Läskiga papper Mache Mask - Silent Hill NurseDIY - Halloween kostym idé.

Jag älskar något läskigt och typ av nörd också. :) Beslöt jag att göra min egen mask att slutföra detta läskiga sjuksköterska kostym. (Silent Hill) Jag vet, jag vet... denna kostym behöver mycket mer blod och gore, men tyvärr hade jag tröjor för att förstöra just nu. Lol

Se Steg
Relaterade Ämnen

Silent Hill Nurse Mask

detta är min version av silent hill sjuksköterska masken. Jag tog lite inspiration från HAAARICA på instructables, 2DayWithPatrickJ, Stra Wifen och Emma Cussen, alla på youtube. Jag borde varna dig nu när jag antagligen förklara alldeles för mycket,...

Silent Hill Nurse kostym 2011

detta är min första Instructable så vänligen vara lätt på mig :) Först ut vill jag ge stora Kudos till HAAAARICA på hennes Instructable att jag bygger mig... Jag kunde inte hitta någon bra kostymer var jag tittade för denna idé (minus nämnda länken o...

Moishe/Carol "Where the Wild Things Are" papper mache mask

När vi är stora fans av boken, bestämde vi att jag skulle vara en "Wild Thing" och min son skulle vara "Max" för Halloween i år. "Max" dräkten var handsydda och anpassad från ett mönster samt utseendet på dräkten i senaste fi...

Silent Hill Nurse kostym

färdiga resultatet kan hittas här: http://i47.tinypic.com/264gmm0.jpg (för mask, det vi gjorde var annorlunda, bara eftersom vi använde papper mache istället och gjorde det över en ballong i stället för våra huvuden, att göra en fulla huvudet mask, v...

Silent Hill Nurse - SFX Makeup Tutorial

Återigen in vi spel territorium med denna mycket önskade Silent Hill sjuksköterska. Det var en av de läskigaste spelen någonsin 1999 när PlayStation spelet släpptes av Konami. Silent Hill sjuksköterska halloween smink tutorial ger dig chansen att omv...

Silent hill nurse

Bobblehead sjuksköterska.Jag älskar denna kostym så mycket.Av alla jag har arbetat på kostymer, lade jag de flesta insatserna i den här....

Läskiga papper Mache' varelser med hemodlade pumpor

liknande till alverna vi gjort för jul (), här är några spooky, men inte alltför skrämmande, varelser som vi gjort för Halloween. Ett par berömda monster tillsammans med slumpmässiga djävulska varelser.Dessa visas med våra hemodlade pumpor. Den störs...

Säckväv ansiktsmask (Leatherface/Silent hill sjuksköterska/Fågelskrämman)

ganska lätt att göra säckväv mask, bra för att göra en silent hill nurse, leatherface, eller Fågelskrämman (traditionell eller coola batman Villain masken!)Du kan vara kreativ med detta också, använder någon typ av tyg, Lägg i några stygn och staples...

Beetlejuice-BeetleSnake-papper mache

papper mache maskSteg 1: Papper mache lera/limDu behöver papper mache lera. Jag använde detta för både skulptera och limning och lagt precis mer vatten till mixen i lim och mer mjöl och wallpaperglue för lera.ingredienser:tapetklistertidningenvattenm...

Papper-mache Frankenstein Mask

så jag fick en idé för en Halloween-kostym, men jag inte hade någon erfarenhet av att bygga sånt här. Jag visste om detta slut blev alltför tidskrävande, för dyrt, eller alldeles för svårt jag skulle tröttna på det och borgen, så jag försökte hålla d...

Papper mache Jokern mask

jag läste en massa serier och den bästa serie jag gillade var Jokern (konst inspirerad av Lee Bermejo) så min mamma berättade om tävlingenpå intructables och beslutat att göra en papper mache Jokern mask. Detta är min första instructable så jag hoppa...

Majora's Mask papper Mache

Välkommen till verkstad! Jag skapade denna juvel av ett projekt i åtanke för Halloween eftersom jag inte kan passera upp gratis godis. Om du har läst min profil ni vet att mina projekt är lägligt fro de aktiva människorna. Måste sluta prata om mig sj...

Pytteformat Slasher papper Mache kostym - Fallout 3

detta är en halloween-kostym som jag gjorde för detta år. Kostym är en karaktär i Fallout 3 är en vandringssägen i lore av spelet. Du spelar som honom kort i lugn körfält och är en seriemördare. Jag vet det är lite sent, men jag är inte så bra på tid...

Beetlejuice, The Maitlands, papper mache

I år beslutade vi att göra Maitlands från Bettlejuice.Steg 1: Papper mache lera/limDu behöver papper mache lera. Jag använde detta för både skulptera och limning och lagt precis mer vatten till mixen i lim och mer mjöl och wallpaperglue för lera.ingr...

Skapa någon form Papier maché Mask

detta instructable kommer att lära dig hur man gör en lätt och bekväm mask av begränsas bara av din fantasi! Dessa kan användas som wearable masker, hängningar vägg eller masker att sätta någonstans och skrämma tjära ur en vän, släkting eller fiende....

Hår-Machie Mask

detta är en annan version om hur du skapar en mask, men detta innebär människans bästa vän (typ av). Jag ville göra en mindre, mer gnagare-liknande mask så jag kom upp med denna design.Material:1. modell med ansikte (jag använde en gammal Mickey Mous...

Papper Mache

papper mache! Om du gör en Halloween mask eller en Instructables Robot, är papper mache vägen att gå. Möjligheterna är oändliga och du är endast begränsad av din fantasi. Papper mache är en enkel process som har inget rätt eller fel sätt, det kan du...

Silent Hill stil Monster kostym

jag kommer att förklara hur jag skapade min Silent Hill monster inspirerade kostym jag bar för halloween förra året.Denna kostym har varit en långdragna projekt för senaste 4 halloweens och har bara förbättrats och arbetat på varje år, men förra året...

Papper Mache tekoppar

Arbetade du någonsin med papper maché? Det är verkligen kul, du kan göra alla slags saker som flyger grisar och en söt båt, vackra skålar, ansikte masker och sist men inte minst, en klänning form!Efter alla dessa stora inspirationer beslutade jag att...