Kopiera DVD-skivor--gratis och lagligt!Jag antar att ingen RESPONSIBLITY av dina handlingar. DETTA ÄR FÖR UTBILDNINGSÄNDAMÅL BARA. ATTEMT PÅ DIN FRIA VILJA. INTE SKYLLA ALLT PÅ MIG.

Med det ur vägen, låt mig förklara lite om detta. Du kan kopiera alla DVD, och jag menar någon. Den använder bara här fria programvaran. Det är säkert att ladda ner.

Det är trevligt att ha runt. Jag har massor av filmer och gjort omkring en miljard (inte en miljard, jag bara gör en punkt :-) kopior som jag kan titta på om och om igen. Så om något händer med en disk, jag har fortfarande en säkerhetskopia!

Nu om du är fortfarande intresserad, gå till nästa steg!

En sak till, om du kopierar en DVD med detta Instructable, lämna en kommentar för mig och Betygsätt det snälla!

Se Steg
Relaterade Ämnen

Hur att hitta, Hämta och kredit bilder som är gratis och lagligt

jag hantera flera Bloggar och jag försöker att lägga minst en ny artikel varje vecka. När jag känner mig inspirerad kan jag skriva flera och schemalägga dem för automatisk bokföring. Alltså, jag ofta söker gratis, och lagligt, bilder att lägga till m...

Hur rippa DVD-skivor gratis med VLC

som alla jag få stressad på grund av min oförmåga att spela filmer jag köpt som en DVD på bärbara mediaspelare, datorer utan DVD-enheter, etc. Jag är en öppen källkod muttern så jag inte vill betala för $50 programvara som inte fungerar så bra. Lyckl...

Hur Rip, ordna och bränna DVD-skivor med menyer gratis!

Hi,I detta instructable jag ska visa dig hur man rippa, organisera och bränna DVD-skivor med menyer! Detta är verkligen lätt att göra och bara tar ungefär en timme eller två. Vi kommer att använda ett par gratis bitar av programvara och vissa skript...

Rippa DVD-skivor till din iPod

någonsin haft din favoritfilm på DVD, och du vill också ha det på din iPod men inte betala $15 dollar på iTunes? Detta lätt att följa guide ger dig en enda film arkivera av dina favorit DVD -skivor. bästa av alla, detta använder alla freeware (ingen...

Hur kopiera DVD till DVD och krympa DVD9 till en DVD5

Denna guide visar hur du kopierar en DVD med din hemvideo och krympa en större DVD9 till en vanlig DVD. Med AVS DVD Copy kan du kopiera den största videon utan meny, så att du kan spara utrymme på din DVD-skiva eller hårddisk.Steg 1: Kör AVS DVD Copy...

Se TV och DVD-skivor tillgängliga - stor pekskärm controller

Student allrum och vardagsrum var väl utrustad med AVutrustning, men många av eleverna var beroende av supportpersonal att byta kanal etc.Vi skapade en kostnadseffektiv tillgängligt gränssnitt som gör att många avvåra elever tillgång till TV, DVD-ski...

Hur man titta på DVD-skivor på en Netbook

detta instructable kan nås på författarens hemsida - http://www.neatinformation.com/Om du länkar till detta instructable från en annan webbplats, vänligen inkludera en länk till webbplatsen Ordentlig Information .Netbook-datorer är extremt lätt och r...

Lägga till DVD-skivor till din Zune

detta Instructable kommer att lägga ut hur man rippa, konvertera och synkronisera DVD-filmer till din Zune framgångsrikt. Genom att använda några program, kan vi synkronisera fulla filmer (lagligt erhålls) till din Zune i ett format som är ca 1.0 Gb...

Hur man spelar DVD-skivor i Ubuntu

Om du precis har börjat i Ubuntu, rekommenderar jag starkt att du kolla in min andra guide "Ubuntu: komma igång". Det kommer att hjälpa dig komma igång med grunderna i Ubuntu. Som sagt, på den instructable:Ubuntu är ett bra OS, men en fråga är a...

Streaming DVD-skivor till Xbox 360

Hej mitt namn är Eric Schwarz jag bygga hemsida för en levande bland annat, och tycker om att dela saker på internet.Så låt oss gå rakt på sak, mycket människor vill stream DVD men inte vill behöva konvertera dem och har två kopior av filmen på är be...

Extrahera ljudet från DVD-skivor

detta instructable kan nås på författarens hemsida - http://www.neatinformation.com/Om du länkar till detta instructable från en annan webbplats, vänligen inkludera en länk till webbplatsen Ordentlig Information .Denna artikel är upphovsrättsskyddat...

Demontera en CD/DVD läsare och återanvända delar

Hej!Talar om drivrutiner för CD och DVD, är de awesome! Du kan hitta många cool och värdefulla (för en hobbist) saker inuti dem att använda i dina projekt. Det finns så många saker som du kan göra med en eller flera av dessa drivrutiner att du kommer...

Diamant formade bokhylla för DVD-skivor, videospel eller Manga

jag gjorde detta skrivbord bokhylla att hysa några av min frus ständigt växande manga samling. Så alla mina mätningar är utformade för att hålla dessa något större än pocketböcker råkar de bara vara nästan samma storlek som DVD-fodral. Du kanske inte...

Spela DVD-skivor med din Sound System!

Har du någonsin önskat att spela Musik-DVD-skivor eller till och med Video-DVD-skivor med din CD-spelare eller Sound System? Nu kan du - med detta instructable du lär dig, hur du ansluter en vanlig DVD-spelare med din CD-spelare. IT´s verkligen lätt....

10 steg till din egen logotyp i Inkscape (gratis) och använda kreativa marknaden for dummies som mig

HejLedsen för den långa titeln. Jag har några bekännelser också. Först är min ritning och konstruktionsarbeten färdigheter inte ens detsamma av en finger målare. Det andra tjäna jag inte pengar, så jag har alltid att göra saker som kan köpas, inklusi...

Gratis och enkel pannlampa (förutsatt att du har en mössa, en kniv och en ficka ficklampa)

allt du behöver är en mössa som du inte misstycker peta ett hål i en ficka ficklampa med klipp och en liten knivSteg 1: peta hål! Markera en linje i centrum ungefär en halv tum från kronan och sticka det (försiktig!)Steg 2: lägga till ficklampan nu t...

Snabbt, gratis och enkelt Solar torkade chilifrukter

Jag älskar att odla min egen mat, och jag älskar chili.Jag förstår inte riktigt överklagandet av chili, men jag älskar dem. Vad är det med det läckra brännande smärta som får oss att komma tillbaka för mer?Tyvärr kommer inte chili växer på min plats...

Nya trädgårdsskötsel? GRATIS och billiga sätt att göra din trädgård frodas!

Dessa är gratis och låg kostnad sätt att odla dina egna grönsaker växter och vackra blomsterrabatter. Du kan betala en förmögenhet på kedjan hårdvara, och de lever på de nya till växande. Här är knepen arv i flera generationer i min familj. Vi växer...

Gratis och enkelt sätt att redigera bilder för din Instructables med Pixlr Express

jag vet inte om dig, men ibland jag gillar att lägga till lite extra i min instructables. Jag gillar att göra detta genom att skapa ett slags collage av steg för steg bilder för att göra det lite mer organiserat och lättare att läsa.Min bästa sättet...