Kul Dos kommando tid!Kan ha kul med DOS-kommandon...
Instructable här är egentligen inte en Instructable, mer lite bra kul.
Låter komma igång!

Tips: Jag kommer att använda fel 693 som exempel felkod.

Kommer att göra uppdateringar

Se Steg
Relaterade Ämnen

Göra ett DOS-kommando

många människor tror att DOS är föråldrad, men jag tror inte det. Du kan göra många saker med DOS, och även Eric Wilhelm använder det! (Se här) Några av de saker du kan göra med DOS är att ge dig tillgång till viktiga filer (bra för dataintrång), ta...

Döda feer

ett bra prop för en häxa kökSteg 1: Behövs tillförsel (grundläggande bygga) jag använde några penslar, titanium vit akrylfärg, en murare burk, några små skelett och vissa craft fjärilar. Jag använde bara varmt lim för att sätta saker ihop.Steg 2: Trå...

15 minuters DIY hund avfall väska Dispenser

Jag hoppas du njuta av detta Instructable. Om du tycker att det är värdig, snälla rösta på mig.Låt oss skippa skitsnacket. Bokstavligen. Ibland är det frestande att lämna din hund bajs där det faller, speciellt om det är din egen trädgård eller om du...

Bitars banka steg för steg: Arduino kontroll av WS2811, WS2812 och WS2812B RGB lysdioder

Disclaimer: under det senaste året, några olika bibliotek har skrivits för att kontrollera dessa allestädes närvarande RGB lysdioder av Karl beslutsfattare från Adafruit, PJRC och FastSPI projektet. Biblioteken fungerar mycket bra, och vi bör försöka...

Levande staket projekt

* uppdatera 6/5 *Tack till alla er som röstade upp mitt projekt. Föga anade jag att det skulle gå så braEn ropa ut till "BeachBum lever" på Youtube, han var min inspiration för detta. Besök hans stora restaurering.Tack igen!888Jag ville lysa upp...

Lätt LED blomma för Halloween

det är nästan Halloween!Kan du lätt LED blomma i sista minuterna för mardröm part :)Tekniken för att göra kronblad är samma som maneter.Denna gång jag använder kemiska satin och chiffong. Dessa är också mycket brandfarligt! Snälla ta hand om det!Steg...

Hur man gör det bo dag i minecraft PC

Denna kompatibel visar dig hur man gör reset till dagen när det blir natt för minecraft PCSteg 1: Kommandot blockFörst måste du få ett kommando block med detta kommando: /give < användarnamn > minecraft:command_blockSteg 2: Redstonenu använda:1 dags...

Ordet moln från Google chatt

jag skapade ett ord moln från alla mina google chattar mellan min fru och jag över 1 år. Jag använde wordle .net att generera molnet, få chattarna till en enda textfil var den svåra biten. Om du har något annat tips eller knep för att göra detta enkl...

Hur man Wildcraft Nori, Wakame och andra tång

Foto av Marla AufmuthStrödda längs stränderna i trassliga klumpar, tång berätta fraktal berättelser om tidvatten. Holdfasts förankra dem till stenar och deras blad flöde med strömmarna. Förutom att vara vacker, är tång naturligt höga på många vitamin...

Sojasås behållare och ätpinnar hållare

Mitt projekt syftar till att vara en praktisk assistent när servering och äta orientalisk mat. Det är en kopp med bläckfisk form, som innehåller soja i dess huvud och rymmer upp till fyra par ätpinnar i sina tentakler. Det gör det lätt och bekväm red...

Ball punkt penna Art

Jag har alltid älskat konst. Det är det som jag absolut kan försvinna i. Jag är förvånad över dem som kan skapa sådana verklighetstrogna bilder som lurar ögat. Det finns flera fantastiska klumpa ihop sig pekar penna artister där ute med otrolig fotor...

Tranbär infunderas Vodka

Se alla de roliga infunderas sprit de har i spritbutiker? De använder mestadels kemikalier och LSD för att smaksätta sina hooch. Personligen gillar jag hur de smakar, men jag trodde jag skulle ge det ett försök på egen hand.Jag gjorde en kahlua ett p...

2WD röst kontrollerat Robot med Arduino och BitVoicer Server

I detta Instructable ska jag visa hur man bygger en 2WD röststyrd robot. Även om jag kontrollera endast DC motorer om du vill flytta roboten, samma tillvägagångssätt kan användas till röststyrning stegmotorer och servomotorer, så om du planerar att b...

2/3 Redigera och skapa blockera i ARDUBLOCK 2/3

DEL 2/3Redigera ARDUBLOCK (andra sätt)DET ALLVARLIGA SÄTTETdra och släpp ut Partie_Emetteur.class (ardublock-beta-20140828.jar\com\ardublock\translator\block\Duinoedu)Ladda upp Partie_Emetteur.class på java decompliler http://www.javadecompilers.com(...

En Super Fancy Top Hat

Så vill du bli finare? Du vill att signaturen för att vara fancy, en cylinderhatt.I detta instructable jag ska visa dig hur man gör en cylinderhatt av material kan du hitta runt ditt hus hålla. några av de material som behövs är saker som kan bytas m...

MS-DOS batch kul

Hej alla! Vi kommer att se hemligheter och arbetet i MS-DOS!Steg 1: Kommandon, kommandon, kommandon. Här är en bra länk för kommandonSteg 2: BATCH-filer! Yay! "Men... Vad händer om jag vill köra en massa kommandon upprepade gånger utan att bli trött?...

Den nya tidsåldern av frukt och alkohol. Choklad doppade jordgubbar sprutas med alkohol. Perfekt för fester, eller bara kul att göra och konsumera.

Jag letade runt efter nya idéer för hur man ingjuta mat med alkohol. Alla vet om djungel juice, upping en vodka flaska i vattenmelon, Gelékonfektyr. Detta är vad jag kom med.Vem älskar inte choklad doppade jordgubbar? Svaret självklart ingen! Om du k...

GPS-tid (UTC) till lokal tid konvertering genom att använda Arduino

jag har en GPS-mottagare, Holux M-1000, som du kan använda den med en bärbar dator, en Handdator eller en mobiltelefon via Bluetooth. Jag hade använt det för navigering med Palm TX och Treo700p (Ja, jag har länge varit ett stort fan av Palm PDA-serie...

En tid lösenord för SSH-Server (Windows och Linux)

jag "behövde" ett två steg autentisering för min SSH-server, eller simpy sätta, OTP är cool och verkligen lätt att driftsätta på pro-nivå, det är kul att installera, konfigurera och använda. Kunskapen får du härifrån kommer att arbeta från Windo...