Koppar Steampunk Monocle/dekorativa öga grejendetta instructable kan användas antingen till göra en monokel typ sånt eller helt enkelt ett par specifikationer.
perfekt för steampunkery eller allmänna smycken.

du behöver en 1och en halv fot (ca) längd av koppartråd, ca 1mm i diameter och absolut inte mindre.
ca 3 fötter tunnare koppartråd, från transformatorer (jag skulle ge exakta instruktioner om hur att avveckla dem men jag tror att de skiljer sig en hel bit. jag använde en gammal kniv och skära bort limmade ihop plattorna att utgjorde kärnan tills jag kunde få på kabeln)

Lite genomskinligt plast, från exempelvis en flaska av något kolsyrad

en schweizisk armékniv
ett par tång

i detta instructable gör vi lappa med grön nyans. Det skulle vara en full uppsättning av specifikationer men tyvärr har kabeln var alltför skör på ena sidan och jag hade till cu en halv lös. Tänk på processerna för att göra en rak uppsättning specifikationer och en monokel sak är i huvudsak samma förutom att du har en extra sida på specs.

Se Steg
Relaterade Ämnen

Min steampunk monocle

min första steampunk monocle...

Koppar Steampunk Watchamacallit

Jag hade lust att bygga något slumpmässigt och egendomliga, så detta är vad jag kom med. Det är en steampunk... något, en watchamacallit det är det: 3) det är kul att bara hålla i handen och flip öppna och stänga. Lägg den på en kedja eller snöre och...

Steampunk Monocle

mitt första (och mycket skit) steampunk projekt. Dessa var konstruerade av:-hälften av vissa airsoft glasögon-ett koppar munstycke (för slangar och sådant])-flera klocka organ-några bottle caps-flera klocka delar (all extrautrustning inte internals)-...

Hur man fyller i WoW "Går ner?" Uppnå

Veteran World of Warcraft spelare vet mycket väl att patch 3.0.2 ("Echoes of Doom") inför spelet landvinningar systemet. En av dem "kommer?" som kräver att du överleva ett 65-yard fall. Vad det inte berättar är att någon skada riskredu...

Min Steampunk Legerity trollkarl (Cool monocle grejen)

jag i stort sett gjort detta för haloween. Jag använde 100 meter snöre för hat och 7 meter av metalltråd. Jag fick ganska bra qrituiqe för den, så nu im funderar på att göra en instructable av det. Om någon är intresserad av en instructable bara komm...

Steampunk Mekaniska monocle

Hi det! Här surfar vissa Instructables, jag hittade en hel delsteampunk/cyberpunk/någotpunk projekt, några riktigt intressanta. Jag blev förälskad i den sorten saker, så jag beslöt att göra något efter denna ström.Jag har börjat leta efter en idé, nå...

Steampunk koppar lampa med Rock bas

Detta är en rolig lampa och börjar några bra samtal. Det är unikt, särskilt eftersom det har en rock som sin bas. Det kräver lite ansträngning och en massa kreativitet.Rock för basenDremel och diamant spets stycken raka klippanKopparrör och kopplinga...

Dekorativ koppar (DIY)

koppar är mycket bra att dekorera.steg 1:-samla några värdelösa koppar..steg 2:-Rita ansikten på koppar..steg 3:-sätta marken i koppar..steg 4:-odla små växter i koppar..steg 5:-dekorera koppar på soffbord..Tack....

Steampunk tank pistol koppar och mässing med patina

detta är en enkel instruktion på hur du sätter en super soaker(ish) squirtgun till en cool zeppelin som pistol av mässing och koppar med patina.Steg 1: köpa plast pistolen Köp en billig förmodligen använt plast squirtgunoch mässing och koppar spraypa...

Koppar-trä nypa Salt väl (steampunk)

trött på letar du efter den lilla sked som försvinner och gör en tabell Salt väl föråldrad jag beslutat att re-design gamla Salt väl konceptet.I stället för en sked som gå förlorad (och över salter) placerade jag en liten bassäng för att hålla en (po...

Lätta Steampunk rekvisita

En lokal inomhus slagverksgrupp (Team slagverk USA) behövs rekvisita för sin winter show. Kraven för rekvisita var:Steampunk tema med animerade "Rube Goldberg" elementBryta ner för transport till händelserna runt norra Kalifornien plus längdåkni...

Cenobia, förstörelse lyster: en steampunk prop revolver

Tja, det finns en konvention kommer upp som mina vänner och jag har planerat att gå sedan den sista som vi lyckades slå. Jag har ett gevär i verk men med klasser börjar jag hade inte tid att ägna åt ett större projekt. Samtidigt ville jag inte fångas...

Hur göra en Steampunk maneter flaska

Detta är min Steampunk inspirerad maneter i en flaska.Steg 1: Maneter i en flaska: The Plan Så jag såg en hur man gör en manet i en flaska leksak för barn. Webbplatsen är http://bhoomplay.wordpress.com/2011/09/09/diy_jellyfish_eng/. Jag gillar hennes...

Hur göra en Steampunk Top Hat

Min Steampunk Top Hat. Det ändrat några från den ursprungliga designen, men kommer att göra en stor topper för kostym jag gör. Jag gjorde det så att top hat själv var oskadade eftersom det var en gåva och trevligare än en jag vill skada. Om du gillar...

Gör din egen spektakulära Steampunk glasögon för Under en Dollar: ramar och linser ingår!

Oh dearie mig, vad någonsin skall jag bära till galen vetenskapsman boll ikväll? Ända sedan jag byggde min egen lasrar för några hem-brygga ögonkirurgi, jag har inte behövt glasögon, men någon galen vetenskapsman vet rätt glasögon är viktigt. Genom å...

Hallick din gamla Smartphone och göra en Steampunk MP3 spelare med pekskärm

Hej duVad kan du göra med din gamla Smartphone? Sälja den, slänga, lägga den i mikron?? * gg *Nej, vi gör en Steampunk MP3 spelare med pekskärm ;)Steg 1: Låt oss börjaVi behöver en massa saker av mässing, vissa elektronik och Fantasy.1 Smartphone Xpe...

Hur man Steampunk Teardrop Camping släpvagn (del 2)

Detta instructable är en fortsättning på min tidigare bygga från augusti 2015 om hur att Steampunk en liten Teardrop husbil. Del 1 finns på denna länkSedan augusti förra året har jag tältade med min lilla släpvagn flera gånger. Medan på vägen, och nä...

Steampunk Goggles for Couples

Att göra steampunk glasögon kan vara beroendeframkallande. Kan det verkligen. Du gör ditt första par och då du vill ha en annan. Så gör du dem. Men nej, det räcker inte. Jag menar, dessa är svarta, de är bruna... dessa fick blå linser, de fick gul......

Steampunk förstärkare

Steampunk har en stor estetisk kvalitet, bröt sig loss från de platta plastlådor som plågar dagens moderna elektronik. Därför bestämde jag mig att bygga en fin steampunk förstärkare att gå med på steampunk talare för mitt hemmakontor. Här är hur jag...