Läder Vader Samurai kostymHär är den process som jag gick igenom göra min läder rustning för min Samurai.

Se Steg
Relaterade Ämnen

Hur man gör en Marvels "Silver Samurai" kostym

vad samurai har två tummar och använder en mutant makt ett tachyon fält för att omger ett svärd och segment genom nästan vad som helst >? DEN HÄR KILLEN! Jag behövde en dräkt för 2012 Chicago Comic Entertainment Expo. Jag letade igenom några gamla sk...

Samurai på en femöring! En konstruktion papper Samurai kostym ~

detta är en kostym som jag gjorde för min skola Hoops för hjärtat dag, där den som hade mest röd fick ett pris. Jag fick en kort mängd tid och begränsade resurser, så jag gjorde vad jag kunde och slutade med en ganska trevligt (och extremt billigt) s...

Samurai kostym

en samuraj kostym jag gjort med hjälp av Sintra (PVC skum board). Denna kostym tog ca 3 veckor av konstruktion att slutföra, och kunde vara ännu mer tidskrävande för vissa.Jag hade ett intresse i att göra detta efter att ha kört över hemsida sengokud...

Full storlek Doc Ock kostym

som jag finner det alltid nödvändigt att gå vägen över toppen med min Halloween kostymer, och jag fann mig själv fråga, "Hur kan jag top Dalek kostym 2010?" Och samtidigt få idéer från internet, jag kom över idén till en Doc Ock dräkt. Vad kan v...

Nr-sy Two-Face kostym (Lego Kids Version)

Min äldsta son ville vara "Two-Face" från Batman (aka Harvey Dent) för Halloween i år.Som de åtta - åring var att han var när jag skrev detta Instructable, hans huvudsakliga exponering för Two-Face det LEGO Batman spel.Jag sökte och sökte på nät...

DIY Pinata kostym

denna Halloween, jag ville ha en dräkt som var 1.) Billigt och 2.) unik.Eftersom1.) jag behöver mina pengar för ramen och2.) jag har sett nog av samma "tema tub klänning" att veta att det inte var värt mina ramen pengar för 1 gård av tyg som all...

Pers kostym - Assassin's Creed

att vara ett spel tecken från en mindre känd spelet kommer alltid med det är utmaningar, så jag hade att komma med tre svar på frågan, "så vad är du?"1. När en större Assassin's Creed fan frågar: "Jag är Aveline de Grandpré från Liberation....

Kostym - Assassins Creed - Ezio Auditore

Min kärlek till CosplayAtt vara en massiva fan av Assassins creed spel och särskilt karaktären av Ezio Auditore jag var bara tvungen att göra en kostym för mig själv. På denna punkt var jag inte ens medvetna om något som heter Cosplay men när jag tal...

Kände kostym skor med tung sula

Jag har alltid känt att kostymer är inte komplett utan rätt skor. Det är dock ibland en mardröm att hitta skor - särskilt när skorna är säsongsbetonade sådant. Jag har en planerad kostym som kommer att kräva gröna skor, och jag vill inte försöka hitt...

Hur man fotografera Halloween kostymer

ta ett fantastiskt foto av din Halloween-kostym är något som du kommer att vilja se till att göra när du har skärpt din huggtänder och fått din falska blod splatter letar du bara rätt på natten till den 31: a. Inte bara bilden ger dig möjlighet att s...

DE LIVE alien kostymer

de lever är en epically cheesy 80s John Carpenter film som jag älskar! Här är vad du behöver göra detta enkla men uppmärksamhet högintressant kostym:-Tom kostym mask-skelett eller demon mask-varm limpistol och lim-Akrylfärg-Crayola modell magic-pensl...

Mumien smink och kostym handledning

Denna mumie smink och kostym tutorial kommer varken få dig att bryta sig in i din spargris eller kräver ett team av utbildad personal att hjälpa dig att komma i och ur den. Vår mamma kostym stenar eftersom det ger bäraren att omvandlas till en mumie...

Hur man skapar en söt blomma katt kostym

Detta Instructable guidar dig till att göra en blomma kostym för din katt. Detta är en hel outfit att använda när du tar familj foton för speciella tillfällen, som mors dag presenterar och påsk familj foton, eller bara imponera på dina vänner varje d...

Halloween kostym: Fel 404

detta är en bedårande kostym klocka människor bryter ut skrattar som de inser vad din kostym är. Hoppas du gillar.Steg 1: Vad du behöver För denna kostym du behöversaxSvart tejp (en svart tyg markör fungerar bättre men jag hade bara tejp)vit T-shirtS...

Tyngdkraften faller tidning #3 kostym

min man och jag ville klä upp som tecken från vår favorit Disney XD TV show, Gravity Falls. Eftersom han klä upp som strömstare, jag var tvungen att lista ut vad min kostym skulle vara: hans tvillingsyster, Mabel? Nope. Hans äldre krossa, Wendy? Nope...

Ond Koala Attack barn kostym

en koala kan verka som en gulliga djur, men berövas eucalypt bladen jäsa i sina tarmar att hålla dem permanent berusad, och du har en ond mördarmaskin. När provocerade, är koalas kända för att kasta en framben runt sina motståndare och bita. Hjälpa b...

Hur man gör en stor hjälte 6: "Baymax" kostym

"Hej... Jag är Baymax... BA-La-La-La-La-La." Förmodligen en av mina topp tre favoritfilmer genom tiderna... Stor hjälte 6 är awesome! Tja, ville mina vänner och jag skapa stora hjälte 6 laget för 2015 Chicago komisk och Entertainment Expo. Tja,...

Valkyrie (Battle Angel) kostym med Magic båge

[OBS: Jag kommer att fortsätta att bygga ut detta instructable under de närmaste dagarna]Detta instructable beskriver hur jag satte ihop en valkyrie eller "battle angel" kostym för min 11 - åriga dotter för Halloween 2011.Projektet består av föl...

Simma genom havet i en Manta Ray kostym

Många människor har svårt att försöka hitta deras barn en kostym för Halloween, eftersom det är för dyrt. Här är en dräkt som är miljövänligt och kan göras hemma som en familj projekt. Detta instructable gjordes för min high school projekt, som var a...