DIY Pinata kostymdenna Halloween, jag ville ha en dräkt som var 1.) Billigt och 2.) unik.

Eftersom
1.) jag behöver mina pengar för ramen och
2.) jag har sett nog av samma "tema tub klänning" att veta att det inte var värt mina ramen pengar för 1 gård av tyg som alla andra var klädd. 1 natt av hotness < 2 månader av mat.

Se Steg
Relaterade Ämnen

Skelett DIY Halloween kostym & smink - skär upp T-Shirt

om du letar efter en enkel DIY Halloween kostym, vad sägs om ett skelett? Du behöver bara en t-shirt, ett par sax och jag ska visa dig hur man skär den (och sätta på smink)!Det är svårt att komma upp med en cool kostym idé varje år och jag hatar ner...

EXTREMT sista minuten DIY Halloween kostym idéer!

Hi guys! Så jag vet att det finns fortfarande gott om tid för halloween men om du inte har tid att förbereda en kostym eller du är inbjuden till en sista minuten fest, i den här videon kommer att jag visa dig några super enkla idéer för att göra en k...

DIY Hellboy kostym

min finess är/var normalt historical(ish) mat, men eftersom min brors födelsedag är 3 dagar före Halloween, han bad mig att hjälpa till att göra honom en kostym som sin födelsedagspresent. Han ville vara Hellboy för spöka att han och hans vänner skul...

DIY Halloween kostym / DIY Fox maskera

Jag Visa DIY gör det själv steg för steg halloween kostym - Fox Mask!Om du er sett för lätt DIY Halloween mask, då har du kommit till rätt ställe! Jag älskar masker, de är en stor hit med barn och vuxna.Tack för fantastiska stöd. Ni är den bästa, HAP...

DIY Octopus kostym

detta är en enkel kostym som en grupp vänner och jag gjorde för en kostym tävling i San Francisco. Det kan vara accessorized på många olika sätt - några av oss bar bläckfisk benen över en tutu, vissa över leggings eller shorts. Medan vi gick med enke...

Chocka alla på Halloween med denna DIY maneter kostym

göra ett stort plask denna Halloween med denna en-av-en-slag gör-det-självare!Steg 1: Halloween är din en natt av året att blåsa locket av rutan och dyka upp som något helt nytt och unikt – så gör det räknas!Lättare sagt än gjort, rätt? Kanske inte;...

Star Wars: DIY Rey kostym

Av alla sakerna jag är otroligt glada över när det gäller att snabbt närmar sig släppet av Star Wars Episod VII: The Force vaknar, vad jag ser fram emot mest är införandet av en dagens kvinnliga Jedi! Trots att filmen inte kommer att släppas för en a...

Pinata kostym

vill ha en hemmagjord kostym som sticker ut? Vad sägs om en pinata?Steg 1: Samla leveranser Hitta och gamla klänning och färgade kräppapper.Steg 2: Limma papper till klänning Varmt lim remsor av kräppapper att klä. Bara limma överkant till klänningen...

DIY konkurrens kostym

Något ingen säger du när du väljer att tävla är hur dyrt det kan vara. För som lite kläder tror som vi bär på scenen, jag jag har spenderat mer pengar på konkurrens redskap än jag har på arbetskläder i de senaste två åren. Bikini ensam (vilket är ung...

DIY Galadriel kostym

senaste Halloween jag bestämt som Galadriel från Sagan om ringen, min favorit böcker och filmer. Hon är min favorit karaktär ur alla fantasy böcker så jag trodde det skulle vara den perfekta kostym.Det kan också bäras i en Sagan om ringen tema bröllo...

DIY pingvin kostym

för en bedårande, snabb och enkel Halloween kostym för dig eller din baby vän, klä upp som en pingvin! Denna kostym tar ingen tid alls och rymmer ganska söt punsch....

DIY katt kostym: Soppa knödel!

Katter kan se ut så många aptitretande objekt, limpor bröd, muffins och vila kycklingar med päls. Så många kostymer att inse.För denna särskilda inspirerade katten kostym. En dag jag såg över på den dräll felin och såg inget mindre än en soppa knödel...

DIY hallick kostym för sällskapsdjur

Jag skapade en kostym för min väns pet, Mr Meat. Jag hittade en lila velour kjol och lite leopard print byxor på sparsamhet butik och en mini hatt och lila bägare från 99 cent bara lagra.Steg 1:...

DIY Halloween kostymer! Sista minuten idéer

Kolla in hur man gör fullt dessa kostymer genom att klicka på denna länk:1. unicorn2. Ty Beanie Baby3. M & M godis4. kägla godis5. Mcdonald's Logo6. skötsel Björn7. Essie nagellack flaska8. luffare9. sak 110. bat Girl...

"Midge" bur dans Lil' Lady DIY Halloween kostym

Halloween är min favorit semester som jag kan vara något jag kan tänka mig. Det har varit en familjetradition så länge jag kan minnas att tänka på och skapa de mest originella kostymerna i firandet på min farmors födelsedag. Efter hennes bortgång, mi...

DIY Minecraft kostym

Min son är ett stort fan av Minecraft och ville vara Steve för Halloween.Denna Minecraft kostym var tillverkad av papper, kartong, förpackningstejpen, trä- och blinkande.Vi ville göra en diamant hjälm och diamond rustning som kunde bäras av en 2: a g...

DIY Avatar kostym! (för billigt!)

Bli en Avatar!Jag gjorde detta i under 20 spänn och det var alla är favorit på Halloween festen jag deltog!Vad du behöver för blir upp/body paint:CutipsSvart ögonskuggaLjus blå ögonskugga (eller ansikte måla)Mörk blå ögonskugga (eller ansikte måla)Vi...

Bästa DIY Headless kostym

detta var den bästa kostym som vi någonsin har gjort. Min dotter är 8 år gammal och hon var en stor hjälp. Vi gick till våra lokala sparsamhet butik och köpte ett par trenchcoat. De var på $2,00 varje. Jag var inte säker på vilken storlek skulle vi b...

DIY Halloween kostym! Monarch butterfly | Under 3$ med soppåsar!?

Hi guys! Vi är officiellt i Halloween månad så jag beslutat att ge dig denna riktigt prisvärd Halloween kostym. Allt ni behöver är några färg plast rullar i svart, orange och vitt. Att göra det extra billigt jag beslutade att använda soppåsar men de...