Jag tror.I d...

Styra Arduino med Bluetooth (tvåspråkig Lesson)(Arabic/English)

يتيح لك هذا الدرس التحكم بتشغيل ضوء الليد عن طريق الجوال بنظام الاندرويد و يشرح كيفية عمل لوح التحكم الاردوينو مع قطعة البلوتوثDenna lektion gör att du kan styra en LED använder en Android-telefon samt förklara hur Arduino interagerar med Bluetooth-m...

Arduino med GSM och PIR-Sensor (engelska/arabiska)

درس التحكم بالاردوينو عن طريق شبكة الجوالالمقدمة:يتيح لك هذا الدرس استخدام شبكة الجوال للتحكم بضوء الليد بالمنزل عن طريق ارسال رسالة نصية وايضا استخدام الاردوينو للاتصال الاتوماتيكي من المنزل لجوالك عند استشعار اي حركة في الغرفة لسماع نوع الاصوات في...

Programmera din Arduino med en Android-enhet via Bluetooth

Hej världen, i detta Instructable jag vill visa dig, hur du programmerar din Arduino Uno med din Android-enhet via Bluetooth. Det är mycket enkelt och så billig. Det ger oss också möjlighet att programmera vårt Arduino där allt vi vill över trådlöst...

Kombinera 1 eller fler Arduinos med en RaspberryPi

Detta instructable är en demonstration av den Drogon fjärrkontrollen (DRC) funktion som ingår i wiringPi.WiringPi bibliotek, skriven av Gordon Henderson, lägga till funktioner som gör att du till program GPIO stiften på RaspberryPi i C i en titulera...

Kontrollera en Arduino med kakao (Mac OS X) eller C# (Windows)

nej jag pratar inte om att kontrollera en Arduino med en chokladkaka eller kakaopulver. Jag talar om programmeringsspråket Objective-C. Så vad är kakao? Kakao är ett ramverk skrivet i programmeringsspråket Objective-C för Mac OS X. Nej det är inte et...

Programmera din Arduino med en Android-enhet!

Heji detta Instructable jag vill visa dig kan hur du programmera din Arduino med din Android-enhet. Det är mycket enkelt och billigt. Det ger oss också möjlighet att programmera vårt Arduino där allt vi vill, detta är nyttigt för permanent installera...

Styra Arduino med Android-telefon via Bluetooth

Hej gott folk, här kan du lära dig hur man styr Arduino med Android-telefon via Bluetooth. Du kan använda din smartphone som en fjärrkontroll för dig hem belysningssystem eller du kan använda som en drone remote etc.För att göra anslutningen mellan A...

Programmera en Arduino med BeagleBone, utan USB

om du sett min BeagleBone/Arduino seriell kommunikation guide, du kanske har väntat på den här! Om du inte har sett den ännu, gå läsa den först eftersom vi är 100% bygger på denna ram. Jag tänker inte upprepa de instruktionerhär.Slutet-målet är att k...

Pyduino, gränssnitt Arduino med Python via seriell kommunikation

Lär dig hur gränssnittet arduino via seriell kommunikation med python med hjälp av pyduino biblioteket. Det finns några andra tutorials ute på instructables om hur gränssnittet arduino med python men de Visa inte dig hur man gör allt, där förhoppning...

Hur att fånga SQRs med telefonen

SQR är en gratis mobiltelefon pussel och strategi spel för en eller två spelare.En av de mest innovativa aspekterna av SQR är att det tillåter spelare att lägga spel data till telefonen gratis, antingen via Bluetooth eller via kameran. Detta instruct...

Programmera Arduino med en annan Arduino

Detta är min första Instructable. I detta Instructable ska jag visa dig hur man programmerar en Arduino med en annan Arduino. Inga drivrutiner behövs! Detta Instructable är också användbart för uppladdning skisser till kinesiska ArduinoSteg 1: Saker...

Anslut din Arduino med bearbetning

Har du någonsin tänkt på...? Genom att använda Arduino med bearbetning? I detta Instructable Visa jag dig det snabba och enklaste sättet att göra detta. Bara fortsätta läsa!Cover photo by jeanbaptisteparis: https://www.flickr.com/photos/jeanbaptistep...