Konvertera regn fat att fiska tankar för kretsloppsodlinghar du läst om kretsloppsodling men vet inte var du ska börja? Tja, har jag. Så när mina flickor fångade en liten öring på en fiske derby beslutat jag att smälla ihop en fisk livsmiljö.

Kretsloppsodling i princip växer växter i fiskevatten. Så behöver du - fisk--vatten-- och växter.

Detta instructable täcker endast fisk och vatten.

  1. Fånga en fisk
  2. Få en hink
  3. Fyll med vatten
  4. Få en pump
  5. Sätta pumpen i vattnet

Just nu har vi massor av regn, så vi använder tillgången till vatten i trädgården. Detta är dock endast lönsamt så länge som det regnar varje några dagar. Växterna bör läggas till att bygga en sluten slinga.

För hela systemet är den bästa boken i ämnet av Sylvia Bernstein

Aquaponic trädgårdsskötsel: En steg för steg Guide till att höja grönsaker och fisk tillsammans

Anteckningar:

  1. Fisken fångades på en privat klubb, normalt fisk denna lilla skulle kastas tillbaka.
  2. Detta inkluderar några bilder på en död fisk--"fisk-topsy"

Varning--hitta bättre instruktioner-- 4 veckor senare har jag 2 av 6 fisk kvar.

Se Steg
Relaterade Ämnen

Regn fat Project

detta Instructable kommer att vara en översikt över hur man ställer in din egen regn fat. Detta kan inte Visa 100% steg eftersom jag har hittat det finns en stor variation till hur du vill att din regn fat att arbeta och den setup du använder. Jag ko...

Återvunnet pall regn fat stå

staden vi bor i är under året runt vatten restriktioner, så att ha ett insamlingssystem för regn vatten hjälper till att hålla trädgården växer samtidigt minska stress på stadens vattenförsörjning. Staden stöder vatten samling genom att leverera fat...

Lätt regn fat

har du en extra 55 gallon fat sitter i källaren? Kanske är det dags att börja spara på vatten genom att göra en regn fat att använda till vatten din trädgård! Detta är ett billigt sätt att spara vatten och en ren källa av vatten för din gårdträdgård....

Konvertera vin fat regna skörda fat

Hej från Sonoma County, Kalifornien! Eftersom vi bor i Vinland, och ville installera ett regnvatten skörd system till stuprör på flera platser runt huset, beslutat min fästman och jag att avstå från plastkärl på järnaffär och hitta några används vin...

Bakgård regn fat

förvärva eller skapa en regn fat är ett riktigt bra sätt att fånga vatten för din trädgård projekt. Jag verkligen njuta och föredrar vattna min trädgård med regnvatten över staden vatten. Antagligen bör du kontrollera din lokala förordningar innan st...

Regn fat gräsmatta Sprinkler

så, du bor i ett radhus med en liten gräsmatta. Det verkar aldrig få vatten den behöver för att "hålla jämna steg med Jones som är pensionerade och har en perfekt gräsmatta". Och du har en erosion problem eftersom fästmarginaler samla vatten frå...

Regn fat skiljevägg passande

För öppen topp eller förseglade översta fat med minst en 2 tums sling hål.Steg 1: Installation för öppna och slutna fat (med 2" sling hål)Detta är hur man installerar en bulk head montering på en regn fat utan silikon, utan läckor, och redo för ditt...

Återmontering av en stor amerikansk regn fat med en ny tunga tapp.

jag köpt en regn fat från staden. Det är vanliga återvunnet mat fat målade och monterade på vara ett regn fat från Stora amerikanska regn fat Co. Tapp är en liten tunn enhet som ser ut som tapp från 40 cup kaffebryggare med en trädgårdsslang tråd. De...

Regnvattenanvändning: regn fat DIY

regn vatten samling. Naturens mest grundläggande viktigt resurs för mänsklig bosättning--jorden renar det från alla möjliga källor genom avdunstning, transporterar den hela världen, då droppar det från himlen för oss att dricka, vatten våra grödor, b...

(En annan) Lätt regn fat

alla vet att det finns en massa olika regn fat mönster på denna webbplats. För att vara ärlig, de flesta av dem är mycket bättre genomtänkt och effektiv än design jag ska prata med dig om. Min design har dock två små men kraftfulla fördelar: det är d...

MoonPi, regn fat barnen spela Rocket

Strax efter Halloween, min 3 åriga dotter kom till mig och meddelade att hon ville vara en astronaut och flyga till månen! Hon höll talar om flyger en raket till månen för dagar på slutet, så naturligtvis började jag tänka på olika sätt att göra henn...

DIY regn fat System

Här är en regn fat system vi byggt för uppsamling av regnvatten. Detta är del av en urban homesteading i en väns bakgård i Brooklyn, NY.Vi använde papperskorgen burkar från den lokala järnhandeln, som "regn fat" vi såg i kataloger var dyra, och...

Kondensation Reclimation regn fat.

Hälsningar alla! Efter en lång tid lurar, detta är min första Instructable, så trevlig som jag försöker lista ut! :)Okej, är tanken här att jag bor i ett äldre hus som var i efterhand installeras i central luftkonditionering. Air materialhanteringsen...

Gravitation livnär regn fat trädgård vattning

ett par år tillbaka jag installerat ett regn fat & vatten distributionssystem i min trädgård och det fungerade så bra att jag beslutat att bygga vidare på den idén och installera en på framsidan/sidan av huset. Det första steget är att bestämma var d...

Gutterless regn fat - en "rinna"

jag ville dela instruktioner om hur man bygger en "avlopp fat" för er som inte kanske har hängrännor på ditt hus. Detta projekt är mest användbara för oss som har en tydlig mejseln i våra flis där vattnet rinner från taket.Steg 1: Köpa tre cedar...

Heavy Duty 275 Gallon regn fat

min fru frågade för ett regn fat för hennes blommor. Våra vatten bill har lagt igen och igen, så jag började kontrollera craigslist för possiblities. Som tur är det, hittade jag en polytank som var original används för förvaring av similac baby livsm...

Hög volym regn fat

min fru och jag köpte en estetiskt tilltalande regn fat för gården. Efter att ha upplevt fördelarna det började jag funderar på att bygga mitt eget system för bakgård för trädgården, landskap, och för lek. Som jag har granskat många online planer och...

Hur man bygger en regn fat

jag älskar min regn fat. Jag har 4 fat setup runt huset. Efter många förändringar fast jag på denna regn fat design. Det är väl utformade och mycket användbart. Det finns många tvivelaktiga design ute. Lära av mina misstag och bygga din egen regn fat...

Hur man gör en regn fat från ett lurigt fat

en flitig man fungerar i framtiden. En lat man skapar arbete för framtiden."Ett uttalande som denna skulle kunna tillämpas på miljön. Det är viktigt att vi arbetar tillsammans för att förbättra framtiden genom att titta efter miljön, men vad kan göra...