Konvertera en batteridriven LED lampa till USB-ström.Hälsningar,

Mitt skrivbord på jobbet har en kaninbur på den med en motsatt fönster, och efter en telefon system förändring vi förlorade bakgrundsbelyst LCD-paneler på våra telefoner. Eftersom min telefon är placerad under min kaninbur och jag brydde mig om du vill ordna mitt skrivbord, satte jag en billigt batteri LED lampa ovanför telefonen att lysa upp det så jag kan se LCD-panelen och knappar under dagtid. Tyvärr hade jag en dålig vana av att glömma att stänga av 3 AAA ackumulatorn driv LED lampan när du lämnar och det skulle vara bredvid värdelös nästa dag. Snarare än att fortsätta slösa batterier eller investerar i en laddare, jag trodde säkert skulle det inte vara svårt att konvertera den till USB-ström, det finns bara 5 volts skillnad och förmodligen redan ett motstånd i lyktan. Lampan var ca $5.00 för en förpackning med två och jag hade extra USB-kablar liggande. Den externa bildskärmen är ansluten till min laptop hade vissa portar som skulle vara praktiskt att använda. Så är här hur jag gick om omvandling...

Se Steg
Relaterade Ämnen

Hacka 12 volt kinesiska led-lampa till usb power led lampa med stark ljusstyrka

Denna hobby kommer att göra dig använda rad makten från 3,3 volt till 12 volt (kanske här hacka kommer inte värt att använda 12 volt strömförsörjning, men du kan göra det om du vill:)Steg 1: Allt du behöver för denna hobby. 1 12 volt led lampa2 Ic 78...

DIY konvertera LED lampa till ficklampa Solar Free Energy Generator hembakade

DIY konvertera LED lampa till ficklampa Solar Free Energy Generator hemlagadMaterial:LED lampa 7 x 3 Watt LED super ljus med power supply 220 v AC-25 v DCTa bort strömförsörjningen (AC adapter)Konvertera LED serien till parallell kretsar och ta bort...

VGA till USB-ström!

Ok, så efter några år och vissa data återvinning, fann jag den ursprungliga artikeln, bara inte alla bilder.Njut av återanvänt.Detta INSTRUCTABLE kom till på grund av den nya flugan för NETBOOKS.Dessa små bärbara datorer har bara 3 eller mindre USB-p...

Billiga LED ficklampa till strålkastare konvertering

Detta är en snabb instructable på Hur konvertera en billig LED-ficklampa i en strålkastare. Ficklampan som används är en du kan ofta hitta i kassan gången i järnhandeln eller säljs i lösvikt blisterförpackningar för billiga. De är ganska billigt (båd...

Hur konvertera en fläkt till USB

i detta Instructable kommer jag visa dig hur du kan konvertera en gammal fläkt för en pc till USB-ström.Steg 1: Material som behövs För detta projekt behöver du:En pc-fläktsaxen USB-kabel (ingen spelar roll vad slutet av kabeln är så länge som ena än...

Böjda kretskort Art: Göra en beröringsfri Touch-Switch LED lampa

med en våg av handen, slå på en USB powered touch-switch LED lampa. Du har inte faktiskt röra sensorn. Det är så känslig, det kommer att aktivera av förekomsten av ett finger en tum eller två bort. Den krets som beskrivs här visas aktivera en LED-lam...

Svanmärkt LED "Lampa"

efter min sista (första faktiskt) instructable några material kvar på kontoret.Jag ville göra något mer med kartong LED-s och utskrifter.Steg 1: material Låt oss se vad som var kvar:Bit kartongpinne limvissa LED-ssaxPencil(!)tid även manager är frånv...

Hur passar en 1156 LED-lampa i ett 7507 bostäder

Hur passar en 1156 LED-lampa till 7507 inhysa och vice versa.Du kanske märker att 1156 och 7507 lökar har flikar på basen som inte exakt matchar. Den 1156 flikar är 180 grader medan 7507 flikarna är 150 grader. Dessa två lökar kanske inte verkar vara...

LED reading lamp power konvertering till USB-

Jag hade en LED golvlampa som jag köpte från den lokala skandinaviska billigt möbler butik som började snabbt blink snarare än att bo. Även om jag trodde att jag kanske har fått en cool (om än ganska svagt och unadjustable) strobe lampa, jag var myck...

Konvertera skador lampa till LED lampa

Du kan konvertera din skada lampa till LED-lampa som video visarSteg 1:Thancks...

Hur konvertera Mortein Power Booster maskin till LED night lampa

Under en lång tid nu har jag sett denna maskin ligger runt i mitt hus. SPRIDARE patronen kom någon gång tillbaka och jag köpt aldrig en ny påfyllning.Jag trodde då att använda det för annat syfte. Första sak var som kom till mig att förvandla den til...

Hur konvertera laddare till natten led lampa

jag behöver night lampa för mitt rum så jag väljer att göra det från en gammal telefonladdare och 4 lysdioder.Först med skruvmejsel jag öppnar laddaren och är inuti kretskortet där är två trådar som ger 5 volt. Jag ansluta 2 lysdioder i följetong och...

Konvertera en NES gamepad till USB med Arduino

Hej!I detta instructable, jag visar dig hur du koppla in en Nintendo Entertainment System control pad till en arduino, arduino är i sin tur kör en särskild skiss som gör det möjligt att visa upp till en dator som en USB-HID-joystick!Och om detta inte...

Super Bright USB Powered LED lampa

Hej alla! Efter läsande många instructables och att göra flera projekt av mitt eget har jag slutligen sett till att göra min egen första instructable. Detta projekt är konstruktion och tillverkning av en "3 länken manipulator" typ LED lampa. Des...

Hög effekt USB led lampa

/ * formatmallsdefinitioner * / bord. MsoNormalTable {mso-stil-namn: "Tabell Normal"; mso-tstyle-rowband-storlek: 0; mso-tstyle-colband-storlek: 0; mso-stil-noshow:yes; mso-stil-prioritet: 99; mso-stil-qformat:yes; mso-stil-förälder: ""...

Lampa för en USB-LED-lampa

Ungefär ett år sedan köpte jag en USB LED-lampa på Amazon. Ljuset är praktiskt, det kan drivas från min PC USB-port eller en power bank, men ljuset var lite hård på ögonen. Vad jag ville ha var en trevlig bordslampa så jag kunde använda den på mitt s...

Konvertera en PAPR Respirator till USB Power

Det finns många aktiviteter där en bör bära en respirator men en inte eftersom de är obekväma, varm och gör dina skyddsglasögon dimma upp.En Powered luft-rening Respirator (PAPR) kombinerar förseglade ansiktsskydd med en batteridriven fläkt som drive...

DIY konvertera LED-paneler till 12V

På 12V ansökan lik husbilar, husvagn, skjul, små hus det kan vara trevligt att ha en mycket ljus med låg powerusage och lätt att montera. Nyligen en mycket fin LED-panel på Ebay fångade min blick, såg något liknande den medföljande foton.Nu finns des...

DIY Betta (eller någon fisk) Tank med USB LED lampa

min första Instructable.Jag hittade en söt godis burk som säljs här i KSA som ser bra ut för en Betta tank. USB powered LED lampa funktion var ursprungligen från artificiell intelligens ().Det är USB powered eftersom detta Instructable skulle se bra...