Kul med windows-mapparjag kommer att visa dig hur man gör en mapp med namnet med ett mellanslag och hur man gör "undeletable, unrenanable mappar" och ta bort dem så försök namnge en mapp med någon av följande namn
CON
PRN
AUX
NUL
COM1 (com1 genom com9)
LPT1 (också till lpt9)
Se Steg
Relaterade Ämnen

Kul med windows-mappar 2

om du har sett min första kul med windows-mappar här Jag visade dig hur man gör undeleteable mappar men idag i uppföljaren jag kommer att visa dig hur du ändrar mappikoner från tråkig gul till bilder och även FÄRGLÄGGA dem!Steg 1: ändra ikonen till e...

Spark kul AVR Pocket programmerare med Windows 7

nästa steg måste instruktionerna för att ladda ner drivrutinen för Pocket programmeraren och instruktionerna för att ställa upp. Hoppas detta hjälper!Steg 1: lösning Istället för att ladda ner drivrutiner, eller efter någon av Sparkfuns riktningar, m...

Hur man installerar Ubuntu 14.04 tillsammans med Windows

Känner du någonsin att datorn är alldeles för långsam, även om du har anständiga hårdvara? Ja, är du inte enda!Men idag, en långsam dator ändlös frustration kommer till ett slut! Låt mig presentera: Ubuntu, en öppen källkod, Linux-baserade operativsy...

Kul med PIC församling - Episode 13

För några månader sedan övervägde jag att göra en kapacitans mätare med PIC. Jag gjorde en del efterforskningar på nätet och kollat in olika mönster. Sedan gjorde jag misstaget att kolla eBay för att se hur mycket en skulle kosta. De inre styrelsen v...

Kul med PIC församling - Episode 17

Tillbaka i dåliga gamla dagar hade varje telefon företag en proprietära gränssnitt och ofta olika gränssnitt för olika telefoner i sin produktlinje. Dessa dagar, dock använder nästan varje telefon ett USB-gränssnitt, liksom många andra enheter. Genom...

Kul med PIC församling - episod 4

Som jag nämnde i Episode 3, köpte jag en liten mängd moduler för gränssnitt till bilder. En av dem är en Bluetooth-modul. I alla dessa år som jag vetat om Bluetooth, hade jag faktiskt aldrig kollat upp historien bakom namnet. Det var tydligen uppkall...

Kul med PIC församling - Episode 8

Jag har upplevt några intressanta förändringar i temperatur under min livstid inklusive en bara några år sedan där vi ställa en rekordhög en dag och sedan ange rekordlåga nästa dag. Den mest intressanta jag upplevt var länge sedan medan jag var i Son...

Hur man har kul med Arduino (och bli en nörd i processen)

vill du tjäna din geek-kort - pronto? Låter komma igång! Denna guide börjar du på sökvägen till den mörka sidan med hjälp av öppen källkod Arduino utveckling och prototyping plattformen. Det kommer att introducera dig till mikrokontroller, komma igån...

Installera Ubuntu parallellt med Windows

Den mycket första som behövs för att installera Ubuntu, är den faktiska operativa system(OS) sig själv. Gå till http://www.ubuntu.com/download/desktop och ladda ned versionen av Ubuntu som är rätt för ditt system, var det 32-bitars eller 64-bitars, b...

Ha kul med en häftapparat!

Ha kul med en häftapparat! - Klicka här för roliga videoklipp 2 bra sätt att ha kul med en häftapparat titta på denna video hur. Vem sa att arbetet skulle vara tråkigt gör arbetet roligt igen....

Kul med Crypto

Jag har varit intresserad av kryptografi sedan jag var en wee Lindqvist. Jag vet inte hur jag kom igång – förmodligen en artikel eller pussel i pojkar liv eller några pojkars bok. Men, på och av, jag har dabbled med koder och chiffer att spela med mi...

Kul med PIC församling - episod 18

Surr ord och slagord är alltid som genereras, mestadels i teknikområden eller politik. Även Dilbert fick i på trenden med "Buzzword Bingo" tillbaka i "90-tal. En av de för närvarande heta fraserna är "Internet saker (IoT)" så jag...

Kul med tvål & mjölk

Denna video visar hur man gör kul med diskmedel och mjölk...

Lite fånigt kul med LED

Fler elektroniska Wearables projekt med LED!Steg 1: Lite fånigt kul med lysdioderChef till Dollar store och ta en massa skräp (inte hårt) som bokljus (de kommer med batterier och en strömbrytare!), pannband, tofflor... Gå bredvid dörren (det finns of...

Kul med PIC församling - Episode 1

Tillbaka i förr, när män var män och disketter var enorm, vi programmerade första mikroprocessorer i assembler - och vi gillade det så. Nu när jag är pensionerad bestämde jag mig att se över de forna dagarna och leka med den billiga PIC mikrokontroll...

Kul med PIC församling - episod 10

Har du någonsin tänkt på en bra lösning för ett problem som inte finns? På ett sätt som är vad de flesta av dessa PIC Instructables har handlat om. Som jag sade i den första, är de flesta av dessa bara potentiella byggstenar att hjälpa gnista idéer f...

Kul med PIC församling - Episode 11

OK, jag är inte riktigt OCD men jag måste erkänna att ibland jag fastnar på ett tema. Förutom elektronik och programvara jag gillar att göra saker som träslöjd och, nyligen, koppar rör gården konst. Problemet med craft grejer är att jag bygga som en...

Kul med PIC församling - Episode 12

OK, så jag är en av de människor som är glad när jag äntligen något som fungerar men det gnager på mig om jag inte förstår detaljerna i varför det fungerar. Så är fallet med denna episod. Bakgrunden är att jag jobbar på ett litet projekt för en vän o...

Kul med PIC församling - Episode 14

Som jag nämnde i ett tidigare avsnitt, jag volontär på en ideell återvinningscentral. Vi fixa mestadels datorer och LCD-skärmar men nyligen jag har tagit på sig uppgiften att få vissa äldre Dell 5650 subwoofer system körs. Svåra var först räkna ut hu...