Laserskurna Windowed TeaboxHej :)

Jag vill visa dig den teabox som jag gjorde.
Jag gjorde detta till en för min flickvän förra julen, det är därför hennes namn står skrivet på framsidan. Jag har ändrat texten lite i filerna jag bifogat. Men du kan ändra den som du vill, kommer jag att förklara detta senare.

Du behöver:

  • Plywood (bästa skulle vara 4mm, eftersom annars skulle du behöva ändra .svg filer ganska mycket, jag använde poppel)
  • Akrylglas (klart, också 4mm)
  • En Lasercutter
  • Lim (bör hålla sig på trä och akryl glas)
  • Trä olja (till slut)
  • Te
Se Steg
Relaterade Ämnen

Laserskurna AirCasting Sensor

här är en AirCasting sensor-enhet för en stad walkshop hölls med Internet av saker Zürich Meetup. Enheten är byggd med Gadgeteer modulär hårdvara och har en låda på MechArtLab testas och uppstickartjänster laserskurna vid FabLab Zürich. Detta Instruc...

Hur man gör laserskurna helgdekorationer

detta Instructable visar hur man gör enkla laserskurna dekorationer för semester med Ponoko. Om du aldrig har arbetat med en laserskärare eller har bara använt en vektor konst paketet gånger innan, sedan är denna guide för dig.Efter min senaste Instr...

Hur du skapar laserskurna smycken för under $4, med hjälp av fri programvara

i detta Instructable kommer jag visa dig hur man gör några unika smycken för mindre än $4 med hjälp av fri programvara och en Ponoko laserskärare.Och hur du säljer den för $14 med en gratis e-handel online lagra (ingen signup avgift, ingen objekt not...

Hur man gör laserskurna smycken för alla hjärtans dag

detta Instructable visar dig hur man gör vissa personliga laserskurna smycken med Ponoko - kanske för din Valentine ;). Om du aldrig har arbetat med en laserskärare eller har bara använt en vektor konst paketet gånger innan, sedan är denna guide för...

RPiScope: raspberry pi Mikroskop, bygga från laserskurna akryl delar

I arbete. Version: 29 Nov 2015Steg 1: IntroduktionSteg 2: Ta bilder & exempel bilder (ta en titt på flyga film)Steg 3: Byggnaden instruktionerSteg 4: Reflekterat ljus kontra genomlysning mikroskopiSteg 5: SVG-filer och andra instruktionerIntroduktion...

Bakgård växthusgaser från regenererats windows

bakgård gröna huset har varit ett bra komplement till vårt sätt att trädgårdsarbete, det är ett bra ställe för oss att lagra våra krukväxter från runt poolen på vintern och ett bra ställe att starta växter före växtsäsongen. Jag skapade den ursprungl...

Laserskurna Laptop klistermärken för MacBook och PC (6 gratis mönster)

Med dessa laserskurna laptop klistermärken, kan du göra datorn ännu mer personlig!Gillar du dina saker unik och personlig? Eliza från ZMorph säker gör, det är därför hon beslöt att konstruera och tillverka en uppsättning unika laptop klistermärken fö...

3 sätt att dokumentet din skärm (för Windows-datorer)

Beroende på dina behov, kan du behöva använda olika metoder för att dokumentera din skärm. Här är 3.Steg 1: Skärmklippverktyget Öppna Skärmklippverktyget genom gå till knappen windows meny som hade sökfältet som säger "Sök på webben och Apps". S...

En Windows XP start-menyn i Windows 7.

Kan du få tillbaka både den klassiska Windows 2000 och Windows XP start-menyn i Windows 7 genom att installera en fri mjukvaran alarmerat klassiska skal. Fönstren Vista har redan klassiskt start-menyn alternativet ingår, men det är inte mycket anpass...

Grundläggande guide om hur du skyddar dig från virus för Windows 7

I detta instructable, jag kommer gå igenom grunderna för att skydda din dator från alla dessa nastly lil virus ute på internet och jag lär dig väg på hur till skydda det och ge tips.Steg 1: Vad är ett virus?Så vad exakt är dessa små saker som gör dål...

Bridge A nätverk anslutning i Windows 7 (X-box-PC & dator-PC)

ett par månader sedan, jag hjälpte en vän med sin laptop som det inbyggda trådlösa kortet inte fungerade på grund av en drivrutin efter att hon hade den service av Dell bara några dagar innan. SÅÅÅ... jag ringde upp företaget och hade dem räkna ut he...

Förbi Norton Family - endast Windows

Läs flödesschemat. Jag är inte ansvarig för eventuella fallout resultaten från detta, jag delar min personliga tester erfarenhet. Prata med dina föräldrar om varför de installerade Norton Family, och om de frivilligt att ta bort den, resultatet blir...

Antika medan du dubbel isolera Windows

använder gamla windows på varvet försäljning eller antikaffärer att dubbla isolera och mysiga upp dragiga fönster. Beroende på vilken typ av fönsterram du har, vila antingen den något större gamla på tröskeln (visas) eller något mindre gamla fönstret...

Hur man laserskurna glasunderlägg (för Pi-dagen!)

Pi-dagen oundvikligen inblandade välsmakande drycker, så jag bestämde mig att göra några Pi-tema glasunderlägg på TechShop att hålla mitt bord torr och säker.För att laserskurna glasunderlägg, är det första steget att välja en design. Jag visste att...

Bygga en kall ram använder gamla Windows

jag ersatte de flesta av mina källaren fönster med mer energi effektiva enheter förra sommaren. Med tanke på de gamla fönstren var över 50 år gamla, de var fortfarande i bra skick - jag kunde inte stå ut med för att kasta bort dem. Så de försmäktat i...

Barn bevis ditt Windows

kanske mest imortant Instructable ska jag någonsin publicera.Det handlar om barn som faller från byggnader.I USA ensam, togs 5.000 barn in på sjukhus efter att ha fallit ur byggnader i 2011. Inte alla dessa barn dog, men ord kan inte sätta skräck i f...

Christmas Light installation för vinyl windows

Jag har hittat ett bra sätt att installera dem efter år av hängande vår julbelysning på vinyl Fönstren i mitt hem.Steg 1: leveranser Behöver du några leveranser,1. ett måttband (ej avbildad här).2. ½ tum Scotch dubbelhäftande tejp.3. metall saxen ell...

Laserskurna honung etiketter

en laserskärare är ett bra verktyg att göra vissa sweet (Boom! Honung Pun!) Etiketter. Utan en laserskärare skulle projekt som detta kräva en dyr anpassade stansade eller en evighet av exacto kniv helvetet. Laserskärare kan klippa en stor mängd etike...

Anpassad PC / Windows mus pekare

återigen en annan Instructable jag trodde id kasta ute medan på jobbet ;)SSSSsssssshhhhhhhhhhhhhhh, det gör att jag ser upptagen ahahahSteg 1: Anpassad PC/LAPTOP MUSPEKARE Officiellt min 2nd instructable,Medan uttråkad eller uesing min tid creativly...